Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość18

Czy kobiety z małymi piersiami mogą chodzić bez stanika?

Polecane posty

Gość gośćiza
to powiedz mu żeby dopiero po minecie wchodził

Gość gość18
Zawsze jest świetnie nawilzona ;)

Gość gość18
No po minecie wchodzi zawsze ;) Nie byłam podniecona pokazując swoje zdj tylko zawstydzona

Gość gość18
No jakby nie było to koleżanka zmuszala :P

Gość gość
a spuścił ci sie jzu do buzi?:)

Gość gość
"No jakby nie było to koleżanka zmuszala" jaka koleżanka? :)

Gość gość
Piotr przestał wiec mnie rżnąć od tyłu a ja posłusznie usiadłam na Tomku okrakiem i zaczęłam go ujeżdżać. Wtedy Piotr stanął obok na kanapie złapał mnie za głowę i kazał ssać jego pałkę, robiłam wiec to posłusznie. Tomek w tym czasie ssał moje suteczki, a rękoma pieścił moje pośladki, raz po raz wkładając swój naśliniony paluszek do mojej pupki. Podobało mi się jak zabawia się moim kakaowym oczkiem choć na anala absolutnie ochoty nie miałam. W pewnym momencie Tomek powiedział do Piotra: - jest już gotowa - a ten wyjął mi penisa z ust i zaszedł od tyłu. Chciałam krzyczeć i się wyrwać, bałam się zbyt grubej pały Piotra w pupci, mój facet aż takie grubej nie miał, ale Tomek był silniejszy wygiął moje ręce do tyłu przycisnął mnie do siebie i zaczął mocno całować, abym nie krzyczała. W tym momencie Piotr jedna ręka trzymał moje ręce od tyłu, a druga masował swojego k****a i pomału wpychał mi go do pupci. Strasznie to bolało, moja dupka nie była na to gotowa, chciałam krzyczeć, ale Tomek mocno trzymał mnie za głowę i całował. Piotr wpychał go coraz głębiej i głębiej, aż w końcu wbił się do samego końca i zaczął się powoli w mojej pupie poruszać. Ból powoli ustępowała i zaczęłam mieć dreszcze, zaczęło mi się to podobać, przestałam się opierać a nawet zaczęłam się coraz mocniej poruszać. Chłopaki zaczęli na zmianę się we mnie wpijać, ja zaczęłam przeżywać orgazmy, jeden za drugim. To uczucie dwóch ogromnych k***sów w cipce i pupci było nie do opisania . Po chwili poczułam, że i oni mają skurcze i że zaraz we mnie trysnął. Pierwszy był Piotr który kompletnie zalał mi pupkę, po chwili Tomek doszedł. Wszyscy byliśmy spełnieni, jeszcze chwile tak posiedzieliśmy i chłopaki wrócili do swoich domów. Ja natomiast posprzątałam po imprezie i poszłam do mojego faceta spać. Na drugi dzień pytał mnie, co tu się jeszcze działo, a ja mu tylko powiedziałam, że chłopaki chwilkę jeszcze posiedzieli i poszli do swoich domów.

Gość gość18
No bo obie zalozylysmy temat (ona mnie zmusiła do tego) no chciała żebym pozbyła się swoich kompleksów bo ona chce żebym chodziła z nią na basen nad jezioro bo ona nie chce sama a ze mną sie lepiej czuje niż z kimś innym :P No i jak doszło do zdj to wreszcie zamknęła w pokoju i powiedziała ze nie wypuści dopóki nie zrobię tego zdj, no a potem to mnie pająkami straszyla (ma tarantule)

Gość gość18
Mocna historia, nawet za bardzo :P za ostra jak dla mnie bo za dużo odczuć i można zwariowac xD No juz mi się spuszczal do buzi

Gość gość
fajna kumpela i chyba nie żałujesz ze wstawiłaś te foty?:)

Gość gość
Dzien dobry,witam moja ulubiona forumowiczke :D Ale cie dzisiaj molestuja,a myslalem ze to ja jestem taki okropny :p

Gość gość
to teraz kumpele namów żeby wstawiła:) zdjęcia:) jak razem to razem:)

Gość gość
no to chyba jej się udało

Gość gość18
Ona nie wstawi, bo jej się nie chce i to ja mam "problemy z cialem" jak to określiła :P No i nawet nie mam jak ja przekonać bo ona wyjmie 20 cm pająka a ja uciekam xD

Gość gość18
Haha xD

Gość gość
a ona nie ma problemów z ciałem?:) fajne ma ciało?:)

Gość gość
Chwile mnie nie bylo a tu takie zwierzenia-seks oralny,koniec w ustach. I ty jestes niby niesmiala ;)

Gość gość18
Wolalam robic mu loda niż pokazywać sie nago xD No ona ma piękne ciało i nie ma żadnych kompleksów :P jest typowa klepsydra :)

Gość gość
Kochanie postanowiliśmy z naszym przyjacielem dać Ci dzisiaj troszeczkę rozkoszy. Ania tylko mruknęła że się zgadza bo widziałem że rośnie w niej podniecenie związane z bliskością podnieconych dwóch facetów obok niej. Po chwili leżała już tylko między nami w samych majteczkach między nami, Łukasz masował rękami jej piersi ocierając się o jej tyłeczek a jak delikatnie odsunąłem jej majteczki i pieściłem jej cipkę palcem jednocześnie całując się z nią, oglądanie jej w tej sytuacji ułatwiło mi padające światło z lampki którą zapaliłem. Po chwili takich pieszczot Ania położyła się przed nami i kazała na siebie patrzeć, zawsze mi sprawiał mi przyjemność widok jak leży przede mną roznegliżowana a w tym momencie gdy również patrzył na nią Łukasz wyjątkowo był pobudzający. Zaczęła pieścić delikatnie swoje piersi oraz brzuch robiła to niesamowicie zmysłowo, poczym przeszła niżej najpierw pieściła się przez majteczki które były mokre od jej soczków. Po krótkiej zabawie przez majteczki odchyliła je na bok i ukazała nam się piękna cipka dokładnie wygolona z mały paskiem włosków. Delikatnie ją pieściła, paluszkiem po łechtaczce od czasu do czasu sobie go wkładając, my siedzieliśmy na fotelach blisko łuczka pozbawieni już bokserek bawiąc się swoimi sterczącymi k****ami. Ania zdjęła majteczki i dalej się pieściła, kazała nam stanąć przed nią aby dobrze mogła widzieć nasze k***sy w dłoniach, widziałem że jest niesamowicie podniecona. Po krótkiej prezentacji usidła na brzegu łóżka i zaczęła zabawiać się naszymi pałkami na zmianę brała je do ust i ssała, rekami bawiła się naszymi jajeczkami. I miłym przywitaniu z naszymi penisami położyła się na łóżku i zapytała Łukasz czy skoro już widział to czy chce spróbować jak smakuje jej cipka, Łukasz odparł, że z wielką przyjemnością ponieważ nigdy nie próbował żadnej cipki a jej jest przepiękna. Klęknął przed jej rozłożonymi nogami i najpierw powoli ją lizał stając na chwilę przy łechtaczce, przygryzał ją i ssał, taki widok był dla mnie niesamowicie pobudzający. W trakcie gdy nasz przyjaciel zajmował się cipka naszej atrakcji ja przysunąłem się do jej buzi i dałem jej swojego k****a do ssania, brała go do ust łapczywie jak dziecko jedzące loda ssała go a ja wkładałem jej głęboko do gardła, jej ciało drżało z podniecenia, palcami masowałem jej nabrzmiałe i twarde sutki. Gdy Ania poczuła, że pieszczoty Łukasza mogą zaraz ją do prowadzić do eksplozji kazała mu przerwać. Po chwili odpoczynku wypięła swój tyłeczek w moją stronę i delikatnie się zaczęła pieścić,

Gość gość
I jakie wrazenia? :)

Gość gość
a gdzie sie jeszcze pokazywałaś nago?:)

Gość gość18
No ta historia bardziej mi się podobała od poprzedniej , była dla mnie jeszcze bardziej pobudzająca i podniecajaca, aż dostałam dreszczy :D

Gość gośćiza
ale jak tam jeszcze ten sylwek? fajnie wyglądałaś w tych spodenkach i w zakolanówkach? w szpilkach byłaś? jaka bluzka?

Gość gość18
Tutaj U ginekologa i przy chłopaku :)

Gość gość
Mialem na mysli wrazenia odnosnie lodzika :p

Gość gość
ej cipka była już mocno nabrzmiała i mokra, wtedy kazała mi wejść w nią. Klęknąłem za nią i wprowadziłem mojego członka w jej cipkę, trzymając ją za biodra i pieprzyłem ją mocnymi ******* moje jajka obijały się o jej p**deczkę. Łukasz chwile nas obserwując stanął przed nią i wystawił k***sa do ssania którego ona pochłonęła z zachwytem, widok był świetny rżnąłem ją od tyłu a ona obrabiała k***sa mojemu koledze. Po pewnym czasie nastąpiła zmiana on usiadł na krześle a ona na nim tyłem tak abym dobrze widział jak jego k***s ją wypełnia, przez chwile ich obserwowałem następnie podszedłem do nie z prężącym się k*****m którego ona łapczywie zaczęła ssać odpływając w tym szaleństwie zupełnie. Gdy jakiś czas się z nią tak zabawialiśmy postanowiliśmy zmienić pozycje Ania usiadła na Łukaszu tyłem wkładając sobie jego członka do cipki a ja pot rzedłem do niej z tyłu przez chwilę masowałem jej drugą dziurkę i ją nawilżyłem wyciekającym śluzem z cipki, po czym najpierw spokojnie i delikatnie w nią wszedłem gdy zrobiła się troszeczeczkę luźniejsza zacząłem mocno się rozpychać stanowczymi ******** grzaliśmy ją jak dwa zsynchronizowane tłoki, czułem jak k***s kolegi jest za ścinką ona odpłynęła zupełnie nie miała pojęcia co się z nią dzieje. Łukasz stwierdził, że on chce również sprawdzić jak jest w dupce mojej dziewczyny więc się zamieniliśmy ona usiadła tyłem na nim i wszedł w jej tyłeczek ja wszedłem w cipkę i zaczęliśmy ponownie jazdę synchroniczną, jej cycki podskakiwały mogłem je pieścić i gryźć jej sutki. Po dłuższej chwili porządnego rżnięcia Ani ciało zaczęło się napinać i widziałem że za chwile będzie szczytować, więc złapałem ją za włosy i jeszcze mocniej ją pieprzyliśmy, w naszym ucisku zaczęły ogarniać ją spazmy rozkoszy, wiła się przeszyta falą przyjemności tylko mrucząc my w tym czasie również doszliśmy wystrzeliwują w nią nasze ładunki spermy ja w cipkę Łukasz w tyłeczek co jeszcze bardziej spotęgowało jej rozkosz. Gdy chwile ochłonęła leżąc na łóżku zaczęła pieścić swoją cipkę ociekającą naszymi sokami stwierdzając że skoro ją pieprzyliśmy musi mieć podwójną przyjemność. Taki widok nas podniecił więc staliśmy nad nią masują nasze pały i patrzyliśmy jak się doprowadza własnymi palcami do orgazmu co nie zajęło jej długo widok jej rozkoszy nie pozostał dla nas obojętny i również wypaliliśmy nasze ładunki spermy prosto na jej cipkę pokrywając ją jeszcze większą ilością spermy. Ania po wszystkim wstała założyła majteczki na zalaną cipkę i tyłeczek naszą spermą oraz koszulkę i stwierdziła, że idziemy spać. Rano obudziła nas już wykąpana i ubrana na śniadanie, ani tego ranka ani nigdy później nie wróciliśmy w rozmowach do tego co się stało tej nocy.

Gość gość18
Bluzka była luzna, na grobe ramiaczka z chudziutkim paskiem/sznurkiem pod biustem :)

Gość gość18
Lubię robić loda i smakuje mi sperma :)

Gość gość18
Teraz było dla mnie za dużo wulgaryzmów ale opowieść dalej mi się bardzo podoba i mnie mocno nakręca ;)

Gość gość
Był bardzo delikatny. Wspólnie z Kasią pieścili mnie, aż zrobiłam się tak wilgotna, że miałam aż mokre uda. Kiedy położył się między moimi szeroko rozrzuconymi nogami, Kasia pomogła mu dłonią trafić w ciasną cipkę. Mimo podniecenia i wilgoci udało mu się wejść we mnie dopiero za trzecim razem. To było niesamowite uczucie! Czułam każdy wsuwający się we mnie centymetr k****a. Gdy wszedł do końca, miałam wrażenie, że rozciągnął mnie o dobrych kilka centymetrów. Miałam orgazm w kilka sekund po tym, jak we mnie wszedł, i drugi, po zmianie pozycji, gdy finiszował, kochając się ze mną od tyłu. Tej nocy spałyśmy w łóżku z Damianem. Kolejne wyglądały bardzo podobnie. Do końca wyjazdu nie wróciłyśmy już do namiotu. Przeprowadziłyśmy się do niego tylko w weekend, gdy odwiedzili nas moi rodzice i na koniec naszego pobytu, gdy odbierał nas ojciec Kasi.