Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubie sie masturbowac

Polecane posty

Moja mokra cipka lubi Twojego twardego fiuta :P Im bardziej mokra, tym bardziej chce go poczuć w sobie mrrr :P

Gość poruszenie_W_bokserkach
A mój fiut chce poczuć jak go obejmuje swoim gorącym wnętrzem mrrrałć :classic_cool:

To jak już mnie tak trzymasz za te biodra, to ja wezmę Twojego k****a do ręki i wsunę główkę do tej mokrej cipki. Zwilżę i pomasuję nim łechtaczkę :P Mrałć...teraz mi już soki wypływają :classic_cool:

I znowu wylądowaliśmy na kuchennym blacie... Siedzę na nim, a Ty stoisz między moimi udami...Mrrr masuję twardym fiutem cipke...Pod koszulką odznaczają się sterczące sutki...

Czuję ten gorąc i wilgoć cipki na wrażliwej główce.. zwilżam kciuka w Twoich ustach i mokrym pocieram sutki przez koszulke aż ta zaczyna do nich przylegać..

Sutki robią się jeszcze bardziej twarde pod dotykiem mrrr Trzymam fiuta w dłoni i główką masuję cipkę.... Czuję jaki jest twardy i gorący...Rozchylam nim platki i wsuwam do cipki. Obejmuje go gorącym wnętrzem. Główka rozpycha cipkę i wchodzi coraz głębiej :P Jedną ręką łapiesz mnie za tyłek i przysuwasz mocno do siebie :P

Wchodzisz w moją cipkę mocno i głęboko :P Obejmuję Twoje biodra udami...

Przysuwam do siebie i rozchylam szeroko Twoje nogi :P Trzymając dłonie na kolanach zaczynam poruszać biodrami zagłębiając się twardym fiutem w Twoją cipkę.. Wsuwam go i wysuwam powoli ją rozpychając.. Czuję jak bardzo jest gorąca, spragniona, jak się cieszy z mojej wizyty obdarowując mego fiuta swoimi soczkami :P

Zaczynam poruszać biodrami w rytm Twoich pchnięć :P Czujesz jak mokra jest moja cipka dla Ciebie. Uwielbiam czuć jak Twój twardy fiut wypełnia moją mokrą cipkę. Jak poruszasz się we mnie. Jak mnie pieprzysz. Unoszę dłonie i zdejmujesz ze mnie koszulkę :P Przywieram nagimi piersiami do Twojego torsu. Czujesz jak moje twarde sutki wbijają się w Twoją klatę :P

Przysuwam usta do Twojego ucha i jęczę cicho z rozkoszy.... Kąsam delikatnie płatek i szepczę podnieconym głosem, że uwielbiam czuć tego twardego k****a w cipce :P

Kłade dłonie na Twoich plecach i przyciskam Cię do swego ciała, poruszam biodrami w szybkim tempie pieprząc Cię ostro, mocno wbijając twardego k****a w rozpaloną cipkę.. Poruszam tak biodrami w tym samym czasie nasze usta spotykają się wiec korzystam z okazji i wsuwam język w Twoją buzię i szukam Twego jęzora żeby go intensywnie masować :P

Mmmm lekko rozchylone usta. Szybki oddech. Mocne bicie serca i jęki rozkoszy wydobywające się z ust....Nasze usta łączą się w namiętnym pocałunku.... Biodra kołyszą się rytmicznie. Wchodzisz we mnie mocno. Wbijasz się k*****m głęboko...Odchylam się lekko w tył, a dłoń wsuwam między uda. Zaczynam palcem pieścić łechtaczkę...Jęczę z rozkoszy coraz głośniej. Nie przestajesz mnie pieprzyć, patrząc jak pieszczę łechtaczkę..... Ten widok działa na Ciebie bardzo :P

Wiesz to. Czujesz, że jestem bliska orgazmu. Moje ciało wije się z rozkoszy. Jęczę głośno, a palec mocno i szybko pociera guziczek.... Chcę dojść z Tobą.... Przysuwam usta do Twojego ucha i szepczę, żebyś spuścił się w mojej cipce i zalał ją gorącą spermą

Działa bardzo.. aż staję się jeszcze bardziej twardszy jeszcze bardziej sztywniejszy i mocniej wpycham go w Twoją cipkę..Daj mi pomasować Twój magiczny guziczek.. Wsuwam kciuka w Twoje usta a Ty ssiesz go przez chwilę obśliniasz mocno potem rozchylasz szeroko nogi a ja przytykam kciuk do łechtaczki i okrężnymi ******* zaczynam ją masować.. czuję pod palcem jaka jest twarda.. masuję ja coraz szybciej, coraz mocniej ją pocieram pieprząc Cię ostro :P

O tak... Twój kciuk mocno pociera łechtaczkę zataczając kółeczka.... Jestem bliska obłędu...Pragnę już tylko orgazmu...

Daję Ci go... masując łechtaczkę i rozpychając cipkę twardym kutasem daję Ci falę goracej rozkoszy która zalewa Twoje ciało, wstrząsa nim.. a zaciskająca się cipka na moim fiucie sprawia, że ja też nie wytrzymuję i fale rozkoszy wylewają z mego fiuta gorącą spermę która zalewa Twoje wnętrze i którą rozprowadzam swoimi ruchami..

Cipka wciąż zaciska się na twardym fiucie... Oddech uspokaja się , tylko serce jeszcze mocniej bije... Przybliżam usta do Twoich i całuję je 👄

Odwzajemniam pocałunek, masuję Twój języczek swoim i powoli poruszam się w Tobie.. 😘

ach ta Twoja cipka.. chcę do niej wskoczyć :P

Dopiero w niej byleś :P Czuję,że będę spać snem niewinnym jak dziecko :classic_cool:

wirtualnie.. a u mnie nadal twardo :classic_cool: no będziesz będziesz boś zmęczona przecież taka byłaś :D

Byłam bardzo :P Trochę się ożywiłam, a orgazm mnie rozleniwił :classic_cool: Gdyby nie zmęczenie i rozleniwienie po orgazmie to....objęłabym ustami tego twardego fiuta i possała :classic_cool: i lizała całego :P

Ech no.. szkoda że jesteś zmęczona bo chętnie poczułbym na nim Twój języczek i ciepłe mokre usta.. :classic_cool:

Ech no...łóżko poczeka chwilkę :P W tym czasie oplotę ciepłymi ustami główkę k****a i zacznę ssać delikatnie :P Powoli masując k****a mocno zaciśniętymi ustami , biorę go do buzi głęboko.... Liżę językiem i ssę mmm Czuję jaki jest twardy, gorący i nabrzmiały....

Mrrr czuję fiuta w gardle. Krztusząc się nim mocno go ssę i liżę. Czuję jak wplatasz dłoń w moje włosy i zaczynasz poruszać moją głową nadając rytm. Zaczynam ssać go coraz bardziej zachłannie :P

Gość gość
Zuza moj jest twardy I nabrzmialy I jeszcze dzisiaj sie nie spuscilem moze obejmiesz jego swoimi ustami

Posuwam Cię w usta przytrzymując Twoją głowę, k***s ociera się o gorące wargi a główka sięga gardła :classic_cool: Kiedy czuję nadchodzącą ekstazę dociskam mocno swoje ciało do Twojej twarzy i tryskam gorąca sperma prosto w Twoje gardło.. 👄

Gość gość
Chce wziac twoja soczysta wisienke w usta I jezykiem zataczac na niej kolka