Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

o to co wymyśliła moja matka

Polecane posty

wczoraj przyjechał brat cioteczny (mieszka nad morzem). Gadaliśmy o weselu, bo robi w październiku.No i moja mamusia mu powiedziała : że ja nie pójdę z piotrem ale żeby napisał na zaproszeniu, na to ja że jeśli dostane zaproszenie na wesele z mężem z którym nie jestem 4 i pól roku to na nie nie pójdę, na co Łukasz odpowiedział nie bój się zrobię tak żebyś ty była zadowolona. Edyta jego narzeczona jeszcze dodała napiszemy z osobą towarzyszącą czułam że mojej matce utarli nosa :P

Gość gość
Cala historia w jednym zdaniu. Ja tak nie umiem:o

Przede wszystkim postawila w glupiej syt. brata ciotecznego i narzeczona, ale wybrneli ;)Swoja droga chyba jej sie ziec spodobal, ze teskni za nim nawet po 4,5 roku.

Gość gość
moj tatus wymyslil jeszcze lepsza.... chce odebrac pieniadze bankierom, z zyskiem :classic_cool:

moja matka nie lubi swojego zięcia i najeżdża na niego jak tylko umie ale Boga się boi a raczej plotek. Owszem brat cioteczny jest bardzo inteligentny a narzeczona jeszcze mądrzejsza. 3 październik Zberku.

Gość gość
Wiesz,co mnie zastanawia?taka jesteś młoda,a tak sobie życie skopalas na starcie . Dwoje dzieci w tym wieku .O czym ty myślałas zachodzac w ciąże w wieku 17 lat. Z domu uciec chcialas?

E tam, moze wlasnie o niczym nie myslala i dlatego zaliczyla wpadke. Nie ma co innych osadzac, bo sami nie jestesmy tak krystalicznie czysci. Ma jak ma, teraz musi dac rade, to jej trud nie nasz.

tak... pisałam o tym kiedyś... piotr mój były mąż był introwertykiem nie pił nie palił z szacunkiem odnosił się do ludzi w liceum miał świadectwa z paskem potem na studiach było ciut gorzej ale nadal to był idealny kandydat na wybawiciela...niestety pół roku po ślubie zaczął mnie zdradzać nie powiem z kim...

Gość gość
Czy ja oceniam?Ja jej po prostu wspolczuje,bo mam córkę w jej wieku, Jest jeszcze beztroska ,cieszy się młodością...

pierwsze dziecko zrobiłam z premedytacją z wielu powodów... 1 chęć ucieczki z domu 2 silny instynkt macierzyński 3 chciałam aby pobłażliwiej traktowali mnie w szkole 4 zakończenie toksycznej przyjaźni (obraziła się jak zaszłam w ciąże) było jeszcze kilka powodów mniej istotnych drugie dziecko zaś to totalna wpadka na wskutek godzenia się...

Gość suicide mouse
zabij sie , zrob to dla siebie i rodziny