Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P

Polecane posty

Gość gość
... no i innych nie zadręczasz, raczej, czytają ci którzy chcą, i jak widzisz to już 7 strona o głupich sercach, ja też sobie obiecuję i też ciągle wracam, tęsknię, nie mogę zapomnieć

Gość gość
nutek z tej epoki jest w tym temacie sporo

Gość gość
I nie próbuj zapomnieć .

Gość gość
nie prubuje..

Gość Brak pomyslu na nick
ten temat to chyba takie twoje wolanie na puszczy.obawiam siee ze celu nie osiagniesz ale czlowiek chyba kazdy czasami ootrzebuje cos wykrzyczec.minie z 70 stron to moze samoooczucie bedziesz miala lepsze.tego ci zycze.

Gość gość
nie ma innej opcji, zapomnę, muszę zapomnieć...

Gość gość
gość dziś dziękuje ;) A napiszesz coś więcej ? Tzn może nie tyle zapomnieć co chciałbym żeby był mi obojętny. I tak samo w Twoim przypadku może nie zapominaj o Nim o Niej całkowicie , kto wie może się uda ? Lub w końcu uwolnić serducho

Gość gość
Brak pomysłu na nick dokładnie tak gdzieś to wykrzyczeć , wygarnąć liczę na to ze samopoczucie będę miała lepsze dużo wcześniej ale nie oszukujmy się wcześniej czy później wrócę do tematu eh cholerny świat :/

pewnie minie kiedys sie ibudzisz i zrozumiesz ze twoj p ma cie w nosie. No ale teraz pewnie masz dola i stad sentymenty to zrozumiale.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=hh6_R4gtTOU Wszystko co chce zrobić, kiedy budzę się rano to zobaczyć twoje oczy Rosanna, Rosanna Nigdy nie myślałem że taka dziewczyna jak ty mogłaby kiedykolwiek się mną opiekować Rosanna Wszystko co chce zrobić w środku wieczora to mocno cię przytulić Rosanna, Rosanna Nie wiedziałem że będziesz szukać czegoś więcej niż mógłbym przypuszczać Niecały rok od momentu gdy odeszła, Rosanna yeah Teraz ona odeszła i muszę powiedzieć Spotykać cię przez cały czas, spotykać cię przez cały czas, Rosanna yeah Spotykać cię przez cały czas, spotykać cię przez cały czas, Rosanna yeah Mogę zobaczyć twoją twarz, która nadal błyszczy przez okno po drugiej stronie Rosanna, Rosanna Nie wiedziałem że dziewczyna jak ty może sprawić że jestem taki smutny Rosanna Wszystko co Ci powiedzieć, że nie będziesz musiała iść na kompromis Rosanna, Rosanna Nigdy nie myślałem że stracenie cię mogłoby ranić tak strasznie Niecały rok od momentu gdy odeszła, Rosanna yeah Teraz ona odeszła i muszę powiedzieć Spotykać cię przez cały czas, spotykać cię przez cały czas, Rosanna yeah Spotykać cię przez cały czas, spotykać cię przez cały czas, Rosanna yeah

Gość gość
Brak pomysłu na nick To bolało :( ja już teraz wiem że On ma mnie gdzieś :( najrozsądniej byłoby mieć taką samą postawę w stosunku do Niego Jakieś pomysły jak do tego dojść ? :)

Gość gość
Nie wiem nie da sie odkręcić krzywdy wyrządzonej a tym bardziej rozgłosom :(

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=oXPg1pWNkQc Tutaj dla kilku, którzy podróżowali - moja miłości Tylko o Ciebie dbałem, moja miłości Dałem nadzieję i wiem, że to tylko Ty Otoczona ciszą Oto dla Ciebie - który ocalił - moja miłości. Tylko dla Ciebie - dałem - moja miłości Przemyślałem - to wszystko nie zniknęło Lea, jak długo będziesz jeszcze chciała, żebym Cię pragnął W Tobie i wokół Ciebie Lea, moja koncertyno Czy nadal chcesz, żebym Cię pragnął Za Ciebie, która odważyła się - moja miłości Tylko z Tobą - dzieliłam - moja miłości Ofiarowałem ją i nie jest to wszystko, co się wydaje Kogo obchodzi – co mówią cynicy Zależy mi, jeśli tylko jesteś na właściwej drodze Moja Leo - nie pozwól by to samo było prawdą Lea - czy wciąż chcesz żebym Cię chciał

no niestety brak pomyslu.mysle ze u ciebie kwestia czasu wiec napisalem ze minie 70 stron i moze bedzie inaczej.a moze pojawi sie wiekszy problem itamten zejdzie na dalszy torczego ci nie zycze.

Gość gość
Słyszę wieczorny odgłos bębnów Ale ona słyszy tylko szept cichej rozmowy Przylatuje o wpół do pierwszej Oświetlane przez księżyc skrzydła odbijają gwiazdy Prowadzące mnie do zbawienia Zatrzymałem starca przy drodze W nadziei na odnalezienie dawno zapomnianych słów lub pradawnych melodii Odwrócił się do mnie, jakby chciał powiedzieć "pospiesz się chłopcze, to czeka tam na ciebie" Refren: Trzeba by wiele, bym z ciebie zrezygnował Nawet sto i więcej ludzi nie jest w stanie nic zrobić. Błogosławię deszcze Afryki, Zrobienie rzeczy, których nie robiliśmy, trochę potrwa. Dzikie psy wyją nocą, jako że stają się niespokojne wypatrując towarzystwa Wiem, że muszę zrobić, co słuszne To jasne jak to, że Kilimandżaro wznosi się niczym Olimp ponad Serengeti Dążę do uleczenia tego, co mam głęboko w sobie, przerażony tym, czym się stałem Refren: Trzeba by wiele, bym z ciebie zrezygnował Nawet sto i więcej ludzi nie jest w stanie nic zrobić. Błogosławię deszcze Afryki, Zrobienie rzeczy, których nie robiliśmy, trochę potrwa. Pospiesz się chłopcze, ona czeka tam na ciebie Refren: Trzeba by wiele, bym z ciebie zrezygnował Nawet sto i więcej ludzi nie jest w stanie nic zrobić. Błogosławię deszcze Afryki, 5x Zrobienie rzeczy, których nie robiliśmy, trochę potrwa.

Gość gość
Ej ja ostatnio miała bardzo duże problemy , zresztą coś tam dalej się a mną ciągnie Inaczej mam nadzieje że w końcu spotkam szczęście na swojej drodze gość dziś dziękuje za przetłumaczenie Toto - Africa ;)

Gość gość
Oj w moim przypadku to mi się chyba tylko zdawało :( a co u Was ? coś musiało się wydarzyć w Waszym życiu że tutaj zaglądacie

Gość gość
gość 23.29 To moja piosenka :(

Czasami problemy tykko dodatkowo przypominaja ze cos zostalo niedokonczone albo ludzie pod wplywem problemow uciekaja w rozmyslanie inni w zapomnienie

Gość gość
cholera a ja dalej myślę, tęsknie :( ale chyba najlepiej będzie jak się już nie spotkamy :( Ja ciągle o Tobie myślę chociaż zaraz minie rok a Ty pewnie mnie nawet nie pamiętasz , ale i tak zmieniłeś mnie na lepsze i dziękuje 👄

Gość gość
Cały czas pamiętam, cały czas boli P :(

Gość gość
jak cię szmato coś boli to idź do lekarza a nie jęczysz na kafe

Gość gość
gość dziś ale tobie wizyty u psychiatry jeszcze nie pomogły uuu smutne terapia bedzie długa

Gość gość
jak ten gałgan nie wyrazi zgody na leczenie to nie będzie terapii ani krótkiej ani długiej 😭