Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P

Polecane posty

Gość gość
Piękny tekst...a ty byłeś tym jedynym moim przyjacielem ,na którego ja mogłam liczyć,nie chciałam odchodzić ..dobrze wiesz .Strasznie mi Ciebie /Was..brakuje.

Gość gość
nie ,nie śpię.

Gość gość
dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? nie wstaniesz rano

Gość gość
wstaję o 7-mej ,a potem znowu wracam do łóżeczka:-)

Gość gość
ciekawa opcja, a kto czeka w łóżeczku?

Gość gość
nikt,już od bardzo dawna nikt.

Gość gość
Mam wrócić?tzn czy jeszcze nie jest za późno na powroty..?

Gość gość
na powroty nigdy nie jest za późno, baby

Gość gość
ok ,to kiedy i o której?

Gość gość
Ciągle nie mam przekonania że to Ty,(osoba nazywająca mnie SKARBEM)podaj mi proszę jakiś szczegół o sobie lub kolor oczu,to ważne.

Gość gość
ktoś chce się przypomnieć? ale w kółko tym samym klipem?

Gość Paaweł
Ja miałem kiedyś przyjaciółkę,taką przez internet,nazywała mnie mód drogi,kochany,pisała listy.Powiem szczerze,że ją pokochałem ale miała partnera i do tej pory go ma.Nie chciałem być dla niej tylko przyjacielem,chciałem być tym jedynym,ukochanym ...pomimo rozłąki ona jest w moim sercu,nie zapomniałem jej i nie zapomne.Wycofałem sie,zrezygnowałem.Nie chciałem być tylko internetowym przyjacielem ale zaznać prawdziwej,realnej obecności,kochać i być kochanym.

Gość Paaweł
nie wiem czy to o nią chodzi,ale jeśli tak to serdecznie Cie Olu pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś nie tylko nie masz przekonania ale nawet sensownych podejrzeń SKARBIE, że to właśnie Ciebie tak nazywam, jest wiele osób na tym forum i poza nim które mogłyby się podpisać pod każdym zdaniem ze słowem SKARBIE i tylko jedna osoba którą ja mam na myśli i tylko jedna osoba którą Ty masz na myśli, zagraj lepiej w lotto jest większe prawdopodobieństwo trafienia, jeżeli chcesz szczegółów podaj o sobie a ten ktoś kto to pisze potwierdzi je lub nie, jeśli to my to było tyle charakterystycznych sytuacji że po pierwszym pytaniu się rozpoznamy, zresztą kilka z nich opisałem więc gdybyś to była Ty to wiedziałabyś że to ja, no chyba że bawi Cię zabawa w literki cyferki itp. np jeżeli podam Ci 4 cyfry swojego numeru tel to jest jeszcze 100 000 numerów w których te 4 cyfry występują, uważasz że będziesz wiedzieć że to ja?

Gość gość
Wróciłam ;) Nie potrafię zapomnieć P mimo wszystko :( Tylko o co Wam chodzi temat założony przez A z myślą o P w temacie też pojawia się P a tutaj taki psikus ; gość 2015.01.28 Błagam,powiedz że Twoje imię NIE zaczyna się na P.! To po co zaglądasz na ten topik skoro masz dość P ??

Gość gość
Jakby znalazł się jakiś dobry człowiek który chciałby ze mną pomarudzić będzie bardzo miło ;) Może ktoś też jest po ciężkim dniu i nie ma już siły i ochoty na nic tylko siedzi w domku ;)

Gość gość
gość 2015.01.28 nie znam Twojego numeru ale gdzieś napisałeś żeby SKARB przyszedł do Ciebie do pracy ...

Gość gość
A jeśli to nie Skarb :) może pisać?

Gość gość
założony przez A i kontynuowany przez A gość dziś nie jesteś założycielką tematu ja też nie ale większość wpisów jest moja ; pomarudźmy sobie nieco ...czemu nie

Gość Brak pomyslu na nick
o czym chcesz marudzic? nie jestem p aby nie wylo watpliwosci.tak zabijam czas a wsxystkie tematy bez sensu a ten tytul mi cos przypomnial.ti moge posluchac marudzenia

Gość gość
gość dziś to nie ten SKARB o którym tu mowa

Gość gość
czemu ten dzień taki ciężki, przecież to wolna sobota

Gość gość
a jak Anna? albo Alexandra? :)

Gość gość
gość dziś No pięknie założyłam sobie temacik i dowiaduje się że nie jestem autorką ;) Co do marudzenia to oki Jestem A jak już wszystkim wiadomo głupieje z powodu P bo najwidoczniej coś sobie ubzdurałam , tzn moje głupie serducho coś sobie ubzdurało , co jakiś czas obiecuje sobie że koniec z tym będę silna itd i wracam do Was ;) aha i mam świadomość że ogólnie jestem p**********a zadręczając siebie i innych ale tego głupiego serca nie oszukam a jak u Was?

Gość gość
gość dziś dobrze Skarbie, nie denerwuj się, jesteś w swoim temaciku, już dobrze