Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P

Polecane posty

Gość gość
masz racje kotku że się nie spotkamy:)

Gość gość
Może się spotkamy :) jednak.

Gość gość
z Tobą zawsze SKARBIE

Gość gość
no i wszystko dobrze się skończyło :) To kiedy spotkanie :)

Gość gość
Nareszcie!

Gość gość
cholera żali się każdy ale szczęśliwym zakończeniu już nikt nie pisze buu

Gość gość
nareszcie po pięciu latach doszło do spotkania:) dziękuję, jesteś cudowny:)

Gość gość
seks był z******ty:)

Gość gość
"Pójdę do kina z Wackiem lub z Wickiem Z Jackiem zatańczę twista Jurek ma także oczy niebrzydkie Skoczę więc z nim na przystań Maciek zaprosi mnie do teatru Wojtek na rurki z kremem....."

Gość gość
Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P, czyli temat do wklejania linków do YT

Gość gość
Błagam,powiedz że Twoje imię NIE zaczyna się na P.!

Gość gość
moje czyli czyje? moje imię nie zaczyna się na P. i to nie ja dokonałem pierwszego wpisu, zadowolona/y

Gość gość
Bardzo zadowolona ,skarbie.:-)

Gość gość
a Twoje imię nie zaczyna się na A

Gość gość
potrzebujesz jeszcze jakiejś wiedzy, mogę coś dla Ciebie zrobić?

Gość gość
Nie ,nie zaczyna się na A...tak możesz,pamiętaj o mnie i tak w ogóle to Co u Ciebie ,wszystko ok?

Gość gość
żal.pl

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=G01ClDIVhDY Masz bałagan na głowie, Lepiej nałóż coś na siebie I wróć z powrotem na ziemię. Poprawiasz swój makijaż Dla jakichś kolesi z miasta, Którzy nie uratowaliby cię, Gdybyś tonęła. Kręcisz się po czterdziestej drugiej ulicy, Swoją pracę domową odrabiasz w barze. Święta Helena twierdzi, że opuszczasz szkołę A ja się zastanawiam, gdzie ty się podziewasz. Holyanna Holyanna, Dziewczyno, co ty ze mną zrobiłaś Holyanna Holyanna, Dziewczyno, jesteś niebieskooką tajemnicą Czytasz książki, A gdy nikt nie patrzy, Wymykasz się po ciemku z domu. Skradasz moją miłość, Potem mówisz że ci przykro I odprawiasz pokutę w parku. Okłamałaś matkę gdy opuściłaś lekcję baletu Po to, by zrobić makijaż na nocny show Rankiem klęczałaś przy swoim łóżku Modląc się, żeby o niczym się nie dowiedziała Holyanna Holyanna, Dziewczyno, co ty ze mną zrobiłaś Holyanna Holyanna, Dziewczyno, jesteś niebieskooką tajemnicą Holyanna Holyanna, Dziewczyno, co ty ze mną zrobiłaś Holyanna Holyanna, Dziewczyno, jesteś niebieskooką tajemnicą

Gość gość
pamiętaj o mnie? co to ma być? ...cały czas myślę o Tobie SKARBIE jest w co drugim temacie, niestety tylko na tym forum

Gość gość
my też spotkamy się za pięć lat?

Gość gość
jeszcze ten jeden raz, dla Ciebie SKARBIE, uwielbiam Celine prawie tak bardzo jak Ciebie x https://www.youtube.com/watch?v=9AErnhb-rNo Wbrew naturze Gasimy to światło, Które jeszcze wczoraj nas prowadziło Więc Chciałabym ci powiedzieć Że miłość tak wielka dać może Iskrę, która zniesie próbę czasu Zresztą Chciałabym ci powiedzieć Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Nie jest normalny To wbrew naturze Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Jest niczym bez ciebie To, to wbrew naturze Nawet jeśli walczyliśmy ze sobą Jeszcze wczoraj mówiliśmy o miłości Więc Chciałabym ci powiedzieć Że mimo deszczu, zimy i wiatrów Nie zapomnę naszych słońc wcześniejszych Zresztą Chciałabym ci powiedzieć

Gość gość
Kocham Cię V,nawet nie masz pojęcia jak bardzo.:-(

Gość gość
1,26 tak potrzebuję..chcę wiedzieć kiedy będzie nowa odsłona...i czy wtedy mogę się zjawić,w końcu tyle wzniosłych chwil tak przeżyłam:-))

Gość gość
to V6 V8 czy V12?

Gość gość
A ja uwielbiam E.Iglesiasa oraz Eminema,Bosson,prawie tak jak Ciebie.

Gość gość
2.05 nie rozumiem?

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=E4fyuBYZIcE Ja, Myślałem, że Cię dobrze znam, Ale przez cały ten czas. Nigdy nie powiedziałbym, że Ja Pozwolę Ci odejść. Dręczy mnie każdej nocy i każdego dnia. Ty, Byłaś tą jedyną, Jedynym przyjacielem na którego mogłem liczyć... Jak Mogłem patrzeć jak odchodzisz??? Oddałbym wszystko by mieć Cię znów przy sobie! Ale teraz Stoję sam z moją dumą, I marzeniem Że wciąż jesteś przy moim boku.... Ale to było wczoraj, Miałem świat w swoich dłoniach. Ale to nie jest koniec mojego świata. To jest tylko niewielka zmiana planów. To było wczoraj... A dziś życie toczy się dalej.... Dosyć chowania się w wczorajszym dniu! Bo wczoraj odeszło... Ooh.... Miłość, Moja miłość, poświęciłem jej wszystko, Myślałem, że zobaczyłem światło Gdy usłyszałem, że dzwonisz.... Życie, Które mogliśmy dzielić, Opuściło mnie Zostawiło mnie w rozpaczy Ale teraz Stoję sam z moją dumą. Próbując powstrzymać łzy... Nigdy nie pozwolę sobie zapłakać, Ale to było wczoraj. Miłość została zabrana z moich rąk, Ale to nie jest koniec mojego świata.... To jest tylko trochę trudne do zrozumienia..... To było wczoraj A dzisiaj życie toczy się dalej...... Nie znajdziesz mnie w świecie dnia wczorajszego, Wczoraj odeszło.... Do widzenia wczorajszy dniu, Teraz już wszystko za nami, skończone.... Wciąż mam nadzieję, że Gdzieś w głębi Twojego serca Wczoraj będzie nadal żywe.... Ooh...