Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P

Polecane posty

Gość gość
Bylo, ale minelo tylko dla Ciebie. Dopiero teraz zrozumialam ze to Ciebie brakiwalo w kazdym mezczyznie.

Gość gość
Dobra opuszczam was jako autorka nie ma sensu się zadręczać :( Wszystko rozpieprzyłeś mój drogi P ❤️ chociaż nie powinnam tak pisać bo nigdy nic dla Ciebie nie znaczyłam i nigdy nic nie będę znaczyła taka prawda. Pomimo tego na zawsze pozostaniesz w moim serduszku i pamięci 👄 Jesteś szczęśliwy mojego istnienia nawet nie zauważyłeś , o ile jeszcze kiedyś się spotkamy pewnie i tak nic nie zrobię, a Ty pewnie znowu sprawisz mi przykrość swoją obojętnością i zachowaniem

Gość gość
:(:(:(

Gość gość
co za P?? może lepiej dla ciebie że wszystko rozpieprzył?

Gość gość
i wszystko jasne on nigdy sie tobą nie zainteresowal bo kocha inną , żle sformulowalaś temat

Gość gość
Oboje rozpieprzyliśmy :( nie tylko ja.Nie wiń mnie za wszystkie plagi świata,Ty też dołożyłaś swoje dwa grosze do rozpadu naszego związku.

Gość gość
łooł to pojechałas by

Gość gość
dziś Długo byliście razem ? może się skontaktują z tą niewiastą co zawładnęła twym sercem :D Lub wyjdź do ludzi wtedy poznasz jakąś fajną dziewczynę zakochacie się w sobie i będziecie żyć długo i szczęśliwie

Gość gość
Odeszla w swoj swiat. :)

Gość gość
Kręci się kręci...i kręcić się będzie nawet jeśli nas już nie będzie :( P.

Gość gość
dziś to Ty gdzieś tam powyżej napisałeś że wasz związek się rozpadł? przynajmniej byliście razem no sory ale niektórzy co tu pisali nawet tego nie mieli :/ Jest szansa że się jeszcze zejdziecie ?

Gość gość
dziś chyba że jesteś kobitką która smuci się z powodu P czasami trudno tu się połapać. Jeszcze kogoś pokochasz z wzajemnością :)

Gość po co to
Ile jeszcze tematów założysz? Lepiej Ci na duszy?chcesz by ona to przeczytała i jak myślisz co ona zrobi z tym? Myślisz że domyśli kto to pisze/ Skąd wiesz czy Ci uwierzy? Czy nie pomyśli znów jakaś gierka. ..

Gość gość
dziś Do kogo kierujesz zapytanie ? toż to nie pisze tu jedna osoba zdajesz sobie z tego sprawę ? :o

Gość 78100gość
Zawieszenie w tesknocie niepotrzebnej ani mi ani jemu. Tylko to glupie serce

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura - Tarot, wróżby,rytuały http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
racjonaliści i wróżki wy..........ać

Gość gość
kogo to obchodzi

Gość gość
co kogo obchodzi, kogo nie obchodzi nie czyta i nie zabiera głosu, chyba oczywiste

Gość gośćA
Niech mi ktoś pomoże, niech mnie ktoś uderzy w twarz! Obiecuje sobie że to koniec a potem znowu wspominam to co było, te dobre chwile a to przecież było tylko kilka cudownych min do złej gry z jego strony :( taak pisałam ze między nami nic nie było a On kogoś ma tak więc śmiało może ostra krytyka sprowadzi mnie na ziemie w co wątpię :(

Gość gość
Tylko czas, być może bardzo długi czas pomoże to stępic. Mogłabym być autorka poprzedniej wypowiedzi.

Gość gość
ale że co?

Gość gość
I nagle Twoje oczy, już nie mówiły, że Wciąż chcą się przyglądać, naszej wspólnej grze. Wiatr uderzył w serce, dał gwałtowny znak, Porwał wszystko mocno tak, że nie mogliśmy trwać.

Gość gość
To byl tylko sen piekny sen. Nie moge juz wiecej marzyc Piotrze.

Gość gość
to o Pawła chodziło :/ A co się dzieje z Piotrem ??