Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich cebularek i cebulaków co tak opluwają Polskę.

Polecane posty

Gość gość
I co myślenie przydalo sie na taśmie? Tam na pewno docenili twoją znajomosć pierwiastkow :D już bys sie lepiej nie przynawal ze masz cos skonczone (wątpliwe). Tak samo jak z wymyśloną zoną z ktora podobno piszecie wspólnie te posty. Niedlugo sie dowiemy że jesteś profesorem tylko w fabryce robileś dla przyjemności :D

Gość gość
@20:06 ciii on skonczyl polska uczelnie po ktorej dostał sie do fabryki, to nic w porownaniu ze studiami w USA! ;) wie rodak jak odnosić sukcesy

Gość gość
No to widać jakie uczelnie skończyliście szmaciugi. Nawet prostego zadanie nie rozwiążcie. Pierwiastek z minus 9 wynosi i3 gdzie i jest liczba urojona. Poczytajcie o tym, bo to moze wam sie w tych waszych renomowanych zagramanicznych koledżach naprawdę przydać. Jeszcze szmata mówi, ze matematykę skończyła w USA hahahah Pytam jak? Za jajka i mleko hajahah

Gość gość
sam jestes urojony :)

Gość gość
O i macie mądrale po renomowanych koledżach w UK zagadkę ma kolejne kilka miesięcy hahahahahahahahaha co za gamonie hahahahaha

Gość gość
No i rozwiazales nam takie trudne zadanie i udowodniles jaki jestes madry :) Dziekujemy!!!!

Gość gość
Ju łelkom

Gość gość
Ej szmaty a moze chcecie porozmawiać o rozwoju antropomotorycznym człowieka i rozwoju mięśni prążkowanych i poprzecznych w poszczególnych etapach rozwoju ontogenetycznego człowieka? Moze porozmawiamy o metodologii kształtowania ludzkiego układu kostnego przez ćwiczenia korygujące postawę we wczesnym wieku szkolnym? Wiecie w ogóle co to sa mitochondria? Umiecie rozróżnić jaka jest różnica miedzy cechami a zdolnościami motorycznymi? No szmaty co tam? Jaka jest wasza wiedza na ten temat? Wiem juz, ze dosyć dobrze posługujecie sie pidgin English oraz dobrze obsługujące czarne i ciapate fiuty. Moze jednak, macie także inny zasób wiedzy w tych waszych małych mozdzkach? No jak tam polskojęzyczne kurfiska?

Gość gość
Jedna paroowa z druga wrocila z fabryki czy tez ze sprzatania, i teraz sie dowartosciowuje na kafeterii. Ej wy moje gwiazdy beke mam z was codziennie. Na Sylwka gdzie idziecie? Pewnie znowu impra na pokoju z siadami z Pakistanu czy tez innego kurnika. Mam nadzieje ze niedlugo jakis muslim was zabolcuje. Oni leca na takie gwiazdy jak wy.

Gość gość
A do czego potrzebna ci jest wiedza o mitochondriach, albo miesniach poprzecznie- prazkowanych? Takich d**ereli nikomu nie potrzebnych, poza paroma zawodami, ucza wlasnie w polskich szkolach zasmiecajac umysly. Zamiast skupic sie na czyms uzytecznym tj np nauka jezykow, zeby nawet taki glab jak ta kurfffa czy parooowa sie przynajmniej jednego jezyka obcego nauczyl. To ucza o budowie pantofelka, o gadach itd, a nawet nie ucza o tym, ze narzady kobiece trzymaja sie na bardzo cienkich tkankach, ktore latwo ulegaja zerwaniu podczas niszenia ciezarow, albo porodow naturalnych i kobieta mize byc zwyczajnie wypatroszona. Tego nie naucza na biologii, bo wtedy zadna kobieta nie urodzilaby dziecka... Ale dokladna budowe zaby mamy znac na pamiec....

Gość gość
Przeczytał sobie zagadki w necie i teraz kozaczy :D szkoda tylko że reszta wypowiedzi nie pasuje

Gość gość
HAHAHA jakie qrwyyy staraja sie byc madre. Jedna z druga najmadrzejsza, a na szmacie do dzisiaj jeda. Takie cuda tylko w UK.

Gość gość
Się tak nie podniecaj już chłopczyku.

Gość gość
Ej szmato, słyszałaś o tym, ze wiedza uszlachetnia i rozwija człowieka? Lekarzowi szmato do składania ludzkich kości, tez nie potrzebna jest wiedza o ilości czerwonych i białych krwinek w ludzkiej krwi. Jednak sie o tym uczy. Człowiekowi, który projektuje mosty nie potrzebna jest wiedza a składzie chemicznym surówki używanej w piecach Mariackich, wytwarzających stal. Mimo tego o nich sie uczy. Nauczyciel wf, który ma uczyć dzieci fikołków nie potrzebuje wiedzy o mitochondriach zeby wykonywac swój zawod. Mimo tego sie o tym uczy. Wiesz dlaczego suko? Bo studiujac, nie kształci sie on na rzemieślnika i znachora, tylko na wykształconego, oczytanego i potrafiącego myślec człowieka. Niestety wam szmaty, po tym co tutaj zaprezentowaliście, pozostaje tylko bycie rzemieślnikiem. Powyżej pewnego poziomu nie przeskoczycie. Stad wasz zachwyt nad jukej. Tam czujecie sie lepsze bo zarabiacie więcej. Jednak nie dlatego, ze jesteście lepsze i mądrzejsze. Zarbiacie wiecej tylko i dlatego bo dzięki polskiemu paszportowi pracujecie w bogatszym kraju. Przecież tyle co wy w jukej zarabiają Brytyjczycy, nie potrafiący pisać i czytać. Czujecie sie lepsze tylko wobec Polaków mieszkających w ojczyźnie. W kraju, w którego plecy wbijał chyba cały wszechświat. Wobec rodowitych Brytyjczyków juz takiej wyższości nie czujecie. Dlatego godzinami na polskojęzycznych forach siedzicie. Tylko tutaj kozaczycie bo na brytyjskich to was jakiś nie widać. W realnym świecie jesteście nikim. Zwykle, grube, polskojęzyczne śmiecie, na które Brytyjczycy szcza ciepłym moczem. Yebac was.

Gość gość
Słuchaj jeśli bijesz do mnie? To tak urnie na szmacie. Dokładnie w fabryce samochodów na linii za 2 tysie. Jednak tylko po to by nie stracić swojego życia na bogacenie bankierów i spłacanie kredytu hipotecznego do końca życia. Po 6 latach wracam do PL z podniesiona głowa bo w tym chorym jukej dopy nie dałem. Osiągnąłem więcej niż nie jedna szmata, która tutaj pluje na PL. W PL sobie poradzę bo radziłem sobie także przed wyjazdem. Wiec jak coś to pal gumę ode mnie

Gość gość
Jak już mówiłam, nie podniecaj się. Dawałeś d**y przez 6 lat, zapieprzając w fabryce. Teraz jak już bedziesz wracal z tą uniesioną glową uwazaj żeby o***t ci nie wypadł.

Gość gość
Warto dać dopy po to by żyć pózniej w luksusie. Najgorsze gdy cały czas daje sie dopy myśląc, ze jest sie księżniczka

Gość gość
Czuje ze exdebillka wrocila na forum. Tylko tepa strzala jest teraz niezalogowana i kozaczy tutaj. Tylko ta debilka takie teksty moze pisac i sie brandzlowac tymi wyspami.

Gość rupert catskill
To jest wizja bardzo piękna. Chciałbym dożyć upadku UE, czy w ogóle Niemiec, UK, Francji na zachodzie i Rosji na wschodzie, wyniszczanej przez Chiny. To byłaby nowa szansa dla Polski i w ogóle środkowej Europy. Ale na tak drastyczny scenariusz, nie liczę. To zbyt piękne, aby było prawdziwe.

Gość gość
Pieprzysz bez sensu, nikt tego nie czyta ale fajnie jest cie podpuszczać ;) . Że też chcialo ci sie te paragrafy pisać, życia nie masz?

Gość gość
Wiesz co chłopcze? Normalny czlowiek nie dalby sie wyprowadzic z rownowagi ani razu, a ty dajesz ciała w każdym poście :O

Gość gośćst
Co za bzdura. Dla Polski jedynym ratunkiem jest uwolnienie potencjału jej obywateli. Możliwe jest to przez zmienienie systemu politycznego z partyjnego na prezydencki i zainwestowanie w naukę. Jeśli ja czytam, ze czterokrotnie bogatsze Niemcy ze swojego budżetu na naukę przeznaczaj 4% swojego PKB a Polska tylko 0,8 % , to ja sie pytam jak mamy ich dogonić, skoro dzisiejszy dobrobyt na świecie kształtują ceny baryłki ropy, stabilność polityczna i innowcje technologiczne.

Gość gość
Zawsze rozmowa moja z takimi półgłówkami kończy sie zdaniem. ŻYCIA NIE MASZ hahahaha Na początku te szmaty udają mądrych jednak krok po kroku niszczę te gofno. Jestem po prostu zayebisty. Musicie to szmaty w głębi duszy mi przyznać.

Gość gość
Wg ciebie to była rozmowa? Ok... :) chyba dzikie ujadanie polskiego frustrata.

Gość gośćdoans
Nawet kurfy nie ustuaonkujecie sie do tego co napislam. Po prostu nawet nie macie pojęcia o czym pisze. Te tematy sa dla was zbyt ciężkie. Szczyt waszych intelektualnych możliwości to opanowanie pigdin english i zmywanie gofna z brytyjskich kibli. Nawet nie wiecie pewnie jak jest różnica miedzy Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia a UK. Tak wiem na Wikipedii teraz pewnie szukacie i zaraz będziecie kozaczyc hahaha a purytanizm? Wiecie co to znaczy szmaty? A Wiecie, ze Polka, siostra Bolesława Chrobrego była kiedyś królowa Anglii? Wiecie to kurfy z angielskiego wychodka? Wiecie, ze Bolesław Chrobry z królem Anglii Swenem Widlobrodym byli szwagrami? Wiecie kurfy, ze juz u zarania państwowości tego kraju Polacy mieli swój wpływ na kształtowanie ich historii? Wiecie kurfy o tym? Nie, wy nie wiecie nic oprócz tego, ze wasza ojczyzna to syf, bo tak przekazywano z pokolenia na pokolenie w waszych rodzinach. Carom rosyjskim i Stalinowi zależało właśnie na tym, by wyrobić w Polakach niechęć do własnego narodu, kultury i państwa. Tylko tak nas mogli zniszczyć. Niestety dla was szmaty JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA ...

Gość gość
Ale cie ta wiedza uszlachetnila... no po prostu szacunek!

Gość gość
Brawo ziom. Yebac te kurfy. Jeszcze Polska nie zginela

Gość gość
Tak trzymaj kolego...!!! Zniszczymy te qrwwiska i emigracyjne pomioty. IIzdy spod herbu Primarka i Matalana.

Gość gość
Nie ma to jak pisać samemu ze sobą. Się nie opluj buraczku.

Gość gość
Co za bzdura. Dla Polski jedynym ratunkiem jest uwolnienie potencjału jej obywateli. Ale ten ratunek, zaiste pożądany i potrzebny, nie nadejdzie, bo nie jesteśmy już krajem suwerennym. Właściwie nie jesteśmy nim od klęski w 1939. Upadek naszych wrogów, tak jak w 1918, może dać szansę, by ten potencjał uwolnić. Na razie, Berlin via Bruksela zarządza polskim potencjałem, niestety.