Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestsobiefacet

Pragnę przeżyć przygodę z dojrzałą Kobietą Śląsk

Polecane posty

Witam. Nie będę owijał w bawełnę, poznam kobietę dojrzałą w sensie taką, która wie czego chce, jest o czym z nią pogadać a nie przygłupawą lolitkę. Preferowany wiek to 30-45, ja mam 26 lat. Wygląd fizyczny? Średniego wzrostu, kolor włosów nie jest krytycznym punktem, średnia budowa ciała... Jestem w związku, ale chciałbym przeżyć przygodę z doświadczoną kobietą, która potrzebuje trochę czułości. Powiem wprost: seks bez zobowiązań. Najlepiej z Gliwic lub okolic, zapraszam na początek na wymianę wiadomości mailowych: jestsobiefacet@gazeta .pl

Gość gość
Witam. Nie będę owijał w bawełnę, poznam kobietę dojrzałą w sensie taką, która wie czego chce, jest o czym z nią pogadać a nie przygłupawą lolitkę. czytaj: jestem znudzonym chłopakiem, który nie ma szans na swoja koleżanke, bo jest brzydki( głupi, wredny, niepotrzebne skreślić)i dlatego szuka darmowego seksu wśród starszych od niego kobiet. Ma nadzieje, że jeszcze na tym skorzysta finansowo, i te spragnione seksu z młodym, zapłacą mu za to, by o n sobie mógł pobzykać. Preferowany wiek to 30-45, ja mam 26 lat. Wygląd fizyczny? Średniego wzrostu, kolor włosów nie jest krytycznym punktem, średnia budowa ciała... czytaj - kobieta, która w miare wygląda, broń boże nie może być gruba ani za wysoka Jestem w związku, ale chciałbym przeżyć przygodę z doświadczoną kobietą, która potrzebuje trochę czułości. Powiem wprost: seks bez zobowiązań. - czytaj- jestem w związku, więc nie licz na żadną głębszą relację, masz być tylko do tego, bym wsadzał ci swojego fiuta i masz robić wszystko, co ja chce, bo tylko JA sie tu liczę. nawet nie mysl,że sie ożenie ani, że wrobisz mnie w ciażę.

Gość DESPERACJĄ WALIgość
Nie będę owijał w bawełnę, poznam kobietę dojrzałą :D:D:D hehe, żaden normalny i zdrowy na umysle facet nie napisze tak mizoginicznego apelu na forum dla kobiet, jeśli ma choc odrobine oleju w swojej własnej łepetynie oraz troche godności. DESPERACJĄ WALI na kilkometry.....

Gość gość
na kilomerty cztery...zapomniałeś dodać :D

Gość gość
nie ma kobiet na Śląsku tym czy tamtym?

Gość gość
Widocznie nie ma he he.