Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poród Poznań Polna

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamusie rodziła tam któraś z Was w ostatnim czasie? Niedługo mam termin, wiem ze chcę tam rodzic i zastanawiam się co jest potrzebne dla mnie i maluszka. Pomoże któraś i udzieli kilku Rad? Pozdrawiam :-)

Gość gość
Ja rodzilam i bylam zadowolona, niedlugo bede tam po raz 2 :) Dls maluszka tylko zabierasz krem do pupy . Pampersy (choc wsrto miec mala paczke dodatkowo) , podpaski, podklady, ubranie dziecka, nawet koszule jak chcesz dla Ciebie, zapewnia szpital. Lezalam 2 lata temu na oddziale PGIII gdzie jest super polozna ktora pomagala mi bardzo przy karmieniu nawet w nocy mega cierpliwa. Opieka nad dzieckiem super, mial echo serduszka dodatkowo wykonane bo lekarza zaniepokoil lekki szmer w drugiej dobie.Porodowka tez ok, bardzo milo wspominam. Balam sie, bo polna ma tak rozne opinie, ale teraz po wlasnyvh doswiadczeniach wiem ze chce tam rodzic poraz 2.

Gość gość
ja rodzilam w pipidowie raz dwa i bachorek trzy kilo szescset gram na swiecie

Gość ninina
Podnoszę temat bo też chętnie poznam opinie :)

Gość gość
Żadna tam nie rodziła ostatnio?

Ja mam termin na listopad / koniec pazdziernika I w sierpniu przeprowadzam sie do Poznania. Juz mysle o szpitalu i przekonuje mnie szpital na Polnej. A mozecie polecic jakas polozna? Do ginekologa zamierzam chodzic do de Bruszkiewicza chociaz jeszcze sie zastanawiam;)

Gość gość
Ja rodziłam w sierpniu 2013 i lutym 2011. Polecam. Wszystko dla malucha jest, dla mamy rowniez . Nie moge narzekac. Prowadzilam obie ciaze u lekarza, ktory tam pracuje - rowniez szczerze polecam. Dr Paweł Rzymski. U drugiego dziecka natychmiast wychwycona lekka wada serca (poza echo profilaktycznie masa innych badan) - dzieki temu dzis nie ma juz po niej sladu. Super opieka nad dzieckiem.

Gość gość
Daj sobie luz z Bruszkiewiczem!

Bruszkiewicz nie bruszkiewicz nie !! O co chodzi ?? Wydaje mi sie ( po opiniach innych), ze to jeden z lepszych gin w Wlkp.