Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% kobiet jest brzydka, przecietna

Polecane posty

No widzisz, ale ja wcześniej nie pisałem o braku "zrobienia" pod względem makijażu. Preferuję kobiety z makijażem, nie jestem wielbicielem naturalności a to co pisałem wcześnie tyczy się wyłącznie photoshopa co też podkreślałem kilka razy

Gość gość
wczoraj np. spędziłam Sylwestra w towarzystwie jeszcze ładniejszej od niej dziewczyny, w zasadzie o wiele ładniejszej ale też drobnej blondynki - tyle, że ta "moja" miała bardziej regularne rysy twarzy - czyli - ładniejsza od tej z przykładu

Gość gość
wiesz - preferuj sobie ale będą chwile, że makijaż będzie zmyty - np. na noc pozdrawiam gości z takim nastawieniem :D

Gość autortematu54546
Mowie ze na niektorych zdjeciach ja osobiscie krecilem z duzo ladniejsza od tej tez ze zdjecia :) tez blondynka

Gość gość
no to takich dziewczyn jest dużo w tym typie to tak około 30% dziewczyn w Polsce

Gość gość
inne są po prostu inne - ale wg. mnie wcale nie mniej atrakcyjne, a może bardziej bo dla mnie to trochę przeciętny typ ale - ja jestem kobietą - więc dla mnie ładna dziewczyna to taka, która ma naturalnie ładne rysy ("zrobienie" nie robi na mnie wrażenia) czasami takie bywają - aż przyjemnie popatrzeć i tych wyjątkowo pięknych faktycznie jest mało ale to nie znaczy, że inne nie są atrakcyjne - są, jak najbardziej, tyle że są tak atrakcyjne jak reszta plus naprawdę niewielki odsetek naprawdę nieatrakcyjnych (ale i tu coś się atrakcyjnego w każdej z nich znajdzie)

" wiesz - preferuj sobie ale będą chwile, że makijaż będzie zmyty - np. na noc pozdrawiam gości z takim nastawieniem " x Ale makijaż nie tylko ma maskować niedoskonałości, ale także dodawać pazura. Osobiście nie gustuję w grzecznie wyglądających kobietach. x Co do tej blondynki - nie mój typ, ale niczego jej nie brakuje. Osobiście preferuję brunetki.

Gość gość
chodzi o to, że w łóżku wylądujesz ze swoją kobietą w wersji saute podobnie, gdy nie będzie miała czasu na jego zrobienie "bo coś tam" i nie ma znaczenia w jakim celu robisz makijaż - na noc NALEŻY go zmyć młodziaku, bo inaczej niszczy skórę

Gość gość
i to właśnie nowa moda - dziewczyny potem myślą, że muszą się malować a wy macie spaczony obraz kobiety to też jest kulturowo rozbieżne - we Francji kobiety robią b. naturalny makijaż o ile w ogóle a Rosji b. mocny w Japonii jest moda na mocny

Gość autortematu323232
Nie podobaja mi sie u kobiet bardzo chude nogi ktore mysla, ze to fajnie wyglada :(

Gość gość
A czy on powiedzial, ze ma nie zmywac? Makujaz moze byc takim samym dodatkiem do stroju jak biżuteria czy torebka. Może po prostu podobają mu się kobiety które poza domen mają pazur?

Gość gość
We francji kobiety maja ostre rysy, z mocnyn makijazem wygladalyby jak faceci...

Gość gość
chodzi o to, że makijaż zmienia i naprawdę może potem być "zaskoczony" : ] też takich u nas Polsce jest trochę ta po prawej ma minimalny makijaż - i co ? - i j. OK

Jezeli mówimy o łóżku w sensie seks to tez nie wiem dlaczego można zakładać szpilki, erotyczną bieliznę, a makijażu już nie można zrobić? x Oczywiście, wiążąc się z kobietą wielokrotnie bez makijażu będę ją widywał, ale skąd pomysł że bez niego automatycznie będzie mnie odrzucać? x Spałem z kilkunastoma kobietami, większośc z nich przed miała makijaż, po już nie i jakoś nie dostałem zawału, nie wyskoczyłem przez okno ani się nie zmieszałem.

Gość gość
A ja uznaje zasade, ze jak mam sie malowac lekko to w ogole sie nie umaluje, bo po co? Jak juz mam miec makiaz to tylko wyrazny, ilosc kosmetykow ta sama.

Gość gość
może źle zrozumiałam, ale wydawało mi się, że kobiety bez makijażu są dla Ciebie nieatrakcyjne - czyli znalazły się takie, które pomimo iż zmył im się makijaż były atrakcyjne czyli jednak inne info - są takie, które bez makijażu nadal są atrakcyjne - jdnak

Gość gość
Dareios one mają umiejętny i pełny makijaż, nie wierz w takie foty, na takich typach urody ciemnych makeup nie rzuca się tak w oczy, ja jestem jasna i u mnie nawet brązowa kredka zmienia, u nich czarna wydaje się do nich pasować, a mają jej dużo w kącikach oka, ta po lewej na górze też - taki makijaż podrasowuje urodę. Usta też mają umalowane, podkłady Wy faceci ślepi w kwestii makeupu jesteście

Gość gość
każdy woli coś innego dla mnie wiele dziewczyn maluje się na jedno kopyto i są takie same np. takich blondynek, czy podobnych brunetek - a jakże - atrakcyjnych - jest po prostu dużo mnie podobała się np. z twarzy 13tka z Housa, czy młoda - młoda Jolie w "Anybody seen my baby?" albo dziewczyna z "Love is gone" Davida Guetty i takich dziewczyn nie ma dużo - one są według mnie szczególnie ładne

Ja nie twierdzę, że są nieumalowane, twierdzę że mają lekki makijaż. x "może źle zrozumiałam, ale wydawało mi się, że kobiety bez makijażu są dla Ciebie nieatrakcyjne - czyli znalazły się takie, które pomimo iż zmył im się makijaż były atrakcyjne czyli jednak inne info - są takie, które bez makijażu nadal są atrakcyjne - jdnak" x Chodziło trochę o coś innego. Teraz się zrobiła taka moda na naturalność, żeby kobieta się nie malowała, a jak już to lekko, naturalne piersi, naturalna opalenizna itp. A ja po prostu nie widzę w tym niczego złego. I lubię jak kobieta jest umalowana co nie znaczy że automatycznie bez makijażu mnie odrzuca.

Gość gość
kiedyś podobała mi się Vodianova - bo ona "zawsze" będzie wyglądała młodziej niż jej metryka murzynki bywają piękne - mają duże oczy i duże usta - starzeją się wolniej ja tam wolę utrzymywać naturalna urodę niż się malować

Gość gość
Ludziie,ale przeeciez czlowiek brzydki,,albo oszpecony,jest to niezalezne od niego ,nie jest temu winny ,ze sie urodzzil,jest brzydki,,nniestety iektorzy sa zbyt glupi,zeby to rozumiec...

Gość gość
MURZYNII-to polaczenie zaby+kosmita

Gość gość
ale też jeśli chodzi o mężczyzn - trudno znaleźć wybitnie przystojnych Redford w młodości był przystojny - gdzie takiego dziś znaleźć?

Po pierwsze - to tłumaczenie. Jestem jaki jestem i nic nie mogę zrobić. Bzdura - rzadko kiedy nie można niczego poprawić. x Po drugie - co z tego? Czy jeżeli mi się dana kobieta nie podoba to cokolwiek zmieni fakt że nie ma teoretycznie na to wpływu? Jezeli mi się nie podoba to nic na to nie poradzę. Może to chamskie i brutalne, ale takie są fakty.

Gość gość
my tu gadamy o gustach ;) nie dojdziemy do żadnej konkluzji tak sobie piszemy, co komu się podoba nic nadto

Gość gość
AZJATKI sa tylko ladne w pelym profesjonalnym makijazu

Gość gość
ale jestem jaki jestem i mnie z tym dobrze - Dariusz nie musisz się podobać każdej ;) tak samo są kobiety które odpuszczą sobie typków, którzy muszą mieć wymalowaną laskę i będą malować się jak przyjdzie im wena a więc tylko dla siebie - o ile w ogóle

Gość gość
DLACZEGO WYSZUKUJECIE tylko niedoskoalosci w innych,gdybyscie skupiali sie bardziej na pozytyswach,bylibyscie bardziej szczesliwisi