Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% kobiet jest brzydka, przecietna

Polecane posty

Gość gość
Nie tylko, sa tak samo zroznicowane jak europejki. Azja to duzy kontynent, wiesz??

Gość gość
wcale nie - bywają ładne bez makijażu ale niektórzy mają zrąbaną wizję i tego nie zobaczą :) nie muszą tego zmieniać - tacy są i trafią na takie dziewczyny, które im odpowiadają ale kobieta wcale nie musi być wymalowana, by dobrze wyglądać samo zachowanie skóry w dobrej formie jest wyzwaniem

Gość gość
BABY bez makijazu sa nudne,takiej nastce to wypada chodzic bez ,ale juz KOBIETA powinna chocby lekki makijaz robic,,to dodaje stylu,pazura :)

"nie musisz się podobać każdej tak samo są kobiety które odpuszczą sobie typków, którzy muszą mieć wymalowaną laskę i będą malować się jak przyjdzie im wena a więc tylko dla siebie - o ile w ogóle" x A twierdzę że muszę się podobać każdej? Poza tym chyba nie o mnie tu mowa. Oczywiście, sa kobiety które nie lubią mocnego makijażu czy w ogóle makijażu i nic mi do tego.

Gość gość
jak moze podobac sie :OCZYSKA WYLUPISTE jak u zaby ,USTA jak u karpia :(

Gość gość
Kobiecie jak najbardziej wypada chodzic bez makijazu, to kwestia upodoban. Pazur tez nie oznacza klasy

Gość gość
NIE KAZDEJJ Kobiecie bedziesz sie podobal,jeda stwwierdzi ,ze ladnny przystojny,a druga ze brzydki jestes...

Gość gość
To prawda, tak samo jak to, że 90% mężczyzn. W Polsce i w innych państwach też. Nie należy więc popadać w rozpacz z tego powodu, gdyż to zupełnie naturalne

Gość gość
twoje zdanie ja widzę, że czasami makijaż powoduje, że twarz jest maską - nic na nie widać i to jest dopiero nudna twarz - np. makijaż powoduje że większość dziewczyn jest dla mnie taka sama, i choć są atrakcyjne - to z racji tego, że takie jak inne - nudne cała mimika ucieka - a to ona jest dla mnie interesująca - jednak 0 sorry, ale to powiem - to "wyższa szkoła jazdy" w patrzeniu na ludzi ;)

Gość gość
No Dariusz. Wiesz - myślę sobie - jest taki Wojtek - całkiem fajny - i niby w zasadzie przystojny - ale tak, jak większość Słowian ma taką delikatną brodę, delikatny owal twarzy - a ja lubię np. ładnie zarysowane męskie mocne szczęki. I co - i nie przekonam się do niego. I tyle. Serio - facetów też naprawdę niewielu jest przystojnych.

Gość gość
jak dzieczyna naklada bardzoooo duzo makijazu prawie profesjjoalny+za ciemny duzo to niezbyt dorze to wyglada ale jak ma lekki makijaz dopasowany do niej jej typu urody to super dodaje to pazura,a nie jakas nudna baba..

"Pazur tez nie oznacza klasy" x Brak pazura też nie oznacza klasy. x "NIE KAZDEJJ Kobiecie bedziesz sie podobal,jeda stwwierdzi ,ze ladnny przystojny,a druga ze brzydki jestes..." x Przecież dokładnie to samo napisałem.

Gość gość
No właśnie. Innymi słowy - tak samo jak z kobietami - tak samo jest z facetami. Też mogą kombinować np. z zarostem, czy regulacją brwi - ale też może im się nie chcieć. Poza tym niektórzy też mają kiepską cerę - i no cóż - mnie to odrzuca. Wiem, nie ładnie - ale cóż.

Gość gość
a co ma powiedziec kobieta ktora a problemy ze skora,cera,leczy sie,dba ,ale nic nie pomaga to dopiero smute..

Gość gość
Cały czas mówimy, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi. :) Mówimy o gustach. Choć faktycznie 0dkryłam - myślałam, że wygląd mężczyzn nie jest taki istotny, ale to nie prawda. Przynajmniej dla mnie. I też uważam, że naprawdę przystojnych facetów jest niewielu - może dlatego że faceci się nie malują ;) No i też kobiety są ogólnie ładniejsze od mężczyzn. Jest więcej ładnych kobiet niż ładnych mężczyzn. Wg mnie oczywiście.

Gość gość
Stwierdzasz to co wszyscy wiemy, wszystkim podobac sie nie bedziesz, tak jak tobie wszyscy. Co do delikatnego makijazu - dalej uwazam, ze to papranie sie bez powodu. Skoro juz sie maluje to wyraznie.

Gość gość
Niech skupi się na stanie skóry a nie makijażu. Może np. pić czystka, jakieś ziołowe herbatki, pokrzywę, jeść witaminę B. Nie wiem - leczyć. Jednak. Zmienić dietę na bardziej "naturalną". Stosować maseczki, maści. Czasami - antybiotyki. Należy zrobić wymaz ze zmian skórnych - i leczyć.

Gość zupełnie nie pamiętam nicku
Łomatko, jałowe to jest. Pytanie o to, czy jak się jej makijaż zetrze, albo po prostu zmyje go na noc, to już nie będzie się podobała, jest pytaniem osoby, która zupełnie nie rozumie o co w tym chodzi. Dare, jeśli dobrze go rozumiem, ja oczekujemy, że kobieta będzie zrobiona od rana do wieczora. Nie ma wolnego, że się nie maluję, że się włóczę po mieszkaniu wymięta, bo nigdzie nie idę. Wówczas ten efekt zrobienia, jest tak silny, że bez gdy jest bez makijażu, nie ma to znaczenia, bo częściej jest z. I tutaj nic nie może być na siłę, przecież są kobiety, które z domu nie wyjdą bez pełnego makijażu. W czym więc problem? Komuś się podoba, komuś nie.

Gość gość
i nie wmawiajcie sobie, że kobiety są ładniejsze od mężczyzn jest dokładnie odwrotnie kobiety są brzydkie więc się malują kobiety są za małe więc noszą szpilki kobiety śmierdzą, więc się perfumuja

Gość gość
powiem tak - malowałam się przez pół roku - i wyglądałam jak masa innych lasek źle się z tym czułam - nie wiem, po prostu jestem inna lubię swój naturalny wygląd

"Też mogą kombinować np. z zarostem, czy regulacją brwi - ale też może im się nie chcieć. Poza tym niektórzy też mają kiepską cerę - i no cóż - mnie to odrzuca. Wiem, nie ładnie - ale cóż." x Cerę przecież da się poprawić. A oprócz twarzy - zostaje jeszcze ciało. x "Dare, jeśli dobrze go rozumiem, ja oczekujemy, że kobieta będzie zrobiona od rana do wieczora. Nie ma wolnego, że się nie maluję, że się włóczę po mieszkaniu wymięta, bo nigdzie nie idę." x Przeciez to już dawno wyjaśnione - pisałem coś odwrotnego.

Gość zupełnie nie pamiętam nicku
I bardzo dobrze!

Gość gość
kolego - na 1 ładnego faceta jestem wstanie wskazać 3-4 ładne kobiety jesteście brzydcy bywacie ładni tak do 24 roku życia - potem ciągniecie w dół aż zaczniecie lekko siwieć, mieć ładne zmarszczki - tak po 50te i jest wtedy jeszcze na co popatrzeć (wydaje się, że zmądrzeliście - takie wrażeni po wyglądzie, nic więcej) serio - nie schlebiaj sobie, w rasie ludzkiej przyjemniej patrzeć na babki - i mówię to jako kobieta

Gość gość
a co jesli ktos ma brzydkie cialo ?

Gość gość
ja swojego faceta pomaloalam kosmetykami raz,tak jak siebie maluje i bardzo brzydko wrecz wstretnie wygladal :O

Gość gość
ja wolałabym faceta z ładną twarzą nie nadrobi dla mnie tego ciałem dokładniej: z ładną, MĘSKĄ twarzą robili badania - faceci ponoć gdy szukają kobiet do związku patrzą na twarz jak do szybkiej znajomości - tak to ujmijmy - na ciało, figurę

No z brzydkim ciałem to jest bardzo szerokie pole manewru. Tutaj najwięcej zazwyczaj da się poprawić

Gość gość
e tam - Omar Sharif - wyglądał jak pomalowany - ale dobrze wyglądał albo czasami David Bovie - też ma coś w sobie

"robili badania - faceci ponoć gdy szukają kobiet do związku patrzą na twarz jak do szybkiej znajomości - tak to ujmijmy - na ciało, figurę" x Wg badań faceci zazwyczaj najpierw patrzą na twarz chociaż sobie nie zdają z tego sprawy. Pamiętam też że wg statystyk kobiety które szukają kogoś do skoku w bok patrzą głównie na ciało