Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Maxi_ja

Ze 111 do70... 40lat i 40kg do zrzucenia, ktos jeszcze?

Polecane posty

Go艣膰 optymalistka
Witajcie dziewczyny, mo偶e i wyjd臋 na "dietowego kujona", ale chyba naprawd臋 nie pogrzeszy艂am w weekend, a偶 si臋 sobie dziwi臋, bo waga dzisiaj pokaza艂a 400gram mniej po niedzieli. Do kawy wczoraj zjad艂am 艣liwki kandyzowane w czekoladzie sztuk 3 (kupione w Biedronce), jak lubicie to polecam, firma Luximo, bo bardzo j臋drne i spore w bardzo cieniutkiej warstewce czekolady, mnie zas艂odzi艂y na amen. A dzisiaj pop臋dzi艂am po blender do Lidla:) i na pocz膮tek dnia zaserwowa艂am sobie sok z ca艂ej cytryny (bez sk贸rki i pestek oczywi艣cie) z p臋czkiem natki pietruszki i wody. Du偶y kubek zielonego, g艂adziutkiego smoothie - bardzo polecam, bomba wit. c, a ten blender jest 艣wietny, starym nie da艂abym rady tak rozdrobni膰 pietruszki:) Mi艂ego dnia i niepojadania prosz臋 :);)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cze艣膰 dziewczyny, No to widz臋, 偶e wi臋kszo艣膰 mia艂a ci臋偶ki weekend. Egzaminy pozdawa艂am, ale to tyle z sukces贸w. Jad艂am co wpad艂o pod r臋k臋 (niestety) ma艂o spa艂am i og贸lnie weekend oceniam 艣rednio. M贸j bratanek miesi臋czna dzidzia wyl膮dowa艂 w szpitalu z zapaleniem p艂uc. Prawie wszyscy wok贸艂 chorzy... i tak o. Przesilenie wiosenne, przedn贸wek ... r贸偶ne s膮 wym贸wki. Ale mog艂oby by膰 lepiej. Trzymajcie si臋 laski. Kasimat wr贸ci艂a艣 na dietowe tory?

Udost臋pnij ten post

optymalistka - to dobrze "kujonko", 偶e trzymasz diet臋, jakby艣my sobie tu wszystkie luzowa艂y to nie wiem co by by艂o, a tak to zawsze jest kto艣, do kogo sie mo偶na podci膮gn膮膰:) ja te偶 polecam smoothie raz na jaki艣 czas, dzi艣 mia艂am robi膰, ale owoce wysz艂y i zjad艂am porz膮dne 艣niadanie z jajkiem, szynk膮 i sur贸wk膮 Witamina - wesz艂a tutaj w艂a艣nie z my艣l膮 o Tobie, bo czyta艂am na grupie o dziewczynie, kt贸ra przesz艂a na niskie w臋gle i po p贸艂tora mies. nast膮pi艂 dramat - tycie w brzuchu i waga w g贸r臋, pomimo codziennych 膰wicze艅... I tak sobie siedz臋 i czytam: http://www.tlustezycie.pl/2013/10/wiele-kobiet-zaczyna-przygode-z.html Mo偶na sobie niskimi w臋glami rozregulowac gospodark臋 homonlan膮 niestety:) Trzeba z tym uwa偶a膰 i czasem zadba膰 o zdrowe w臋gielki. Gratuluj臋 zdanych ezgazmin贸w:) Mia艂am plan dzi艣 p贸j艣c na saun臋 si臋 dogrza膰, ale zgubiona karta to za du偶o t艂umacze艅, nie dam rady... sp贸buj臋 troch臋 si臋 rozruszac z ci臋偶arkami o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Witam. Ja te偶 w wekend troche nagrzeszy艂am ale ju偶 wracam na w艂a艣ciwe tory . po tygodniu spadek ok. kilograma . W sumie nie tak 偶le . Obecnie szykuje mi si臋 sporo pracy a do tego zaraz 艣wi臋ta to ruchu b臋de mie膰 w nadmiarze , mo偶e to ruszy troche moje sad艂o .

Udost臋pnij ten post

Hej, dzisiaj ju偶 jest ok ale co z tego jak od 3 tygodni mam o ponad kilogram wy偶sz膮 wag臋 od najni偶szej jak膮 mia艂am . I tak przez tydzie艅 w d贸艂 a weekend w g贸r臋. :( Do chodzenia codziennego na kijkach do艂膮czy艂am ruch w ogrodzie. Nie czuje r膮k i kr臋gos艂upa. Zastanawiam si臋 te偶 nad zmian膮 diety ??? Posz艂abym do dobrego dietetyka,kt贸ry by mnie pokierowa艂. Lecz jak tu znale藕膰 takiego:( Jutro wa偶enie po kolejnym miesi膮cu diety i si臋 boj臋 wej艣膰 na wag臋.

Udost臋pnij ten post

witajcie przy kawce :D by艂am wczoraj na kijach, maszerowa艂am 2 godz :D n贸g nie czu艂am jak przysz艂am :D Maxi zastanawiam si臋 nad diet膮 gar艣ciow膮, ale to niestety jeszcze nie plan ehhh :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fasssolka73
Cze艣膰 dziewczyny , witam nowe kole偶anki. gratuluj臋 wam sukces贸w , tych du偶ych i tych ma艂ych.Ciesz臋 si臋 , 偶e jeste艣cie , 偶e dalej walczycie a ja mam do kogo wr贸ci膰. Co u mnie nowego , po tak d艂ugiej nieobecno艣ci ?Ot贸偶 dziecko ju偶 wypisali ze szpitala , do leczenia domowego , trzeba tylko je藕dzi膰 na kontrole ale jest o niebo lepiej ni偶 by艂o. Ja mimo niestosowania diety nie przyty艂am, nie wiem czy to zas艂uga stresu czy picia czerwonej herbaty.Wracam na stare tory . Dla przypomnienia ; start 05.01 2015 --97.4 kg 04.02.2015 --92.6 kg dzi艣 10.03 2015 --91.9 kg , 5.5 kg na minusie.

Udost臋pnij ten post

hej, Bluber super,ze zaczynasz chodzenie z kijkami, na pewno to poprawi Ci kondycje i jest bardzo dobre dla serca, spadek wagi to uboczny skutek:) Fasolka dobrze,ze ju偶 z dzieckiem lepiej, witaj ponownie w naszych szeregach. Ja dzisiaj si臋 zwa偶y艂am i mam r贸wne 98 kg niestety zaprzepa艣ci艂am kilka tygodni diety ale nie poddaje si臋 i walcz臋 dalej. Mi艂ego dnia, ja zaraz lec臋 na kijki u mnie s艂onecznie.

Udost臋pnij ten post

Hej babeczki, u nas pi臋knie - czas jednak okna przetrze膰. By艂am u lekarza, ale nic - taka moja uroda, 偶e mi gard艂o wysiada pare razy do roku ech... Fassolka - to by艂a dluga hospitalizacja? Mam nadziej臋, 偶e wszystko bedzie ok z Twoim dzieckiem:) Blubber, super z tymi kijkami:) kasimat - wed艂ug mnie nie potrzebujesz nowej diety, ale nowej motywacji, jakbym wiedzia艂a sk膮d j膮 wzi膮膰 to bym si臋 na pewno podzieli艂a:( Chyba, 偶e Ci sie jad艂ospis znudzi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Witam . Fajnie ze mo偶ecie chodzi膰 z kijkami ja cierpie na permanentny brak czasu .Dopiero dwie godziny temu sko艅czy艂am prace i zaraz musia艂am wzi膮sc sie za robote w domu , na spacer po nocy nie mam ani si艂y ani ochoty . Maxi ja te偶 zbieram si臋 do okien ale to chyba dopiero w niedziele . Dobrze fasolka 偶e u Ciebie ju偶 sprawy si臋 prostuj膮 i wracasz . Myslimy z m臋偶em wyjecha膰 w tym roku na swi臋ta juz nawet znalaz艂am hotel z ciekaw膮 ofert膮 , ale jeszcze mam obiekcje bo w domu zostawie dzieci co prawda ju偶 doros艂e . Jest to dla mnie jedyna mo偶liwo艣膰 wypoczynku bo maj i czerwiec odpada . Pierwszy raz unikne艂abym tej ca艂ej zawieruchy 艣wi膮tecznej , kt贸rej mam juz do艣膰 . Mam jeszcze jeden dzie艅 na podj臋cie decyzji i sama nie wiemco robi膰 . Z diet膮 ok. dzi艣 1.owsianka 2.jajecznica z pomidorem 3.zupa jarzynowa igotowany indyk 4.deser jogurtowy 5.serek granulowany

Udost臋pnij ten post

Chmurka - boisz si臋 prawie doros艂e zostawi膰 na pastw臋 wolnego czasu i chaty?;) Du偶e dzieci du偶e problemy, ale ja bym chyba pojecha艂a... my te偶 je藕dzimy zawsze gdzies na Wielkanoc, co prawda z dzie膰mi, bo ma艂e, ale przynajmniej te 艣wi臋ta s膮 inne. W tym roku nie wiem, czy nam wyjdzie, bo sporo wydatk贸w do tego czasu sie wykroi艂o, a wczesniej jakos nie pomy艣la艂am, 偶eby cos zarezerwowa膰:( dzi艣 bez cwicze艅, menu: - bia艂a kie艂basa z grila z kiszona kapust膮 - smoothie (p贸艂 avokado i grapefruta, banan, dwie mandarynki) - dwa kabanosy - dwa jaja sadzone z fasolka i pieczarkami podsma偶anymi z sezamem na ma艣le - gar艣膰 orzech贸w

Udost臋pnij ten post

呕yjecie babeczki? Jak zyjecie to napiszcie co艣 czasem:) Mam takie leniwe dni teraz, nic si臋 nie dzieje, nie lubi臋. Trzeba b臋dzie wsi膮艣膰 na rower dzi艣, a jutro na basen - mimo wszystko - koniec chorowania. Chyba wod臋 zbieram przed okresem, bo sie czuj臋 napompowana, brrrr. Wr贸c臋 p贸藕niej:)

Udost臋pnij ten post

wybieram si臋 dzisiaj na kije ale dietetycznie jak do tej pory pora偶ka :O u mnie jaki艣 sm臋tny pochmurny dzie艅 :(

Udost臋pnij ten post

Hej, Po wczorajszej euforii, dzisiaj mam slaby dzie艅 i walcz臋 ze sob膮 jak nie wiem co. Tak mnie ci膮gnie do jedzenia i zakazanych produkt贸w na diecie. Najch臋tniej bym posz艂a spa膰 i przespa艂a ale mam strasznie du偶o dzisiaj na g艂owie i nie mog臋 sobie na to pozwoli膰 :(

Udost臋pnij ten post

kasimat - trzymaj si臋 jako艣 no! wiosna idzie, nie jest lekko, ale pomy艣l, 偶e latem- kiedy si臋 trzeba b臋dzie odkry膰 - mo偶esz du偶o lepiej wygl膮dac ni偶 teraz. Nie zm臋czy艂a Ci臋 monotonia diety przypadkiem? Blubber - bez planu dietetycznego ci臋偶ko si臋 zebra膰 - cud贸w nie ma, ale dobrze, 偶e si臋 ruszasz:) U nas s艂o艅ce, ale nie mam kompletnie ochoty wyj艣膰, bo jednocze艣nie jest zimno i mi ta temperatura atakuje gard艂o i potem znowu gorzej mi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fasssolka73
Oj dziewczyny , powiem wam , 偶e nie 艂atwo wr贸ci膰 do diety , po tak d艂ugiej przerwie.Zupe艂nie mi nie wychodzi, jem byle co , jako艣 hamulce mi puszczaj膮 cho膰 wiem , 偶e nie powinnam. Daj臋 sobie tydzie艅 na powolne przestawianie si臋 na dawne tory.Jedynie co mnie pociesza to to , 偶e nie przybieram na wadze .Wci膮偶 jestem zabiegana , mam mn贸stwo zaleg艂ych spraw , kt贸re na mnie czeka艂y.Powoli nasze 偶ycie wraca do tzw.normalno艣ci. W poniedzia艂ek zjad艂am serek ze szczypiorkiem na kolacj臋 , bo chcia艂am wr贸ci膰 do kolacji bia艂kowych , niestety zacz膮艂 mi dokucza膰 woreczek 偶贸艂ciowy , musia艂am wzi膮膰 tabletk臋 przeciwb贸low膮 i teraz boj臋 si臋 je艣膰 tych serk贸w. A wczoraj po stresuj膮cym dniu wypi艂am sobie dwie lampki wina , po czym dosta艂am ma艂piego rozumu i otworzy艂am sobie delicje ,zjadaj膮c p贸艂 paczki.Dzi艣 tego 偶a艂uj臋 , ale c贸偶 , ju偶 si臋 sta艂o.Takich grzeszk贸w mam wi臋cej....

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny, z nieba mi spad艂y艣cie. Szukam i szukam i trafilam na forum bratnich dusz w diecie. W skrocie o mnie: wiec jestem dosc nietypowym przypadkiem bo jakies 3razy zrzucalam i wracaly mi raz 25 raz35kg robilam mase bledow bylam na wszytkich dietach moliwych. Teraz siegnelam po rouzmdo glowy i skonczylam ze wszelkimi dietami kapuscianymi,1000kcal,south ,Dukan,beach,cambridge,herbalifei co tam jeszcze chcecie. Poszlam tym razem do dietetyka sportowego,mam diete dobrana do wagi wieku i trybu zycia. Jem 1600-1800kcal dziennie i chudne! Dlaczego poszlam do dietetyka sportowego? Bo jestem instruktorem fitness z nadawga i nikomu sie miescilo w glowie mi tez jak tomozliwe ze uprawiajac sport ja tyje. Mam od spowolnilam metabolizm zemoj orgazm na niskich kcal wprawial sie w stan oszczedzania a nie spalania. Wszytkie kobiety robimy podstawowy problem. Dla nasDIETA oznacza malo jesc! Blod jesc trzeba opowiednio bialko, tluszcze, cukry, i blonnik. Moja motywacja : https://jastrzabpost.pl/newsy/dominika-gwit-schudla-45-kg-wraz-z-waga-stracila-cos-jeszcze-raczej-nie-jest-powod-zadowolenia_66629.html Dziewczyna ktora jak zobaczylam oniemialam. Mozna stracic 50kg (bo ona ma juz na konce 49) co dla mnie najwazniejsze jedrnie !! jesli nie dostarczycie skladnikow organizmowi bankowo stracicie jedrnosc. Popatrzcie w necie na jej ramiona. Bardzo ladie schudla. Mam nadzieje sie siedo Was moge przylaczyc i bedziemy sie razem motywowac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Witaj Carmen napisz jak kaza艂a Ci dietetyczka uk艂adac jadlospis jak mo偶esz podaj przyk艂adowe menu

Udost臋pnij ten post

Zapraszamy Carmen:) Tryskasz entuzjazmem, a mamy tu tego deficyt akurat - przyda si臋 kto艣 do dopingu:)

Udost臋pnij ten post

Old habits die hard... Trzymam si臋 jak mog臋, coraz wi臋cej czytam o z艂ym glutenie i chocia偶 bu艂ki kusz膮, ale si臋 trzymam, tylko - tak jak u Was jest mi czasem ci臋zko, wi臋c dzisiaj zainspirowana postami w grupie paleo zrobi艂am sobie placki z mielonego siemienia lnianego i ziaren dyni i s艂onecznika z jajem... posmarowa艂am to ostrym pesto z chili - no ok -smak jak bardzo, bardzo razowe pieczywo z tektur膮, ale dobre i mo偶e taki zamiennik-oszustnik od czasu do czasu pomo偶e na g艂贸d pieczywa. Trzeba te偶 raz na jaki艣 czas zapoda膰 sobie jak膮艣 s艂odycz dozwolon膮, oby tylko takie kryzysy nie przychodzi艂y za cz臋sto. Dobrejnocki:)

Udost臋pnij ten post

chmurka777- dietetyk niekazemi ukaldac jadlospisu on go pisze ze mna uwzglednajac colubie i patrzac ile cwicze wzne ! aby wyszczupilc sie atrakcyjnie trzeba isc na silwonie anie na fitness tylko Najpierw podam Wam moj dzien ja zyje w tepie wstaje 6:30 ide spac24:30-1:00 od pn do czw i na te dni mam jeden jadlospis natomiast pt, s, n wstaje pozniejkolo 9:00 i tu pomijam jeden posilek. z aktywnosci fizycznej PN -1h cardiobox (z obcizeniami zajecia ktore prowadze ja) 1hzumba (prowadze ja) WT-silownia1.5h- trening ulozony przez dietetyka sportowego (wzne! dietetyk sportowy nie dietetyk bez pojecia o sporcie) spinning1h SR-1hcardiobox ( prowadze ja) 1hzumba (prowadze ja) czw - wolne pt- -silownia1.5h- trening ulozony przez dietetyka sportowego (wzne! dietetyk sportowy nie dietetyk bez pojecia o sporcie) spinning1h do takieg wysilku i do kazdeg innego trzeba odpowiednio dobrac jedzenie zebynie marniwac czasu na diete ktoramarzymy zeby tylko sie skonczyla a pozniej od nowa(moja przszlosc zreszta) MENU DO MOJEG ZYCIA 6:30 sniadanie : koktail bialkowy na bazie wody i 100ml soku + pomarancza 8:30 2sniadanie: jogurt Vitalinea z podwojna dawka bialka 135g 11:00 3sniadanie: jogurt Vitalinea z podwojna dawka bialka 135g 14:00 obiad: 100g miesa lub 150g ryby 40g ryzu dzikeigo surowka z wazyw obowizkowo 1lyzka oliwy z oliwek 18:30 posilek przed treningiem bulka razowa 70g z 60g tunczyka w sosie wlsnym na buleczkedajemy 1lyz od herabty oliwy z oliweki idodaje ja ogorka konserowego badzpaparyke konserwowoa dlasmaku TRENING 22:30 kolacja koktail bialkowy + 40g otrebow owsianych sumarycznie w granicach 1600-1800kcal Maxi_ja ja Was tu zarazzmobilizuje i pozarazam dodiety i cwiczen zreszta bedziecie patrzec jak mi leci waga i bedzie cudnie planowany u mnie minimalny spadek od 0.8-1.4 tygodniowo Dziewczyny caly sekret jestw tym zeby obiliczyc zapotrzebowaniena kcal wzaleznosci od czlowieka wszytkie diety cud one niedziaja na dlugo najgorsze jestto ze zproblemu kg robisie problem obwislej skory przy wadze ponad 100kg bezciwczenmoze byc kiesko zwlaszcza z biustemi brzuchem ramionami. DZIEWCZYNY nie robimy tygdoni wprowadzajacych nadobre tory walczymy juz dzis zaraz !!!!:):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymalistka
O kurcze , carmen a偶 si臋 spoci艂am czytaj膮c, ju偶 czuj臋 si臋 jak po rozgrzewce:), witaj! Co ty tu robisz o 5 rano, przecie偶 wstajesz o 6.30? ;)Bardzo mi si臋 podoba Twoje podej艣cie do 偶ycia, zara偶aj, zara偶aj do tej aktywno艣ci, bo u mnie np posucha w gimnastyce:( Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki, mam nadziej臋, 偶e zwalczy艂y艣cie ju偶 chor贸bska Maxi, ja te偶 czasem robi臋 takie wrapy z siemienia lnianego, rozlewam na patelni jak nale艣nik i do 艣rodka jak膮艣 sma偶onk臋 mi臋sno-warzywn膮, bardzo dobre danie, mi najlepiej smakuje z w膮tr贸bk膮. A tak dzisiaj planuj臋: -jajecznica na ma艣le, p贸艂 papryki czerwonej, pomidor -ser t艂usty w plastrach z powid艂ami 艣liwkowymi, -kolagenowy bulion z lanymi kluseczkami z 偶贸艂tka -domowy salceson podrobowy z chrzanem, -ziemniak gotowany Mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

witaj Carmen:D ale偶 wysportowana z Ciebie dziewczyna, ale偶 zazdroszcz臋 takiej kondycji :D dzisiaj b臋d臋 grzeczna dietetycznie nies艂ychanie :P chcia艂abym w ko艅cu doczeka膰 si臋 jakiego艣 spadku rano - 101,2 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
optymalistka- co to za menu! Tak nie mo偶e by膰! Jajecznica nie na ma艣le tylko na jednej 艂y偶eczk臋 oliwy z oliwek bo w tym tt艂uszczu lepiej rozk艂adaj膮 si臋 bialka i koniecznie p贸艂 bu艂eczki r贸偶owej Opcja ser t艂usty do kosza! Kolagenowy bulion poj臋cia nie mam co to:0 Domowy salceson kolejna tona t艂uszczu i ca艂kowity brak bia艂ek w diecie prawie! WAZNA NOTATKA Aby spali膰 1kg wagi trzeba spalic 7000lcal T艂uszczu si臋 spala najlepiej w trakcie odbudowywania uszkodzonych mi臋艣ni na skutek wysi艂ku Mi臋艣nie odbudowuje si臋 za pomoc膮 bia艂ek Bialka rozk艂adaj膮 si臋 za pomoc膮 zdrowych T艂uszcz i wwglowodowanow z艂o偶onych (tak w skr贸cie ) Aby schudn膮膰 w diecie dziennie dzienniej musi by膰 1,5g na 1kg masy cia艂a Bialka I 1g t艂uszczy na kg masy cia艂a w tym 15gr oliwy z oliwek PS: by艂a 00:05 nie 5:00 ;) Blubber Grzecznym trzeba by膰 bo nie ma czasu chodzi膰 z tym balastem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣cia wy偶ej, na oliwie z oliwek si臋 nie sma偶y, to ju偶 lepiej na ma艣le chocia偶 nie do tego salceson taki domowy, jest megaaa zdrowy (poprosz臋 przepis) za to nadmiar bia艂ka bardzo niezdrowy, zakwasza organizm i powoduje nowotwory Carmen przyjrzyj si臋 sk艂adowi swoich bia艂ek, pewnie s膮 jakie艣 s艂odziki, organizm nie wie co z tym zrobi膰 z tak膮 nadwag膮 tak du偶o 膰wiczysz? to zdrowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymalistka
hahaha, sorry za t膮 5 rano, moje oczy nieobudzone jeszcze nie zauwa偶y艂y, czuj臋 si臋 zbesztana, ale wybaczam:) jestem optymalna, moim paliwem jest t艂uszcz:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Carmen0000 sorry tyle 膰wicze艅 i sztuczne bia艂ko i Ty si臋 dziwisz 偶e uty艂a艣??? jak dla mnie to katowanie si臋 i dlatego organizm przechodzi w tryb awaryjny i wszystko kumuluje!! poza tym jak chcesz schudn膮膰 wysypiaj si臋 dziewczyno! koniecznie 8 godzin snu! co Ty masz za trenera:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Optymalistka masz ten przepis na salceson? T艂uszcz to bardzo dobre paliwo, od niego nie utyjesz;) pami臋taj te偶 u budulcu, bo nie samym paliwem cz艂owiek 偶yje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisze z tel go艣膰 powy偶ej to ja Carmen nie mog臋 si臋 na tel zalogowa膰 jako艣..... Do go艣cia wizej Na oliwie z oliwek si臋 samzy do pewnej temperatury p贸藕niej si臋 pali Salceson na 偶adnej diecie nie jest zdrowy je艣li chcemy schudn膮膰 bo sk艂adniki od偶ywcze musz膮 by膰 roz艂o偶one r贸wnomiernie na posi艂ki w powy偶szym menu tego nie ma Jak.poczytasz dobrze w mojej diecie nie ma nadmiaru bialka tylko jest dobrane przez dietetyka sportowego proporcjonalnie do wysi艂ku wieku i zapotrzebowania dziennego Moje bialka to w 90%czyste bialko wiem co kupuje i r贸wnie偶 jest dobrane przez dietetyka Moz i ja mam.du偶a nadwag臋 ale od 10lat nie rozstaje si臋 ze sportem i mam.kondycj臋 na tyle dobr膮 ze 30 os贸b z moich zaj臋膰 wychod藕i na czwraka ;) Jest zdrowe kontroluje si臋 u lekarza. Optymista s艂o艅ce t艂uszcz nie moze by膰 paliwem to si臋 poprostu zem艣ci. Ja do tej pory sama zrobi艂am wszytkie b艂臋dy mo偶liwe bo doprowadzi艂am sw贸j organizm do tego ze przy 800kcal na dobre i 4h dziennie nie chudlam to by艂o 3lata temu i p贸藕niej zmieni艂am prace fitnessu zrobi艂o si臋 Du偶o mniej z braku czasu i fina艂 taki ze jedz膮c normalnie przyty艂am 30kg w 1,5roku B艂膮d polega na tym ze stosujemy si臋 do wymy艣lonych diet z gazet a nie czytamy ksi膮偶ek w jaki spos贸b organizm pali T艂uszczyk Jazda dieta o kcal ni偶szym ni偶 zapotrzebowanie dziennie odchudzi tylko jedna na sta艂e a inna wprowadza organizm w tryb oszcz臋dzania i po zako艅czeniu diety organizm szybciej magazynuje na czas kryzysu a dla organizmu Kryzys to dieta niepelnowartoaciowa i ja juz to zrozumia艂am ale wcze艣niej sama przebi艂a wszytkie diety mo偶liwe....

Udost臋pnij ten post