Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama doswiadczona

wszystkim mamom rodzacym w 2015 zycze

Polecane posty

Gość mama doswiadczona

Szybkiego i lajtowego porodu , szybkiego powrotu do formy i radosci z maciezynstwa a co! dosc juz z tymi wrednymi tematami!

Gość gość
Może i doświadczona ale niedouczona... macierzyństwa chyba...

Gość gość
jako jedna z mam oczekujacych- bardzo dziekuje za zyczenia :) i Tobie zycze duzo zdrowia, radosci, promyczkow slonca :)

Gość gość
ja rowniez jako lutowa przyszla mama dziekuje serdecznie :) a Tobie zycze samych wspanialych chwil w zyciu oraz wszystkiego dobrego!

Gość gość
modlmy sie... Panie co zeslales te wredne baby pseudo polonistki, aby zaznaly wreszcie spokoju....... amen

Gość gość
Wiesz gościu, wcale nie pseudo... ale o pseudo madrale tez się przy okazji pomodlmy aby choć troszkę rozumu im do głow splynelo...

Gość gość
18:31 no i co ci babo z poprawiania tych kobiet, ktore zrobia jakiegos byka? czy twoj swiat stanie sie bardziej rozowy?? kolorowy? kogo chcesz uczyc rozumu? doroslych ludzi? idealna jestes? dla mnie wy wszystkie jestescie zlosliwymi trampkami :) a i policz mi bledy, bardzo mnie to zaboli ;) dla ciebie wysilac mi sie nie chce....

Gość gość
znalazla sie taka co to rozumy bedzie nawadniac :PPPPP wredne, małe pipki :P-autorko-duzo radosci :)

Gość gość
Z pustego i Salomon nie naleje... I co się tak denerwujesz??? 2 z polaka była? Nie martw się, nie tylko ty nie umiesz pisać po polsku

Gość mama doswiadczona
Coz zrobic byka ludzka rzecz , czasem nawet mega byka i co ?? I nic! umarl ktos od tego Zyczenia podtrzymuje

Gość mama doswiadczona
A co dla ciebie w zyciu jest wazne?? I po czym oceniasz ludzi ? Bo chyba nie po bledach ortograficznych ktore w dobie internetu przytrafiaja sie dosc czesto , jesli masz jakies zafiksowanie na tym punkcie to moze jakas terapia by pomogla??

Gość gość
doleje oliwy do ognia i ....... zycze jeszcze wszystkim starajacym sie o dzieciatko aby w tym roku 2015 ( taka ladna data musi byc pomyslna) abyscie zaszly w ciaze i powily blizniaki !

Gość gość
Do autorki : sprawdź sobie w słowniku języka polskiego definicje słowa zafiksowanie, bo nie rozumiesz jego znaczenia

Gość gość
tak tak nie rozumiem :) dzieki Bogu sa na tym swiecie tacy wspaniali jak ty co wszystko rozumieja

Gość gość
Napewno nie używam słów znaczenia których nie znam

Gość mama doswiadczona
No to super ze nie uzywasz

Gość gość
Super, lajtowego...

Gość gość
Dziękujemy :-) Mam nadzieję, że dam radę urodzić naturalnie. Jeszcze miesiąc... :-)

Gość gość
Dzieki :)