Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a się wypowiem

Ja, mąż i dziecko żyjemy za 2700zł i nie narzekamy

Polecane posty

Gość gość
Pewnie ze mozna przezyc za tyle, Ale nie kazdy zyje z rodzicami czy tesciami...zylam jeszcze 2 lata temu jak autorka, Ale Majac ktedyt na mieszkanie 1000 Tys/mc i dwoje dzieci to ciezko Przezyc. Wyjechalismy , teraz Mamy 12 tys/mc i wkoncu zyjemy...spelniamy teraz swoje marzenia! I dziwie sie autorce ze zjechala do kraju i zyje za mniejsze pieniadze.. Ja pracuje Jako kosmetyczka w De i zarabiam ok 1000€ / netto i za chiny nie zarobie tyle w Polsce, tu mam czas dla dzieci i swoje zainteresowania.. Co do kosmetykow Uzywam Firmy Clarens 40-50€ za krem Ale jestem zachwycona ( mam 33 lata ) teraz jade na Targi kosmetyczne i ciagle sie Szkole dalej... Jestem szczesliwa, bo pieniadze daja szczescie... Pozdrawiam

Gość hajabusa
Dnia 2.01.2015 o 22:32, Gość a się wypowiem napisał:

Dziecko lat 2. Małe miasteczko, opłaty cale 450zł, mamy dwupokojowe mieszkanie u tesciów w domu, do rahcunków się sprawiedliwie dorzucamy. Mąż zarabia 2 tysiące, ja na pół etatu 700zł. Na jedzenie więcej jak 800-900zł nam nie idzie, reszte odkłądamy na wakacje, na przyjemności mamy też. Nie każdy musi zarabiać 10 tysiecy w tym kraju by być szczęśliwym:)

Cieszę się, że macie tak poukładane, że obecnie z tego jesteście zadowoleni.

Gość gość
33 minuty temu, Gość hajabusa napisał:

Cieszę się, że macie tak poukładane, że obecnie z tego jesteście zadowoleni.

To było 4 lata temu, a do ciebie wędruje złota łopatka za odkopanie tego starocia z 1734 strony! Gratki!