Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rodacy to CEBULCZAKI?

Polecane posty

Gość gość

Przejmująca historiaZbyszka22 dowodzi tego że kolejni Polacy zachowali się jak typowe CEBULCZAKI: x x Zbyszek22 dziś [21:39] W1987r.byłem w Australii,mieszkałem u Gawartów Janusza i Celiny w Melbourne Nyanda Close1,Wiktoria,Kealba.02.05.1087r.byłem na pogrzebie zmarłego znajomego Eugeniusza Siergiejewa.Bardzo mi zależało by sprowadzić z Polski rodzinę na stało,trzeba było na to pieniędzy więdz grałem w lotto w środy i soboty.Pamiętam,że zawsze skreślałem numery te same18,33,34,39,43,44.Na mszy na pogrzebie tego zmarłego poprosiłem,żeby te numery mi wylosował w lotto06.05.1987r w środę.Pamiętam,w poniedziałek04.05.1987rskresliłem 2razy numery18,33,34,39;43;44razem i dwa zakłady z innymi numerami,to razem na wydruku komputerowym było 4 zakłady za 4 dolary.06.05.1987r.było losowanie lotto w telewizji,wylosowano numery18,33,34,39,43,44.-trafiłem 2 szóstki po 2miliony dolarów.Celina Gaward zJanuszem wzieli ten wydruk mój lotto i mieliśmy jechać w czwartek 07.05.1987r.po wygraną miało być im 2miliony dolarów i dla mnie.Gdy rano wstałem Gawartów nie było w domu wyjechali do miasta a gdy upomniałem się o wygraną wyśmieli mnie i powiedzieli,że nic nie było wygranego i wyrzucili wydruk lotto.Wróciłem do Polski,wyjeżdzając przerzegnałem Australię i porzyczyłem,żeby tą Australię nachodziły kataklizmy,powodzie i.t.p Dobrze by było,żeby ktoś to sprawdził czy Gawarty pobrali te wygraną ,podobno ich córki3 tą wygraną pobrali anonimowo.Od tamtego czasu Gawarty zerwali z nami kontakt.Wiem,że Janusz Gawart zmarł w 1988r,a Celina Gaward zyje,córka jej mieszka w Sydnej-Bozena,Małgorzata i Danuta w Melbourne.Ja tej wygranej nie chcę bo to było od złego ducha,chcę tylko udowodnić,że wygrałem wtedy 4 miliony naprawdę.Mozna nagrać film.-Zbyszek.Australię przerzegnałem i zostanie zalana jak tej prawdy nie powiedzą Gawardy.Po moim wyjezdzie były kataklizmy.To nie żarty.Pisz na eiml.jogi239@wl.pl

Gość gość
Szkoda gadać smutna to prawda :(

Gość gość
nieprawdopodobne

Gość gość
Nazywając kogoś POLACZKIEM CEBULACZKIEM nie jest się niczyim rodakiem...