Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościinna44

Czy to moze byc wymarzona ciaza ?

Polecane posty

Gość gościinna44

Otoz staramy sie z mezem o drugie dziecko, z pierwszym zaszlam dzien przed terminem miesiaczki. Teraz jakos z 3 tygodnie bola mnie piersi, sa bardziej nabrzmiale, czesto musze do toalety i brzuch mam taki jakby wzdety caly czas na dole czasami strasznie twardy. Ale przez 6 dni do wczoraj mialam @ nigdy wczesniej przed miesiaczka i to tak dlugo nie mialam takivh objawow jak nabrzmiale , obolale piersi, ani zadnych takich procz boli brzucha. Od czasu do czasu pobolewa mnie podbrzusze.

Gość gość
Miałaś okres 6 dni i wczoraj sie skończył?

Gość gość
Moim zdaniem zaburzenia hormonalne albo torbiele.

Gość gość
Tak wczoraj mi sie skonczyl.

Gość gość
Na moj rozum nie wiem jak moglas zajsc w ciaze dzien przed terminem okresu. Owulacja jest w polowie cyklu ( dopuszczajac ze moze sie przesunac o kilka dni)a okres jest wynikiem obumarcia niezaplodnionego jajeczka i zluszczeniem scian macicy . Moze czegos nie wiem ale jak dla to niemozliwe zebys byla w ciazy. Tym bardziej ze okres trwal 6 dni a nie byl tylko powiedzmy dwudniowym plamieniem.

Gość gość
Na 99,9% nie jestes w ciazy. Nie wmawiaj sobie objawow. Z calego serca zycze Ci jednak,zebys zaszla w nastepnym cyklu w te wymarzona ciaze. Sama sie naczekalam na swoja i wiem jakie to trudne.

Gość gość
no to raczej jakieś zawirowania hormonalne. Jeśli okres był tak samo obfity jak zawsze to jaka ciąża? Może poroniłaś? Jak twoje cykle?