Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu według kobiet jestem w sam raz a dla facetów jestem gruba ?

Polecane posty

Gość gość
Nadwaga? Według kogo? Ciebie? Bo bmi w normie.

Gość gość
16:34 bon jestes chory....

Gość gość
WKLEJ zdjęcie to ocenimy ,tak się nie da,bez twarzy oczywiscie,cała sylwetka

Gość gość
A po co skoro nie mam figiry modelki to nie ma sensu.

Gość gość
16:31 no to koleżanko mniej słodyczy i trochę ruchu, a będziesz przepiękna:)

Gość gość
Artiomss i ciekawe jakie sylwetki preferujesz

Gość gość
Pewnie tluste swinie i tłumaczy to biustem,a w rzeczywiatosci nie stac go na lepszą kobiete z fajna figura.

Gość gość
Artiomsss po prostu desperatem jesteś i to wszystko.

Gość gość
Nie mówisz o przesadnej nadwadze a pewnie lekka nadwagę masz na mysli otyłosc jak wiekszosc takich fetyszystów.

Gość gość
Jeśli ty to nazywasz kształtami, to ja opuszczam ten topic :D To jest właśnie przykład, jak otyłość niszczy sylwetkę. Rozumiem, że komuś może się podobać, że są amatorzy i nic mi do tego. Ja też mam swoje dziwne smaki. Ale powszechnie nikt nie uzna, jej kształtów za kuszące, nikt nie powie, że jest ładnie zbudowana.

Gość artiomss
Nie jestem desperatem tylko lubię kobiece kształty. Smieszy mnie to jak pochopnie oceniacie ludzi tutaj. Mimo że nie wiesz kim jestem kim jest autorka obrażasz wszystkich. Prawdopodobnie w prawdziwym życiu nie masz odwagi nikomu naubliżać dlatego udajesz twardziela tutaj. A co do moich upodobań to zostawię je dla siebie

Gość gość
Artioniss a ja Cie kojarzę wczesniej miałes nick VDKA jesli to Ty to niestety ale gustujesz w wielorybach i nazywasz to kobiecymio kształtami :D ?

Gość gość
Prawdopodobnie w prawdziwym życiu nie masz odwagi nikomu naubliżać dlatego udajesz twardziela tutaj. :D Ma pan 100 punktów z wymianą na gadżet ;) Zupełnie twoja wizja kobiecości mi się nie podoba, ale już wyżej napisałem, że jest takich mężczyzn wielu i dobrze, bo by brakło kobiet, gdyby jeden typ się tylko podobał. Trzeba się szanować, a nie kombinować zaraz, że ktoś jest chory albo głupi. Tak z ciekawości, zawsze miałeś taki gust? Czy możesz wkleić fotkę takiej kobiety, takie powiedzmy z ulicy, którą uważasz za atrakcyjną, ale nie jakąś super gwiazdę.

Gość gość
ja ma nadwage ,ale wygladam naprawd dobrze wszystko mi poszlo w d**e i cycki :P moja waga 72 kg :O wzrost 162 cm tak,ze nadwaga nawet duza ale cycki rozmiar E i dupa odstajaca brzych mam plaski i wciecie w tali :P powaznie kazdy kg idzie mi w d**e i cycki ale i tak wzielam sie za bieganie ,bo mam nadwage :(

Gość gość
16:57 ja go kojarze to fetyszysta który cały czas zmienia nicki gustuje w otyłych babkach a wmawia nam ze lubi kobiece kształty olac go!

Gość gość
Jeśli nawet lubi humbaki, to kto mu zabroni? ;)

Gość artiomss
Akurat ta kobieta na filmiku jest zbyt gruba i pulchna zdecydowanie i całkowicie nie w moim typie raczej chodzilo mi o to że kobiety które mają niewielki bagaż nadprogramowych kilogramów tzn kilka kilo a przy większej nadwadze to nawet twarz zaczyna się robić okrągła co nie jest wcale apetyczne

Gość gość
16:59 tak przy 172 kilo to juz ponad 10 kg nadwagi i nie wmawiaj nam ze masz płaski brzuch raczej zaburzone wyobrazenie o sobie.

Gość gość
Artiomiss Ty tez gustujesz w otyłych kobietach pisałes ze twoja dziewczyna nosiła rozmiar 48

Gość gość
Może gustować w kobietach jakich chce co wam do tego :o

Gość gość
Masz bardzo mądry organizm :D

Gość gość
A to ze jest porabany,bo wmawia nam ze to sa kobiece kształty ja przy mojej nadwadze nigdy nie mówiłam ze jestem kobieca chodziaz od tej kobiety z filmiku jestem moze o 30 kg lzejsza.

Gość prawictwo pospolite 133
Bo nie musza oglądać ich nago .. Uwierz mi gruba, tzn otyła kobieta nago wygląda gorzej niż w ubraniu a szczupła przeciwnie . W ubraniu wygląda gorzej niż nago Kobiety napiszą ci ze nie jestes gruba , bo nie muszą oglądać twojego ciała nago . NAgo otyłe panny wyglądają naprawdę paskudnie https://www.youtube.com/watch?v=UJi1r9Xbs5c

Gość gość
dziewczyno jak facet sam ma nadwagę, zakola, wąskie ramionka albo poniżej 185 cm to w ogóle się nie przejmuj takim gadaniem. Niech tacy najpierw spojrzą na siebie a potem wymagają od kobiet.

Gość artiomss
Chyba się nie zrozumieliśmy. Wiadomo że najbardziej podoba mi się kobieta szczupła z dużym biustem i fajnym tylkiem tylko że to nie zdarza się zbyt często przez uwarukowania genetyczne czy też równomierny rozkład tłuszczu. Chodzi mi o to że bardziej podoba mi się kobieta która ma tak z 5 kg niż powinna niż kobieta bardzo szczupła z małym biustem ale to jest tylko mój gust.

panna z filmiku , którą ktos wstawił nie wygląda tak tragicznie , bo nie widać tych fałd ,zwałów tłuszczu Na przyklad magda gessler .. Jest fajna , ale dopóki się nie rozbierze , bo ja osobiscie nie chciałbym widzieć tego spasłego cielska tłuszczu zwisającego i tych fałd..

dziewczyno jak facet sam ma nadwagę, zakola, wąskie ramionka albo poniżej 185 cm to w ogóle się nie przejmuj takim gadaniem. Niech tacy najpierw spojrzą na siebie a potem wymagają od kobiet. tak tylko , że na to ,zę na wzrost nie ma się wpływu , a nadwaga to jest zapuszczenie się i obżarstwo .. Dla mnie gruba kobieta to tak jakby się nie myła z tydzień .. Natomiast celulit nie uważam za zapuszczenie się , bo to geny powodują i takie coś mnie nie obrzydza tak samo jak obżarstwo i 80 kg wagi ..

Gość gość
"No faktycznie, najlepiej niech zrzuci 20 kg i wyglada jak super modelka http://i1.pudelekx.pl/0f1a53697ae20ec268ab7e9 c85d887b5b07b3cab/b7oru4n-jpg Rzeczywiście ideał piekna, z nóg zwala smutas.gif Wali was juz! 60 kg i 160 cm to akurat! " x to że jesteś wielbicielem grubych loch to już twój problem :D ale nie pierd/ol bzdur że przy wadze o 10 mniejszej od wzrostu wygląda się jak wychudzona modelka, tłumoku, to akurat normalna waga i po prostu szczupła sylwetka, gdzie jeszcze sporo brakuje do niedowagi a akurat przy wadze takiej samej jak wzrost wiele osób wygląda niekorzystnie , zbyt grubo, ja osobiście czułam się źle przy takiej wadze, schudłam 8 kg i czuję się zayebiście

zeby było jasno , to takie coś mnie nie obrzydza: http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,1623164,iAId,132592 bo to geny i na to się nie ma wpływu a waga 80 kg to zwykle zapuszczenie się ..