Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu według kobiet jestem w sam raz a dla facetów jestem gruba ?

Polecane posty

Gość gość
dlatego, że nie lubię kiedy ktoś obraża innych bez powodu. Myślę, że jej trochę zazdrościsz (chociaż pewnie się nie przyznasz), a to tylko potęguje twoją złość. P.S. Ja nawet nie jestem blisko nadwagi

Gość johnyyy
No nie wiem u mnie w grupie na uczelni w większość to szczuplutkie dziewczyny i nikt za nimi aż tak nie latał a jak na drugim roku doszla do naszej grupy taka cycata brunetka do tego ładna z twarzy ale nieco grubsza od pozostałych to wszyscy faceci zbierali języki z podłogi jak założyła obcisłą sukienkę z dekoltem. Trochę śmieszne bo wszystkie dziewczyny trzymaly się razem a ona sama a wokół sami faceci

Gość gość
A czego mam jej zazdroscić że kilka zboków daje jej miłe komentarze zeby cos zaliczyć?Ty myslisz ze tylko atrakcyjne kobiety podrywaja?Znasz takioe przysłowie "Jedzenie jest jak seks po długiej abstynencji nawet najgorszy pasztet wydaje się ciachem" :D

Gość gość
A co to za sztuka załozyc kusa sukienkę ;D ? Faceci tak mają ze sie gapia jak kobieta jest naga nawet jak jest najgirszym bazylem....ważne ze goła sorry ale taka prawda.

Gość gość
Nie, myślę, że podrywają takie jakie im się podobają. Poza tym nadwaga nadwadze nierówna i ona może być grubsza od ciebie, a mimo to wyglądać lepiej.

Gość gość
Lecz się dziewczyno. Uwielbiasz się poniżać ok są różne zboczenia. Nie poniżaj jednak innych. Może Twoja koleżanka jest grubsza, ale mila, sympatyczna i najwidoczniej ładna.

Gość ovechkin
ja jestem facetem i wychodzi mi że przy wzroście 185 mam 92 kilo wagi a tłuszczu mam malo tzn sportowa sylwetka z kaloreferem a wychodzi że mam nadwage. U kobiet to pewnie też tak jest że kobieta która ma 160 i 60kg to chyba nie jest jakoś bardzo dużo

Gość gość
60 / 160 domyslam sie ze masz pupvie ok cyc wsam ras i masx komplesy jak Ula Brzydula:-)jak ogladalas ten serial to wiesx jaka slivzna dziewczyna . mam 3 siory i wiem ze bije wam czasem same se wbijavir bzdety a miejeden facet w tylek by wad calowal wu cnotlki;-)

Gość gość
Ładna nie jest jak się jej tak przyjrze i rysy twarzy jakies takie nie zbyt przeciętna ale umalowana ma grubą tapetę....

Gość gość
co za podłe babsko...może tobie się nie podoba bo masz obsesje na punkcie kilogramów i w głowie nie chce ci się pomieścić, że kobieta z nadwagą nadal może mieć ładną twarz.

Gość gość
Z twarzy nie jest ładna slepa nie jest ale ma mnóstwo tapety a facetów na to oszukać.

Gość gość
i co ma jeszcze? wiesz co...może idź i schudnij, a od niej się odwal bo najwyraźniej jest ładniejsza i ciekawsza od ciebie.

Gość gość
Nie jest z ładna z twarzy ale ma tonę tapety a facetów łatwo na to oszukać.

Gość gość
A co Ty tak bronisz osoby o której pojęcia nie masz,poza tym ze jest gruba nawet nie wiesz czy istnieje i jaka jest ?

Gość gość
No jakbym ja dała tyle tapety to by mnie chyba rodzina nawet nie poznała :D

Gość gość
a czemu mam jej nie bronić? Irytuje mnie takie bezpodstawne chamstwo w stosunku do innych.

Gość gość
Chamstwo ale przynajmniej szczere :D A nie bronienie kogoś tylko dlatego bo wiesz ze jest grubsza od Ciebie :D

Gość gość
ale to prawda są faceci co do wszystkich kobiet podbijaja a one się cieszą i naprawde mysla ze sa wyjatkowe mnie to też bawi.

Gość gość
Dajcie juz spokój, bo to chyba prowo. Nie wierzę, że są aż tak tępe i ograniczone dziewuchy :O a temat ten dodaję do ulubionych i kiedy w grudniu powstanie topik "zenada kafe 2015" to go zglosze, czuje ze autorka ma duże szanse na wygraną :D

Gość gość
Prawda boli niektórych

Gość gość
Najbardziej to ciebie boli to, że nie podobasz się samej sobie i przeżyć nie możesz, że ktos grubszy od ciebie nie podziela twojego problemu.

Gość gość
Sa faceci wszystkie kobiety "kochają" a reszta woli tylko szczupłe.

Gość gość
nie ma co z nią rozmawiać. najwyraźniej jest kompletnie pozbawiona instynktu samozachowawczego i nie potrafi wybrać faceta który nie będzie zdradzał, a swoje porażki usprawiedliwia nadwagą.

Gość gość
Kazdy facet może zdradzić facet to tylko facet.

Gość gość
Kobieta ma.miec tylek na duzej miednicy osadzony zyć kohieca ma wugladac jak pudlo od gitary. Cyc ma miec taki ze jak urodzi blizniaki to ma jej mleka starczyc. Reszta to namiastka kobiery:-) ktory facet wezmie bane ma matke swoich dzieci jak w xiazy miemaja naczym sie ulozyc a jak urodzi i niema.czum.karmić po co komy taka.baba?

Gość gość
Faceci nie leca na kosci,ale tez nie sikorkami zeby słoninę wpirdalać ale "Co z tego xze potwór skoro ma otwór" dlatego czasami grubaski maja jakies tam powodzenie..

Gość gość
Kobiety tak mają, że strasznie ze soba rywalizują.Niestety tylko faceci mówią prawdę jeśli chodzi o to że jesteś gruba.

Gość gość
Faceci też sciemniaja jak nie maja czego zaliczyć to najgorszemu bazylowi będą słodzić.

Gość gość
gość 2015.01.05 smieszy mnei to gadanie, ze faceci lubia "miec za co zlapac" bla bla bla, bo wszyscy ktorych spotykam leca tylko na megaszczuple laski, a takie, ktore wg mnie nie sa grube tylko po prostu normalne, sa wyzywane przez tych fagasow "co za gruba locha" DOKŁADNIE !!!!To fałszywe mity

Gość gość
Ja straciłam powodzenie po tym, jak przytylam 5 kg. Nie, nie przybyło mi fałdek tłuszczu, nie mam brzucholca, po prostu z wychudzonej dziewczynki (Byłam serio chuda jak dzieciak) zrobilam się taka właśnie 'normalna'. Wagę mam normalną, BMI 20 z kawałkiem, a mimo wszystko powodzenie mniejsze