Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu według kobiet jestem w sam raz a dla facetów jestem gruba ?

Polecane posty

Gość gość
A ja nie rozumiem tej opinii ze faceci tylko ładne chwalą,i że jak facet chwali kobietę to musi odrazu być ładna niektórzy naprawdę wszystkie kobiety chwala,albo takie które wydają im się no po prostu łatwe do zdobycia a wiadomo ze teższe kobiety mają mniej propozycji a przez to sa łatwiejsze.

Gość gość
Bo faceci nie ściemniają tak jak baby.Baby potrafią chudej koleżance wmówić że jest gruba,grubej że jest szczupła.Czasami mnie śmieszą bo ostatnio mi znajoma powiedziała że jest grubsza od wiki,a tak naprawdę to ta wiki jest od niej dużo grubsza. :)

Gość gość
Bo faceci wola mega szczupłe,to kobiety wymyśliły ten mit że faceci lubią za co złapaćx,ciekawe że powodzenie mają tylko mega szczupłe laski.

Gość gość
Wszyscy faceci wola szczupłe,a nawet jak już beda z grubsza to bedą ja zdradzać i nie beda tacy zakochani jak przy szczupłej masakra.

Gość gość
Bo kobieta nie musi byc zgrabna ani piękna,dla wiekszosci wystarczy ze jest ...łatwa :D

Gość gość
ryj się liczy a nie 10kg w te czy wewte za mała róznica żeby miala znaczenie z brzydkiego ryja nie da sie schudnąć, utyć ani zamalować