Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu według kobiet jestem w sam raz a dla facetów jestem gruba ?

Polecane posty

Gość gość
Dziwnie się zachowujesz, nie powiedziałam nic złego, a ty mnie wyzwałaś. Jest masa mężczyzn którym podobają się kobiety które mają kilka kilogramów za dużo - jeżeli ta dziewczyna jest ładna to mogła się spodobać.

Gość gość
Ładna raczej nie jest przy takiej nadwadze ale jest mocno umalowana tylko.

Gość gość
nie wszystkim kilogramy odkładają się na twarzy, poza tym jak dobrze się maluje to pewnie ładnie wychodziła na zdjęciach. Tak czy inaczej nie wiem co chcesz udowodnić.

Gość gość
No ja w realu jeszcze z czyms takim się nie spotkałam zeby jakiemus facetowi spodobała się gruba baba,,a Ci faceci wygladaja na menelów co pewnie nie mają co zaliczyć na bank.

Gość gość
Jezu badz sobie kim chcesz. Skoro wg samej siebie jestes spaslakiem, to bedziesz tez miala taka opinie u innych. A Twoja grubsza kolezanka moze po prostu sie podoba tym facetom, bardziej niz ty, ktora jestes szczuplejsza. Nawet jesli chca ja tylko zaciagnac do lozka, to az tak strasznie nie moze wygladac, bo facet z byle kim tez nie pojdzie sie przespac, dziewczyna musi sie mu chociaz troche podobac. A Ciebie nawet do lozka nie chca, chociaz jestes chudsza i co? Twoje teorie na temat bycia za gruba zeby sie podobac mozesz sobie w d**e wsadzic :O

Gość gość
Idiotko bo ja nie daję swoich fot na Fb :P Co nie zmienia faktu ze Ci pewnie przelecą każda i to nie jest kwesia podobania tylko desperacji

Gość gość
I tu się zdziwisz bo w realu latał za nia 1 facet,który na każda poleci delikatnie mówiąc ..:D

Gość gość
Czy tak trudno Wam zrozumieć, że różne osoby przy tym samym wzroście i wadze będą inaczej wyglądać m.in. ze względu na wagę kości i budowę. Mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, więc osoba więcej ważąca możne wyglądać lepiej od lżejszej ale otłuszczonej.

Gość gość
a ja myślę, że tobą się nie interesują bo jesteś podłą, zawistną dziewuchą która nie może przełknąć, że grubsza koleżanka komuś się podobała. To tak nie działa, facet nie prześpi się z kobietą która go nie podnieca.

Gość gość
Jestes strasznie dziwna autorko :O po co w ogole zalozylas ten temat? Wypisujesz tutaj takie glupoty ze az zal to czytac. Nie dziwie sie ze nikt cie nie chce, nawet gdybys wazyla 10 kg mniej to i tak gdybys tylko sie odezwala i zaczela glosic te swoje swiatle poglady, to facet ucieklby z krzykiem :O nie wiem ile masz lat, ale takie obgadywanie kto jest grubszy a kto chudszy, kto moze sie podobac facetom a kto nie ma prawa bo ma nadwage itd jest dobre dla gimnazjalistek a nie doroslej kobiety. Jesli masz +20 lat to jestes po prostu glupia dziewucha. Dorosnij, a wtedy kogos sobie znajdziesz :O

Gość gość
Tak?Na GG nie mam fotki a co jakis czas pisze jakis facet zbok który na siłę chce się spotkać,chodziaz że mam nadwagę i jestem brzydka to pisze ze i tak mu to nie przeszkadza takie wysokie libido mają.

Gość gość
może ci nie wierzą? wstaw zdjęcie i po problemie

Gość gość
A czemu by mieli mi nie wierzyć że jestem po prostu gruba i brzydka?Niektórym facetom jest to tak obojętne byle zeby cos zaliczyć.

Gość gość
z tego samego powodu dla którego nie wierzą kiedy mówisz, że masz faceta, dziecko, trzy gałki oczne albo jesteś lesbijką. ;)

Gość gość
Ale Ty jestes durna :D :D :D czytam ten temat i oczom nie wierzę. Jestem facetem tak w ogóle, który ma za sobą różne zwiazki z RÓŻNYMI kobietami. I powiem Ci jedno - masz okropny charakter do tego stopnia, że nawet gdybyś wyglądała jak modelka to wolałbym byc z dziewczyną, która waży 70 kg przy wzroście 160 cm, ale przynajmniej jest normalna :O

Gość gość
Gdyby im nie był wyglad obojętny to by nie pisali do osoby z profilem bez zdjęcia na GG i by nie naciskali na spotkanie a kiedys wysłałam kilku i mimo to tez chcieli się spotkać bo im było to obojętne jak wygladam a teraz nie ufam obcym po prostu nie bawię się w to już.

Gość gość
to wstaw zdjęcie i zobaczysz, łatwiej sobie wyobrazić seksowną kobietę kiedy nie ma zdjęcia.

Gość gość
Ale po co ?Skoro piszę komuś ze jestem gruba i brzydka to chyba nie jest w tym nic niewiarygodnego prawda? Bo napewno wtedy juz maja obraz kobiet które uważaja za brzydkie kiedy pisze im takie słowa,a poza tym gdyby wyglad był wazny to by nikt tej mojej kolezanki nie podrywał ani niektółrych kobiet na necie bo oczy mam i obiektywnie umiem ocenić inne kobiety.

Gość gość
wygląd jest ważny, ale są ludzie którym podobają się kobiety przy kości. Nie wszyscy lubią to samo, nie wylewaj swojej frustracji na innych.

Gość gość
skoro swoje opinie o facetach opierasz na jakichś zbokach z gg to ejsteś naprawdę chyba małolatą i to w dodatku głupią. Wyjdz do ludzi, do realnego świata i tam poszukaj faceta

Gość gość
Ale ci co "lubią przy kosci zazwyczaj lubię WSZYSTKIE, czyli wyglad nie jest dla nich ważny albo inaczej nie sa wybredni.

Gość gość
No nie, ci którzy lubią przy kości nie lubią szczupłych kobiet, tak samo jak Ci którzy lubią bardzo delikatnie zbudowane kobiety nie polecą na wielki biust.

Gość gość
Obiektywnie umiesz ocenic kobiety - ok. Tylko, że dlaczego nie potrafisz zrozumieć jednej podstawowej rzeczy - to jest Twoja SUBIEKTYWNA opinia. To, ze coś się Ci wydaje brzydkie to nie znaczy, że będzie brzydkie dla innej osoby. To, że coś ci się podoba, nie znaczy że jest ładne - Tobie się podoba i może się podobać 100 osobom, ale znajdzie się 20 osob, ktore uznaja to za brzydkie. Tak samo z kobietami - jest dziewczyna, ktora waży 60 kg przy wzroście 160. I dla jednego faceta będzie za gruba, ale dla innego będzie idealna, a dla jeszcze innego wręcz zbyt szczupła, wolałby grubszą. Dlaczego nie potrafisz pojąć, że to co się tobie nie podoba nie oznacza, że nie podoba się nikomu? :O

Gość gość
Ale bzdury piszesz ja z własnego doswiadczenia widzę ze Ci co maja grubsze lub w sam raz ale nie zbyt szczuple dziewczyny,to za ich plecami uganiaja sie szczupłymi,albo co podbijaja do tych tezszych to podbuijaja do wszystkich kobiet równiez tych szczupłych

Gość gość
ale to jest tylko twoje doświadczenie, a jak ktoś całkiem trafnie zwrócił uwagę - masz paskudny charakter, a taki przyciąga tylko desperatów.

Gość gość
Wg mnie to nie sylwetka jest najważniejsza tylko twarz.

Gość gość
Ja mam super charakter tylko ze jestem szczera,a na GG chyba faceci są rozsądni i wiedza że jest spora szansa ze trafia na jakiegos tłustego paszteta skoro nie ma fotki wiec naprawde jest im wyglad obojętny to sama wstaw zdjecioe a ode mnie sie odchrzan.

Gość gość
Nie jesteś szczera, tylko zgorzkniała i chamska. Chcesz siebie poniżać proszę bardzo, ale innym daj spokój. twoja znajoma niczym sobie nie zasłużyła na zbieranie obelg za to, że tobie ciężko się w lustro patrzy.

Gość gość
A czemu jej bronisz ?Zabawna jesteś nie bój sie napewno nie pisze o Tobie ona jest tak spasiona ze na bank nie waży 50 pare kilo,raczej ok 70 przy moim wzroscie.