Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany28lat

Z cyklu chciałbym mieć dziewczyne ale nic nei robie

Polecane posty

Gość załamany28lat
gdzie na czatach ? tam sami faceci siedzą wiem bo wlazłem ostatnio :P

Gość gość
to zarejestruj się na portalu randkowym :D

Gość załamany28lat
oki dzięki :) polecasz jakieś ? sympatia.pl ?

Gość gość
nie znam żadnych, nigdy nie korzystałam. Radzę, z tego co słyszałam i Twój nick załamany aż krzyczy: "pomóż mi" :D

Gość gość
Może coś optymistycznego: nieprawda, że co lepsze już przebrane,bo pełno jest samotnych dziewczyn może w podobnej sytuacji do Twojej, po długich związkach itp. które w podobnym wieku a nawet dużo starszym są same i nic z nimi nie jest nie tak. Poczytaj choćby na kafe w dziale "po 30-tce" ile jest samotnych osób. Żeby je poznać, nie musisz wcale chodzić na imprezy - wystarczy internet, spacery i utrzymywanie relacji ze znajomymi (masz ich przynajmniej gdzie zaprosić). Twoja sytuacja materialna nie jest może najlepsza, ale też nienajgorsza, przy założeniu, że mieszkanie uda Ci się spłacić: masz mieszkanie, które spłacisz w najgorszym razie, gdy dzieci będą małe (małe są najtańsze). Potencjalna żona też wniesie jakiś finansowy wkład do wspólnego życia - może to być np. kawalerka po babci, którą wynajmiecie, albo choćby i 1000 zł zarobku. Masz widoki na znaczną poprawę jakości życia w najbliższych latach.