Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Gość gośćszarik
Po czesku kalafior to "kwietak",zagłębie kalafiorowe:Igołomia,pod Krakowem. Jak ktoś przeżył kalafiorowe żniwa,to trochę traci wiarę w człowieka.Nie ma w tym winy kalafiora. U mnie w kalendarzu dzień szakala...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sam - nad mysla braterska zaraz pomysle. A ty zrob te czekolade na goraco . Moze byc z rogalikami. Ferdzi na pewno sie przylaczy

Gość gość
to ja powinnam świętować dzień padliny

Gośćszarik na moich terenach kalafior nie występuje masowo więc żniwa kalafiorowe są mi obce. Jednakże lubię ten czas bo lubię kalafiory, zwłaszcza gdy ich cena nie odstrasza l l

Gość co się stało ? Czyżby Twoja złota rybka zakończyła żywot? A może chomik się przejadł ? l l

Zuziu :) to ekstremalne braterstwo wojenne, braterstwo broni. Oczywiście potrzebne żeby odnosić sukcesy na frontach. Braterstwo to także więź pomiędzy przyjaciółmi, gronem dobrych kolegów a tzkze pomiędzy organizacjami. Na topiku też mam braterstwo bratnich dusz, prawda ? ;) l l

Zostawie kilka braterskich myśli podpartych dobrą, adekwatną moim zdaniem piosenką i znikam na dłużej by zająć się domowymi sprawkami l "Zaklinam czas (zaklinam czas) I zatrzymują się zegary (to jest zwyczajnie nie do wiary) W klepsydrach piasek skamieniały A rzeki zatrzymały bieg Zaklinam czas (zaklinam czas) I znów kobiety to dziewczyny W wspomnienia prawdę się zamienia I Twój radosny słyszę śmiech" l Jacek Wójcicki - Zaklinam czas l http://www.youtube.com/watch?v=MJ0qOfzPXeQ l l

Gość gość
szakale lubią jeśc padlinę więc jakos trzeba na siebie zwrócić uwagę:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Hop hop! Jest tu kto?

Gość gośćinny
Cześć Zuzia dzisiaj miałam komediowy dzień, tyle zabawnych historii doświadczyłam że mogę uznać dzień za udany :D niedawno skończyłam oglądać film "Bogowie" i muszę przyznać, że wart jest polecenia choćby z powodu świetnej roli Kota czy powrotu do PRL-owskiej rzeczywistości. Swoją drogą niewiele się zmieniło od tamtych czasów w kwestii organizowania czy załatwiania funduszy na określony cel.

Gość gośćinny
przepis na ciasto od Ferdżi wygląda apetycznie i nieskomplikowanie wiec jeśli można to skorzystam i w tygodniu upiekę placek z colą

Gość gośćinny
Muszę jeszcze popracować więc czmychnę, zajrzę później, zostawiam pozdrowienia :D

dobry wieczór :) l Narobilem sobie bigosu, starczy na trzy dni. Ze świeżej kapusty bo taki smakuje mi lepiej. Zrobiłem też duuuźe prasowanie. Dłużej tej czynności nie dało się odkładać. Ciasto gazowane wyszło bardzo dobre, tak jak Ferdzi mówiła jest piernikowo - murzynkowe. W dużej keksówce było mu w saam raz. Zrobiłem i z czekoladą i z rodzynkami. Jak z powyższego widać byłem dzisiaj mężczyzną pracującym który żadnej pracy się nie boi :classic_cool: szkoda tylko że wieczorem nie mam z kim popracować ;) l Dzisiaj oskarowa noc Trzymamy kciuki za polskie akcenty, mocne polskie akcenty. l l

Gość gośćinny
Saam oglądałeś Id, podobała ci się ?

Gość gośćinny
Idę

cześć Goscinna 🌻 ja obawiałem się czy ciasto wyjdzie bo miałem duże jajka. W przepisie jest zaznaczone że mają być nieduże. Na kafeterii od lat dowodzą że wielkość ma duże znaczenie i stąd moje obawy. Ale jak widać nie trzeba się przejmować tylko z uczucien robić swoje a efekt będzie rewelacyjny. Jednak nie wiem czy w odwrotnym kierunku też tak to działa ;) l l

Goscinna :) gdzie idziesz ? :D l l

Nie Idy nie oglądałem, nie miałem okazji, nawet o tym nie myślałem z braku czasu. Może jak dostanie oskara to się zmobilizuję. l Idę ...... mam obowiązki czekające na mnie l

Gość gośćszarik
Niektórzy twierdzą,że niedzielna praca w g****o się obraca... Dziś głowa mi się kiwa,wczoraj nawarzyłem sobie piwa,zgubiłem wszystkie dokumenty,sobota to dzień przeklęty.Bez kitu. Świeża padlina jest jak bilet do kina... https://www.youtube.com/watch?v=nZz6XtdmOHY Myslałem,że najlepszy jest bigos myśliwski,bez myślącego myśliwego.Kapusta kiszona jest jak dobra żona,jak jest surowa zawsze zakochuję się od nowa. Jeśli chodzi o wypieki to najlepsze są te na policzkach,mam ich trochę policzonych.

Gość gośćinny
:D:D Wydaje mi się że ten film nie jest oskarowy:( ale cóż wiadomo, że tematyka na topie, wracam do pracy:( cześć:)

Gość gość nieciekawy
rozwiodles sie gospodarzu?;)

Gość gość
Cześć szarik, zgłosiłeś zagubienie dokumentów? to poważna sprawa i nie wolno bagatelizować zagrożenia. Współczuję biegania po urzędach i załatwiania nowych. Problem z pewnością jakoś sie rozwiąże i dasz sobie radę ale następnym razem uważaj i pilnuj swoich rzeczy:) Dzięki za piosenkę ;)

Gość gośćszarik
Zgłosiłem na psiarni i zablokowałem karty. Było sporo gotówki,więc mam nadzieję,że ktoś kto miał farta odwdzięczy się zwrotem dokumentów. Na dzień dzisiejszy jestem nikim,ale mam świeży szpinak i wino w lodówce. Rano będzie "człowiek z żelaza",wino czerwone więc mała skaza...

Gość gośćszarik
Czasem do kilograma szczęścia,potrzebny jest gram empatiiiiiiiiiii. Recepta jak świat stara,zobaczymy czy się ktoś postara. Pies by oddał