Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Nie rozbierajcie na czynniki pierwsze tego co tu robimy .Jak zwal tak zwal .Przeciez piszemy o tym co robimy w czasie dnia ,przynajmniej niektorzy z nas . Ja dzis bedac u lekarza z Ulanem przezylam szok .Lekarz gdy zobaczyl wyniki z krwi Ulana powiedzial 'musicie jechac do hematologa '.Kolana mi sie ugiely .Jednak poki co zapisal antybiotyk ,nie rozumiem dlaczego (chodzi o noge ) i w przyszlym tygodniu ma powtorzyc badanie krwi . To sa problemy ,a nie rozwazanie czy tu filtrujemy czy flirtujemy . Jak dla mnie to mozemy tu robic co nam sie zywnie podoba :-)

Daa :) no to masz zmartwienie :( ale może stan krwi/wyniki się pogorszyły przez tego krwiaka w nodze... Po prawdzie to każde z nas ma inne życie, smutki czy radości do opisywania. Ja już wysiadam dzisiaj😭 mam jakieś nieciekawe saamopoczucie i nawet blus nie pomaga :( pewnie muszę się wyspać :) dobrej nocy :)

Komorke odzyskalam ,tzn .syn przywrocil ja do zycia .Pytalam jak to zrobil ,abym w razie czego gdyby znow mi sie takie cos zdarzylo wiedziala co zrobic ,odpowiedzial ,ze sam nie wie ,'pogrzebal 'przy niej i sie udalo .

Z racji tego ,ze napisalam 13 post ,poskacze .

Nie mam humoru na wymyslanie czegos ciekawego .

Moze zaczne przepisywac program telewizyjny :-)

Albo przepisze dzisiejsze paragony ze sklepow

No coz ,dzien sie konczy ,obejrzymy jeszcze Dzien Po Dniu i znow to saamo ,do lozka ,wstawanie ,cos tam ,cos tam i znow wieczor i tak codziennie .Przerazajaco szybko mijaja tygodnie ,miesiace ,lata ,strach sie bac :-).

"Ja nie zrobię tu odkrycia, Ale rumby chcę od życia, A tutaj – blues, panie Janek, Blues, panie Janek, Dzień po dniu leci, Za rankiem ranek. - Ktoś to powiedział już... - Blues, panie Janek, blues." l Sobie pobluesowałem więc mogę już iść w stronę poduszek. l dobrej nocy wszystkim :) zl kolorowych blusowych .... f

Dzień dobry wszystkim Zaczyna się czwartek, 17 września o matko już czwartek, Imieniny obchodzą: Justyna, Robert Wszystkiego najlepszego🌼 Przysłowie: „Jaką pogodę na nowiu da wrzesień, taka bywa zwykle przez całą jesień” teraz wszystko się pochrzaniło, ciekawe czy chociaż to przysłowie się sprawdzi? Obowiązują dziś takie święta; Dzień Wyzwolenia Białorusi Światowy Dzień Sybiraka Dziś u mnie podobno znów ma być ponad 30 st😭 Na razie jest przyjemnie, jakieś 20 st , już wychodziłam to poczułam tą przyjemną temperaturę, mogłoby tak zostać. Wczorajszą wizytę u kardiologa, żonkil ocenia jako stracony czas i pieniądze....a ja myślę, że jednak trochę lekarz go uspokoił a to też jest ważne, szczególnie jak ktoś jest taki nerwus. Wczorajszy wypadek w ZOO dla mnie przerażający i uświadamiający, że ludzie tam pracujący nie mają łatwej pracy i ciągle są narażeni na niebezpieczeństwo:( Dziś mam w planie wykonanie paru rzeczy, ale prasowania w planie dalej nie ma :D Na razie zapraszam na poranne zdrowe śniadanie ; http://pichcenie.pl/files/2013/02/j.jpg i oczywiście na kawusię ; http://www.studentnews.pl/img/wo/9/32/Filizanka-kawy-obrazek_sredni_35932.jpg a także zieloną ; http://ocdn.eu/images/pulscms/NTM7MDQsMCw2LDNlNywyMzE7MDYsMzIwLDFjMg__/58ba39763b46bfa577a4000a562a0bdc.jpg Pozdrawiam wszystkich i życzę pięknego dnia🌼

hej Daa, właśnie pomyślałam o Tobie i tym co napisałaś o Ułanie... Pytanie, czy Ułan jest na L4 ? Czy te wyniki z krwi są jakieś niepokojące? Przecież wypadek był nie dawno, a badania z krwi miał robione, i co , nagle tak się coś porobiło ? :( kurcze znowu masz kłopot:( co zamierzasz teraz ? Ja już natarłam kurczaka przyprawami, na razie poszedł do lodówki przechodzić aromatami, będę piekła w okolicach 13. Dawno nie piekłam kurczaka w całości a korci mnie by go upiec na by go upiec na butelce, tylko co ma być w butelce ? Piwa nie mam, ale kupiłam ostatnio mały Cydr, chyba półlitrowy, ciekawe czy też by się nadawał?

Hej Ferdzi ,w butelce moze byc woda ,nie musi yc piwo . Ja mam tak stozek z podstawka do pieczenia kurczaka .

Ulan i L 4 :-),boli go ,a chodzi do pracy . No chyba kontuzja nogi nie jest powodem zlych wynikow ,zobaczymy co bedzie gdy powtorzy wyniki .Juz dawno nie mial wykonywanych wynikow ,wiec nie wiem od kiedy ma nienajlepsze . Kurcze ,te uparte chlopy ,o gastroskopii wciaz mu przypominam ,a on mowi 'a po co '.

Ja dzis po 15 mam pulmonologa i znow bede dmuchac :-) Ide do roboty .

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

Gość gość
a ja nie