Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Ja już po pracy. Teraz trzeba jechać sklecić obiadek i ruszyć do domowej pracy. Zrobiło się ciepło a od czwartku ma być znowu upalnie l l

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

Seszelko :) widocznie nie przebywalaś na uczuciowym bo mój nick zawsze na pierwszej stronie spisu tematów. Raczej rzuca się w oczy. Poza tym piszemy tylko na tym topiku. Rzadko zabieramy głos w innych tematach.

Witaj Gościu🖐️ Pewnie tak,kiedyś często tutaj zaglądałam,jeszcze w "starej" kafeterii.Potem jakiś rok przerwy,albo nawet więcej. Czy mam rozumieć,że dyskusja tu wre najczęściej w godzinach pracy?:p

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam popoludniowo po ciezkim dniu pracy. Czy ktos moze zrobil obiad ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Oczywiscie. Uwielbiam pieczen wolowa.

No to muszę skombinować jeszcze jakąś surówkę i zapraszam na wyżerkę:d Ja mam wolne,i się obijam,a Wy zapewne wszyscy w fabrykach...nie będę taka

Hej :) ja już po pracy...a gdzież to moje koleżanki ? Daa i Ferdzi?przybywajcie ;) Wstawiłam rosół kaczo-indyczo-kurczakowy. W niedzielę nie było i jakoś mi się teraz chce z makaronem nitki. o Witaj moja Citowianko Seszelko wnioskuję, że jesteś kobietą lubiącą pichcić więc może przy okazji pisania poznamy jakieś nowe tajniki ? ;) o Saam :) dziękuję za listek, dobrze, że nie na długo bo bym zmarzła w saamym listku :D A myślałam, że dzisiaj będę pierwsza z pracy w domu a tu taki pech:( ale za to się wyspałam :D o Co zaś tyczy dzisiejszego święta to mój M by był mistrzem :D nawet gdy idziemy w publicznym miejscu potrafi złapać mnie tam bez skrępowania :P:D

cześć Zuziu 🌻 jak Ty przetrzymasz do weekendu skoro już we wtorek ciężko? l l

Celinko :) ciekawy jestem czy Twoja ziomalka rozszyfruje taki zwrot. Mnie po pierwszym złożeniu literek wyszla Cisowianka :D l l

Seszelka :) z pracy to tylko mnie udaje się w miarę regularnie pisać . I jeszcze Celinka pisze w miarę możliwości. Danusia i Ferdzi mogą o każdej porze dnia i nocy, oczywiście o ile im się chce ;) Zuzia zawsze zjawia się po pracy a Marii trudno przewidzieć kiedy przyjdzie. Dziękujemy za chęci nakarmienia nas :) l l

Gość gość
spadaj :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ty spadaj

Zuzia:) dzięki za dobre chęci. To chyba jakaś potrawa jednogarnkowa, co? jednak bardziej chce mi się rosołu, już pachnie ale makaron dopiero teraz wstawiam.

Witajcie wczesnowieczornie 🖐️ Cal ,smacznego rosolu Ci zycze (ja nie przepadam za nim :-)) Szeszelka ,Jarex ,gdzies juz Was widzialam ,tzn .u nas ,ale chyba dawno temu :-) Coz to dzis sie dzieje z Ferdzi ? Moze pojechala z wnusia w plener . Zauwazyliscie ,ze juz dawno do nas nie zagladala Madzia i Olivier ?,oni zawsze tak przewaznie razem :-p

Nie wiem ,ale chyba jakis polglowek wymysla takie Dni jak dzis -Dzien lapania za pupe .Moze niedlugo ktos wymysli (o ile jeszcze nie ma takich dni )Dzien wyrywania torebek ,Dzien potracania pieszych na przejsciach itp.

Jutro bedzie Dzien bez telefonu komorkowego i co Wy na to ? :-)

Rosołek pyszny, dzięki Daa :) a pamiętasz jak miałaś podobne oko jak Seszelka w awatarze?

Teraz mi przypomnialas :-),juz zapomnialam :-)

To, że jutro nie powinno być na topiku Saama :D jeśli będzie świętował ;)tyle, że w domu ma chyba kompa to i tak zajrzy...

Co zrobimy gdy 2 sierpnia bedzie Dzien karmienia piersia :D ,trzeba bedzie chociaz poudawac ,ze kogos karmimy :-) .Moze ktos sie zgodzi ,tak na sucho :D

:D nie powinno byc ? :D Jeszcze wezmie sobie to do serca :-)

Od rana postanowilam sobie ,ze wezme sie wreszcie za mycie okien ,ale tak zwlekalam ,az do teraz .Wlasnie umylam jedno ,najbardziej nie lubie myc tych plastikowych ram .Ide myc drugie 😭