Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepraszam

Polecane posty

Gość gość
czy to jakaś forma oczyszczenia? rzucę w necie hasło przepraszam, uzasadnię to brakiem możliwości rozmowy z nim, dla jego dobra, on przeczyta i będzie mi lżej? ja nie zachęcam do innej miłości bo wiem jak trudno ją znaleźć i wiem że dopiero oczyszczenie umysłu pozwala na osiągnięcie spokoju

Gość gość
to zwykły egoizm

Gość gość
Nie wiecie co czuje autor, nie rozumiecie. Łatwo jest ocenić napisać : tchórz, egoista. Rady typu : przeproś, odezwij się.... Tak łatwo jest komuś narzucać własne zdanie, krytykować go. Chciałabym, żeby mój przyjaciel z przeszłości miał takie podejście do życia jak Ty i żeby nigdy nie stanął na mojej drodze, bo nie ma za co przepraszać... rozumiem!!!

Gość gość
15.24..ja to rozumiem.Mój mąż jest niedojrzałym człowiekiem,bo nie potrafił zaakceptować swojego dziecka gdy byłam w ciąży ,do dziś zresztą taki jest,ale istnieje ogromna różnica pomiędzy uczuciem do dziecka a uczuciem pomiędzy dwojga dorosłymi kochającymi się osobami...choć istotnie charakter człowieka ma ogromny wpływ na to że zakochujemy się w takiej bądz innej osobie i może ta pani której wcześniej doradzałam ,też tak ma?,nie wiem..Z całą pewnością wypowiadając się tutaj nie twierdziłam że to temat o mnie ,bo raczej o mnie nie jest.Mój przyjaciel ,jeśli (takim się czuje)nie ma za co mnie przepraszać ,jeśli nawet -to z całą pewnością nie mnie.:-)s

Gość gość
..cd 11.04 to nie moje.s

Gość gość
Rany Julek daj dziewczno temu człowiekowi spokoj! Bo z tego co piszesz wynika jedno - wszystkich facetow , ktorzy mi beda choc odrobine przypominać tego przez, ktorego rok mam wyciety z zyciorysu, wrzucic do jednego worka i spalić! Teraz to juz nie wiem kogo ma mi byc bardziej żal Ciebie? Czy autora? Rozsadek podpowiadam mi , ze Ciebie bo ziejesz ogniem i checia zemsty co jest podłe i upokarzające!

Gość gość
hola hola ..nikt tu nie zieje ogniem,ani. chęcią zemsty.

Gość gość
gość wczoraj

Gość gość
gość wczoraj no i nie wyświetliło, a tak ładnie się uśmiechałem ;)

Gość gość
w zasadzie to nie wiem dlaczego tak się poprzednim razem rozpisywałem, chyba udało wam się mnie nakręcić :P gość wczoraj już sam nie wiem co to jest, ale nieuchronnie zbliżamy się do końca bo cóż można by jeszcze dodać do tego koktajlu? :) chyba wszystko już zostało powiedziane, napisane gość wczoraj ale z Ciebie maruda :P gość wczoraj S-ka jak tak dalej pójdzie to zostaniesz legendą tego forum. ;) gość wczoraj tylko spokojnie, tyle emocji jeszcze nam zaszkodzi ;) to może napijemy się herbatki? :P gość wczoraj może herbatki? :)

Gość gość
komu herbatki? :P

Gość Z pozdrowieniem dla pań
Po trzecie przecież to wszystko dzięki mej kobiecie Która spowodowała że dwie połówki są w komplecie I po czwarte pozdrawiam te które kształtem mówią Carpe diem Bonaparte Wiesz że chodzi mi tutaj o te nieczyste Te, które mają system na mężczyznę I te z umysłem schowanym pod bieliznę Które zabawa napawa optymizmem Pozdrawiam wszystkie!

Gość gość
biore kawe :) z mlekiem

Gość gość
Z pozdrowieniem dla pań dziś zabawny wierszyk :) gość dziś w tym lokalu jest tylko herbatka :P

Gość gość
no to co? kończymy? :)

Gość gość
Kończymy:-)Miłego dnia:-)

Gość gość
Wszelkich emocji mam dość, zwlaszcza tych negatywnych :-) Odpuscilam usmiecham sie zyje i niczym nie przejmuje a niech sobie ludzie beda tacy jacy chca byc, niech robia mowia i mysla co chca :-) Jak komus moja osoba nie odpowiada to ta istota ma problem nie ja! :-) Kawe poprosze

Gość gość
gość dziś To jest egoizm o który posądzano mnie. :) Pisałem, że tu się odbywa tylko i wyłącznie celebracja herbatki. :P Ponadto wygląda na to, że impreza chyli się ku końcowi. :D

Gość gość
gość dziś Dziękuję :)

Gość gość
Egoizm mowisz? Ktoś mnie kiedyś poprosił o to bym zaczeła myśleć o sobie tak też uczyniłam ;-) Nie chce mi sie wiecznie wracać do tego co było, bo niby po co? Bylo minelo, wiecznym udrecznaniem sie i rozmyslamien co zrobilam zle badz co moglam zrobic zeby bylo inaczej wpedzilam sie w tzw. kozi rog ponadto przez to straciłam kupe kasiory na spotkania z terapeuta, ktory powiedzial mi dokldnie to samo - czas zaczac myslec o sobie bo nikt za nas życia nie przeżyje ;-) Wiec zmykam sokoro impreza sie skonczyla Milego autorze, zycze Ci zebys znalaz to czego szukasz ;-)

Gość gość
ja już niczego nie szukam, bo i po co? ;) nikt nikomu jeszcze nie dogodził wydaje mi się, że nieważne co zrobię, co powiem i tak zawsze coś komuś się nie spodoba i mnie obsmaruje spoglądam na dzisiejszy świat i widzę jak ludzie się męczą po co mam być kolejnym problemem dla kogoś? ps. jak jesteś sama myśl o sobie, ale w związku myśli się inaczej

Gość gość
wybacz mi .tak mi przykro.przepraszam .kocham cie

Gość gość
o ho.. kolejne przeprosiny uważaj bo i Ciebie odpowiednio podsumują ;)

Gość gość
Facet przestań wypisywać bzdury, bo mnie już oczy od czytania bolą.

Gość gość
Przeproś ją osobiście a nie na forum

Gość gość
ale tu mdli zaraz się zrzygam..

Gość gość
szukam milego faceta

Gość gość
haha... a kto wam to każe czytać? :)

Gość gość
ha ha , bardzo tego chcesz.. co jeszcze napisze, że w ciąży jesteś bliźniaczej ?

Gość gość
Oj ludzie, ludzie, moje wy pingwinki. Nieloty kochane. :P gość dziś może herbatki na skołatane nerwy? :) gość dziś jak grochem o ścianę :o gość dziś a wiesz co to cafło? :P gość dziś każdy będzie miły, na początku ;)