Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepraszam

Polecane posty

Gość gość
to mało prawdopodobne by Ona tutaj zaglądała więc spokojnie, to zapewne nie jestem ja ;) zatem nie płacz proszę, bo i mi zrobi się przykro czy jest nieszczęśliwa? to wątpliwe, a nawet jeśli to powinna wiedzieć, że słusznie postąpiła, że teraz to zrozumiałem i wierzę, że taka jest wola Boża ten wybór, jej wybór, decyzja... była słuszna :)

Gość gość
poza tym nadal mam te same problemy co kiedyś tylko, że teraz jestem ich świadomy, stąd ta skr***a

Gość gość
chodzi o nia kobiete, albo niego kobiete? :)

Gość gość
...ucha* :)

Gość gość
gość dziś przykro mi, ale nie rozumiem pytania możesz nieco jaśniej?

Gość gość
AUTORZE ty marna gadzino,tchórzu,słabeuszu!!!!!Napisz do niej list,maila ,że przepraszasz,kochasz,tęsknisz a nie na damskim forum się wyżalasz!!!!Ochydny nieudacznik życiowy a innych to obrażać umie,taki tchórz,taki tchórz,,,,wiadomo dlaczego cię nie chciała!!!!!

Gość miłego wieczoru
Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć.

Gość gość
Miłość zawsze buduje sie na fundamencie przyjaźni..skad wiesz że jej uczucia nie były /są większe..silniejsze niż Ci się wydawało..może to uczucie już dawno przerodziło się w miłość jej źycia tylko Ty jej nigdy nie zapytałeś o te uczucia?ona Cie kocha...bezgranicznie,uwierz w to.

Gość gość
czy ten partner to kobieta albo mezczyzna?

Gość gość
gość dziś Spokojnie, nie unoś się tak. :) Ja wiem dlaczego Ona mnie nie chciała, Ty możesz tylko podejrzewać. Nie mam Jej tego za złe. Jestem wręcz wdzięczny, może dzięki temu ma szanse być szczęśliwa. miłego wieczoru dziś Ja jeszcze nie wyrobiłem sobie zdania na ten temat. Staram się nie zamykać czegoś w ramy.. zwłaszcza, że trudno jest tak naprawdę zdefiniować te dwa pojęcia. gość dziś Ona ma męża, dzieci i zasady. Ja mam tylko zasady. Najważniejsza brzmi następująco: Co Bóg złączył niech człowiek nie rozdziela. Ponadto nie był bym w stanie zapewnić Jej odpowiedniej przyszłości. Odnoszę wrażenie, że znów ktoś mnie myli z kimś innym. Przestańcie proszę.

Gość gość
gość dziś Nadal nie pojmuje o co pytasz. :o

Gość gość
cd..i ja też przepraszam Jesteś najbardziej dojrzałym i wartościowym człowiekiem jakiego znam..pamiętaj o tym,dziękuję za wszystko..szczęściem było przebywać obok Ciebie..już nigdy nie będę szczęśliwa.Przepraszam ze nazwałam Cie przyjacielem..ale istotnie tak jest,tylko Ty rozumiesz i nie krytykujesz..tylko Ty jeden byleś po mojej stronie,więc jak inaczej Cię nazwać?.Kocham Cię ,ale yeraz to już chyba nieistotne.Przepraszam...że kocham.Zawsze będziesz w moim sercu.

Gość gość
dobrze, ze sobie wszystko muwicie

Gość gość
wciąż niewiele zrozumiałeś, przestań się pogrążać

Gość gość
zrobiło się sentymentalnie i romantycznie, ale zapewne jesteśmy tak naprawdę dla siebie obcymi ludźmi ;)

Gość gość
Sory ale nie chce wygladac jak Koroniewska obok na zdjeciu.

Gość gość
gość dziś owszem, niewiele może pewnego dnia dożyję chwili gdy pojmę wszystko

Gość gość
Znam taki przypadek że kobieta po 12 latach zostawiła męża i związała sie z miłością swojego życia z lat mlodosci,spotkali sie na spotkaniu klasowym po latach.On tez odszedł od żony,nigdy podobno zony nie kochał,ożenił się bo ona zaszła z nim w ciaze ale jej nie kochał.Połączyli się po latach,mają dziecko,są bardzo szczesliwi.O miłość trzeba walczyć.Moze ona nie ma dużych wymagań tylko ty tak myślisz.Nie bądź fajtułapa,chyba,że ci dobrze jak jesteś sam Autorze.

Gość gość
nie jest sam ma do kogo wracać

Gość gość
jestem sam, adwokatów nie potrzebuję a rady typu walcz o siebie kosztem innych proszę zachować dla siebie

Gość gość
to po chuj ...

Gość gość
gość dziś taki prostak jak Ty nie zrozumie

Gość gość
mam podobna sytuacje

Gość gość
chodzi o to że kobitki się zleciały bo liczą że tu ich luby pisze stąd te rady abyś autorze odezwał się do tej którą przepraszasz

Gość gość
jak słyszę o spotkaniach klasowych po latach..to mnie na wymioty zbiera,jak mozna łączyć jakieś smarkate dzieciństwo z dorosłoscią..?i jeszcze nazywać to miłoscią?masakra..pomieszanie z poplątaniem.s

Gość gość
przepros ja osobiscie

Gość gość
autorowi ..odpowiedziałam dużo wyźej.:-)s

Gość gość
Autorze gdybys naprawdę kochał to byś walczył o was.Ty widocznie jesteś jak wiatr zawieje.Może ona czeka,aż zrobisz krok i poleci za tobą na koniec świata.Ty się boisz życia we dwoje,nieprawdaż?

Gość gość
ręce opadają jak czytam niektóre wypowiedzi brak słów już nawet nie mam zamiaru ich komentować gość dziś lepiej dla nich aby przestały się łudzić :) gość dziś każda sytuacja jest inna ;)

Gość gość
Ręce opadaja jak czytam niektore wypowiedzi! Prowokanci!