Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPLiPW

Rada faceta skierowana do facetów wymierzona przeciw materialistkom próżniakom

Polecane posty

Gość gość
jestes materialista bo nie chcesz sie dzielic kasa z kobietami

Gość gość
gość dziś Jak sobie sam bedziesz potrafil urodzic dziecko, to bedziesz mogl pieprzyc o rownym statusie. x przestan p******ic tlumoku bo sie niedobrze robi jak sie to czyta. faceci chca seksu SEKSU tumanie. wiesz co to jest seks? to dlatego z wami sa a nie dla dzieci. to kobiety chca miec dzieci. co za matolowata baba.

Gość gość
Jestem wykształcona, mądra, ładna, o wysokiej kulturze osobistej ale nie pochodzę z bogatej rodziny, więc nie mam znajomości i układów, trudno mi o dobrą pracę. Dlatego dla Ciebie jestem nikim, pasożytem, darmozjadem, leniem?

Kobiety - nawet te wyjątkowo dobrze ustawione finansowo - zawsze chcą faceta lepszego od siebie. To nawet trochę poniżające dla faceta jeżeli zarabia tyle samo ile jego kobieta ;) Więc nie zdziw się autorze jak Twoja pani mecenas, w którymś momencie wymieni Ciebie na lepszy model. :D Faceci, którzy naprawdę mają pieniądze patrzą się na urodę i osobowość (bo im kasy nie brakuje). Więc coś słabo musi prosperować Twoja firma skoro asekuracyjnie potrzebowałeś związku z Panią adwokat :D

Gość gość
a ja powiem tak..pochodze z dosc ustawionej rodziny,ojciec zajmuje slużbowe stanowisko i nigdy mi w domu niczego ni brakowało..ale wyszłam za faceta z podstawowym wyksztalceniem ,ktoremu pracowac sie nie chce tylko cos tsm mało nie wiele..a to co zarobi ns alimenty oddaje tej frugiej.Całr zyvie żeruje na mnie i na moim ojcu. mi potrafi ostatni grosz zabrac.Ja mam wyksztalcenie średnie ,policealne..planuję otworzyć swoj gabinet..ale wnerwia mnie ciagłe charowanie..jsk on siedxi na d***e i nic sie nie stara...ani o pracę ani o rozwoj osobisty.S

Gość gość
Wydaje mi się, że autor sam wyrwał się z biedy, zrobił jakiś biznesik, nawet mu wyszło. Jest prostym facetem, który zarobił trochę kaski i gardzi tymi z których się wywodzi. Chce udawać elitę, oderwać się od przeszłości w desperacji sposób. Jesteś chłopie żałosny.

Gość gość
sorry za błędy..pisze z telefonu:-)

Gość gość
Widzisz autorze ile zdesperowanych, ziających żarem kafeterianek obraziłeś? lol

Gość gość
Logika kafeterianek sięga zenithu ;)

Gość Rozjemca81
Temat dość kontrowersyjny, ale moim zdaniem każdy ma trochę racji, zarówno autor tematu jak i jego adwersarze. Niektóre kobiety mają tendencję do szukania nie partnera życiowego, ale sponsora, który zapewni im byt na poziomie. Mało która pani przygarnie inteligentnego i czułego gołodupca, a faceci robią dokładnie odwrotnie! Ilu znacie ustatkowanych panów, którzy związali się ze ślicznotkami bez matury, a ile pań wyszło za mąż za przystojnego bezrobotnego? Z własnego doświadczenia powiem Wam, że warto przeczekać okres fascynacji, zauroczenia, pożądania, nie pozwolić żeby zgrabny tyłek przesłonił nam cały świat. Trzeba zdać sobie sprawę z wad i zalet potencjalnej partnerki i zadać sobie pytanie, czy uda nam się stworzyć zdrowy i szczęśliwy związek?

Gość Boston100
PPLiPW patrzy z perspektywy uczciwego człowieka, który nie chce finansować jakiejś pustej laleczki. Ja bym jednak Jego wywód trochę zmodyfikował. Można się wiązać, ale nie wchdzić w trwałe formalne związki i mieć rozdzielony majątek. Oczywiście też nie dać się wrobić w bachora, bo to jest najgorsze, wtedy taka suka nawet chce odejść bo odchodzi z alimantami , które bierze na siebie, a dziecko i tak finansujesz z dodatkoweych pieniędzy bo Ci go. Słowem brak ślubu i intercyza plus pilnowanie swojej spermy.

Gość gość
autorze tylko nie waz sie ciezko chorowac,bo po zwiazku.

Gość gość
Słowem brak ślubu i intercyza x skoro ludzie nie mają ślubu to po co im intercyza ? zastanow sie glabie co piszesz...

Gość gość
podzielam zdanie autora - widać, że dojrzały facet, ale tyczy się ono głównie wąskiego grona materialistek Jeśli kobieta nie ma złych intencji, to intercyza może ją zniechęcić;

Gość gość
brak slubu, intercyza i dukaty zasuniete w skrzyni

Gość gość
gość dziś autorze tylko nie waz sie ciezko chorowac,bo po zwiazku. x i takie właśnie zołzy budują kafeterię całe szczęście, że kafeteria, to mocno wypaczony obraz społeczeństwa

Gość gość
po co komuś intercyza skoro nie ma slubu ? co za debil powtarza ten idiotyczny slogan "brak slubu, intercyza, pilnowanie spermy" :O ?

Gość gość
hahaha znowu bool doopy jakiejś sfrustrowanej "kwoki ZAWODOWEJ" która nie dość że tyra w robocie, to jeszcze pewnie w domu po powrocie z pracy i zazdrości innym, że nie musza pracować bo ich mąż zarabia wystraczająco :D 🖐️

Gość gość
Sex kosztuje, za darmo się chce bzykać?

Gość gość
ta zolza ma racje,taki zwiazek jest super jak jest dobrze,jak cos walnie to po wszystkim.Niestety malzenstwo to nie rowny status tylko wspolne cele.Wiekszzosc tego nie rozumie dlatego tyle rozwodow teraz jest.Autor tez bedzie plakac.Wspomni moje slowa.

Gość gość
sratatata

Gość gość
Gdy zwiazalam się z moim mężem ,byliśmy bardzo młodzi i goli oboje, Teraz ja zarabiam więcej i jakos nam to nie przeszkadza, Pieniądze są wspólne.

Gość gość
gosc 18.23 strzal w 10.Autor ma zwiazek zwany do czasu gdy.......Pani adwokat i dorobkiewicz,mezalians na kilometr.

Gość PPLiPW
Pan autor zapomniał dodać, że jest Inżynierem. Ale mamy ubaw ze zdesperowanych kafeterianek. Razem z żoną zerkamy co się tu dzieje i boki zrywamy popijając winko :) Na szczęście jak już ktoś słusznie wcześniej zauważył - to nie jest przekrój społeczeństwa - to tylko specyficzna grupka osób, przesiadająca w niedzielny wieczór zamiast z partnerem, to sam na sam z kafeterią ;) Dzięki za miły wieczór ;) Pa :)

Gość gość
Jak widzicie desperatki - na takim związku można budować miłość ;) A wy ani wyglądu, ani kształtów, ani intelektu, ani kasy, tylko żar w pysku... Brawo autorze - szach i mat ;)

Gość gość
Ja rowniez siedze z mezem na kafe tez jest inzynierem a ja adwokatem i mamy z was ubaw.Dorobkiewicz chcial sie dowartosciowac i zaczal doradzac innym zeby potwierdzic slusznnosc swojej glupiej teorii.Zona siedzi obok i dowartosciowuje meza bo ma kompleksy.Jak jestescie tacy wspaniali to po co ten temat i leczenie kompleksow

Gość gość
autor albo ma rozdwojenie osobowości ale świadomie pisze z różnych nicków i sam sobie przytakuje, żałosne :D

Gość gość
Szach i mat autorze

Gość gość
gosc 18.45 100% racji dla ciebie szach i mat

Gość ZdradzonyZbierajacySie
o nie mogę, co za zawistne zołzy trace wiare w ten portal lol