Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla spóźnialskich... odchudzanie od 7. stycznia

Polecane posty

ja nienawidzę zdrowego jedzenia, zjadłam dziś ciach typu W-Z i 3 kawałki pizzy z pieczarkami,serem i sosem na obiad zjem ziemniaki z rybą a na kolację sałatkę owocową. Od nowego roku postanowiłam jeść zdrowiej ale z fast foodów i słodyczy nie jestem w stanie zrezygnować, moze polecicie jakies tabsy na wspomaganie odchudzania?

Gość gość
platki odpadaja, bo mam zakazane od lekarza a rodzynki mysle ze lepsze od slodyczy ,

Ja mam zamiar dziś zrobić coś dla siebie, takie małe spa ale póki co to jest w sferze marzeń tak mnie czaszka dręczy a czas płynie i płynie... Nie lubię tak marnować czasu ale ostatnio samo mi się tak robi:P Chyba do diety mam większą motywację jednak:P

Zachcianki to efekt niedożywienia organizmu. Nie mówię tu o niedowadze tylko o braku składników odżywczych w diecie, witamin, mikroelementów. Wiadomo jak jesteśmy głodni to też sprzyja wcinaniu słodyczy, bo tak mamy nawyk, bo jest najszybciej. Dlatego początek diety nie powinien być zbyt restrykcyjny bo od razu odczuwamy brak czegoś na co się potem rzucamy i jojo gotowe. Najlepszym wyjściem jest mieć zawsze w zasięgu ręki owoc czy warzywo, po jakimś czasie takie jedzenie staje się nawykiem.

tabsów nie mam jakich polecić, bo próbowałam w życiu z dwoma rodzajami i nie zdały egzaminu ale z tego co słyszałam to na słodycze pomaga chrom.

Gość lanulaj
Dziewczyny tak mi dzis glowa peka ze zaraz zwariuje chyba

Gość gość
mnie od wzcoraj peka glowa, ale mysle ze to z przeziebienia

Spada ciśnienie, mówili nawet, że dziś będziemy się czuć paskudnie, mnie się chce wyć tak mnie boli, do niczego się zebrać przez to nie mogę:O

Gość lanulaj
Wrocilam bylam kilka rzeczy pozalatwiac zjadlam juz kolacyjke cos nie wychodzi mi jedzenie 5 posilkow moze gdy skonczh mi sie zwolnienie i pojde do pracy...ogolnie zaczynam duzo sikac co oznacza ze organizm sie oczyszcza i pozbywa nadmiaru wody...ale ta glowa dzis...masakra nie pamietam zeby mnie.kiedys az tak bolala...boli tak mocno i dziwnie az oczy i gardlo bola...ale nie.dam sie temu...

Ja poćwiczona :) Od razu jakoś mi lepiej:) Zapomniałam zjeść podwieczorek i teraz muszę czekać jeszcze godzinkę do kolacji, na szczęście jakoś głodna specjalnie nie jestem. Do szamania będą dwa śledzie z octu i dodatkowy ogórek kiszony czyli dziś na kwaśno:P U mnie strasznie wieje aż gwizdy słychać :O

Gość zawzięta na dietę
Hej dziewczyny:) Ja dzisiaj cały dzień w pracy byłam więc na samych, oczywiście zdrowych, kanapkach:) Do tego wypiłam sok z marchwi i buraków i zjadłam jabłko. W sumie było tego 1500 kcal, trochę za dużo ale jakoś przecierpię. Teraz wróciłam z pracy i tak mnie ssie w żołądku, że bym zjadła pół lodówki ale jakoś się powstrzymam bo zaraz idę spać taka zmęczona jestem:) Z tym bólem głowy to musi coś być bo u mnie w pracy też kilka osób się skarżyło na kiepskie samopoczucie, nawet ja się trochę uspokoiłam bo zazwyczaj jestem trochę nadpobudliwa:) Na szczęście jutro mam wolne i sobie odpocznę:)

Gość zawzięta na dietę
Co do diety kopenhaskiej to ja zrobiłam całą parę lat temu i schudłam na niej 5 kg:) Jednak nie chcę tego powtarzać bo byłam bardzo osłabiona.

:( ja sie poddaje po obiedzie czyli dwóch ziemniakach i małej rybce z papryką miała być tylko sałatka owocowa a były jeszcze sezamki i dwie kromki czarnego chleba z serkiem ziolowym. Poddaje się moje życie to jedzenie :(

Gość zawzięta na dietę
hej, nie przesadzaj:) to jeszcze nie koniec świata. Jutro zacznij od nowa albo odpokutuj ćwiczeniami. Ja miałam kilka podejść do diety, teraz jakoś się trzymam już od świąt:)

Gość kluchaTOja
Witam dziewczyny.Dzisiaj po pracy pojechalam na zakupy.Kupilam dziecku klocki i ubranie na karnawal.Troszke sie nachodzilam.Potem pocwiczylam na steperze godzine .Ja nie odchudzam sie drastycznie tylko zmniejszylam porcje o polowe.Pozdrawiam was serdecznie zyczac dobrej nocy.Zamelduje sie jutro.

Gość gość
do ja nie pijam kawy - z kim mieszkasz? pytam, bo może jakimś rozwiązaniem dla Ciebie jest robienie zakupów tylko na dzień? Wiem, że to lekkie nie jest, ale możliwe....

Gość lanulaj
Hej laseczki... Wlazlam na wage i po trzech dniach nic nie drgnelo...poczytalam wczoraj troche w necie i postanowilam zrobic kilka dni na.kaszy jaglanej moze.to mi cokolwiek ruszy...po trzech dniach to juz.powinnam cos widziec na.wadze a tu ni.hu hu

Gość MAŁTA
Wejście na silowni 2x w tygodniu i MŻ to jest to:)tylko to Wam zapewni ubytek kg :)

Gość olka32n
Witam :-) Miałam wczoraj ciężki dzień bez sił ale się nie poddałam mimo że cały dzień kręciło mi się w głowie .Pije kawę z cukrem czyli moje kopenhaskie śniadanie ;-) Dzisiaj dzień 4 mojej walki z kg i jestem z siebie dumna.Nie wchodze na wagę ale widzę że woda mi schodzi (buzia mniej napuchnięta,piersi mniej nabrzmiałe i brzuszysko toszkę też) .Skończe kopenhaską i zacznę biegać na diecie 1000 cal. Co planujecie na wekend?

Gość darija
Lanulaj niech ktoś schowa Ci wagę! Ja na Początku Zwazylam się po półtora tygodnia od rozpoczęcia,po.3 dniach nie Wchodz! Zyj w tym stanie (ile schudłam?? Za 4 dni ważenie) Wstałam właśnie,motywuje się na ważenie, robię kawę i śniadanie i sprzątanie :-)

Witam kobietki, ja już po śniadaniu, śledzie w jogurcie i ciemne pieczywo, zaraz zbieram się do ćwiczeń a potem spacer u mnie dziś mocno pada ale liczę że przestanie :) jakiś może energetyzujący kawałek na początek mnie ostatnio kręci to ile ona musiała spalić tych kalorii w czasie tego teledysku chyba całkiem sporo https://www.youtube.com/watch?v=k4YRWT_Aldo

pogoda coraz lepsza to wystarczy bieganie, ale siłownia tez może być.

Gość lanulaj
Zawsze szybko mi w pierwszych dniach schodzilo. Kupilam kasze jaglana i kilka dni bede sie oczyszczac,..bylam po kasze i w sklepie sluczniusie swiezusie ptysiole juz bym sie skusila ale stwierdzilam ze szkoda mi tych trzech dni hehe no i jak ja bym sie tu pokazala

Gość lanulaj
A glowa nadal boli to jest masakra jakas. Dzis wieczorem jedziemy do znajomych to bedzie walka

Gość lanulaj
Za chwile zabieram sie za gotowanie kaszy podobno bardzo zdrowa...

Gość zawzięta na dietę
cześć:) ja już po śniadaniu, jajecznicy ze szczypiorkiem i kromce chleba pełnoziarnistego. Dodałam tylko pół łyżeczki masła na 2 jajka żeby chociaż nutkę tego smaku mieć:) Moje plany na dzisiaj to drzemka koło 14, na obiad kasza z warzywami a potem ze znajomymi robimy grilla. No ja niestety za dużo nie zjem ale zaraz będę szykować jakieś dietetyczne przekąski dla mnie. Coś mnie pierze na faszerowane papryki:) lanulaj - u mnie w sklepie mają pyszne pączki takie świeżutkie mięciutkie gdzie lukier jest jeszcze w formie płynnej z taką pyszną marmoladą w środku. Nie weszłam tam nawet, specjalnie poszłam kilometr dalej do żabki:D

Gość zawzięta na dietę
jeszcze miałam dodać, że zważyłam się dzisiaj i odnotowałam spadek 0,5 kg więc chyba coś się ruszyło.

Gość lanulaj
Zawzieta.. To juz sukces u mnie nic Dziewczyny jestem w szoku moj facet zadzwonil do mnie z pracy zeby zapytac czy kogos mam ze wczoraj caly wieczor w necie spedzilam hehe... A ja wczoraj buszowalam w dietach hihi powiedzialam mu ze.zaczynam z ta jaglana i stwierdzil ze nie do ponyslenia zebym dla wszystkich co innego gotowala...i ze od poniedzialku bedzie ze.mna na tej kaszy ze.jemu tez.przyda sie oczyszenie hihi,.. Dodal ze mielismy w tym zwiazku jak najwiecej robic razem wspolne lozko i jedzenie i nie wyobraza sobie zeby mogl cos innego przelknac przy mnie widzac ze ja sama kasze hehe.. Nie powiem ale mnie to podbudowalo:)

Gość lanulaj
Dodam ze jestem po 9 latach fatalnego malzenstwa odeszlam z nlodym rok bylam sama i poznalam moja milosc w ktora nigdy nir wierzylam...a ze dba o mnie jak tylko moze to tez nie mieszcze sie juz w ciuchy hihi... Ale on tez twierdzi ze ''zgrubl ''odkad jestesmy razem i trzeba sie zabrac za siebie