Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adzia97

Czemu chłopacy tak źle postępują ??

Polecane posty

Przytoczę pewną sytuację : Mój były który ma teraz dziewczynę Sandrę od roku, zaczął pisać do moich koleżanek SMS typu kociaczku,weźmiesz do buzi,;*,<3 albo "wyślesz mi zdjęcia bez ubrania" i gorsze, dla mnie to chore bo ta jego jest super dziewczyną i w dodatku go bardzo kocha a one są brzydsze od niej i w ogóle wiec nie wiem o co mu chodzi. Do moich koleżanek pisze te głupoty a tylko do mnie nie co tez dziwne bo jestem najładniejsza z nich . Jeśli podobają mu się brzydsze to po co jest z Sandrą a nie którąś z nich? Mówiłam im ze takie obrzydliwe rzeczy jakie on pisze do nich to świadczą o tym że na pewno nie ma do nich szacunku + nie traktuje ich poważnie jeśli ze swoją nie ma zamiaru zerwać (co sam im napisał -.-) To nie moja sprawa ale pytam z ciekawości. Taką ma super dziewczynę , wszyscy mu jej zazdroszczą a on do innych że tak powiem "gorszych materiałów" lata na prawo i lewo o.O W dodatku spytałam go wczoraj przez telefon czemu tak robi to od razu się rozłączył. Wracając do wątku jak myślicie czemu chłopacy tak nieuczciwie postępują ?

Gość gość
Bo to chlopiec a nie mężczyzna.

te laski do których pisze odpisują ty odpisujesz laska z którą jest jest z nim nadal Facet jest kretynem, a wszystkei łacznie z Tobą sikacie na jego widok, o czym to świadczy? o tym ż e dziewczyny są skrajnie głupie.

ale sama pisałaś że z nim rozmawiasz, więc jednak mimo że taki zły, to wciąż o nim myślisz

ze mną to inna sytuacja bo on wie ze ja dalej cos czuje do niego, pozatym zadzwonilam tylko spytac czemu tak robi a on sie wkurzył strasznie

"ze mną to inna sytuacja bo on wie ze ja dalej cos czuje do niego" czyli taka sama, wiesz że drań a jak inne puste lale się w nim kochasz, młode pokolenie to Ż E N A D A!!! głupie jak but :O

Gość gość
pewnien car rosyjski byl brzydki jak gowno, przyglupi i bawil sie lalkami.mial zone piekna i inteligentna niemke ktora zdradzal na prawo i lewo w mojej bylej pracy byl facet ktory przyjechal z piekna, inteligentna i duzo mlodsza zona.zostawil ja i znalazl sobie w swoim wieku, nieladna, niedokrecona i cicha jak myszka kochanke wniosek.facet potrzebuje podziwu, uwielbienia i wlasnego poczucia wyzszosci nad kobieta i zeby zawsze jego bylo na wierzchu.jak nie dostanie, szuka gdzie indziej

Gość Looooser
Skocz mi na bena zagraj Szopena.

one sie w nim nie kochają mówią że odpisują dla jaj, to mnie dziwi

Gość gość
Podobne osobnik się przyciągają, chłopacy" i "lalunie".

"one sie w nim nie kochają mówią że odpisują dla jaj, to mnie dziwi" ściemniają ci, nikt nei powie ci że leci an twojego eks

Znajdź sobie normalnego kolesia dziewczyno a nie wzdychasz do jakiegoś małoletniego rooochacza :O

Gość gość
co za dziecinada powinnas z nim zerwac wszelkie kontakty tamte laski do ktorych pisze te sprosne rzeczy powinny go zablokowac w telefonie, nie odpowiadac na jego zaczepki, IGNOROWAC GO! to jest podstawa, a jego laska powinna sie o tym wszystkim dowiedziec i go RZUCIC w cholere, biedaczek by nie wiedzial co ze soba zrobic hahaha a wy sie jaracie ze znowu cos zrobil i sie podniecacie z jego głupoty. dzieci z podstawowki. ZIGNOROWAC GO I POTRAKTOWAC JAK POWIETRZE (on lubi byc w centrum uwagi, widac ze ma cos z psychika)

okej, tylko czy one nie widzą jak on je traktuje? do mnie nigdy tak nie napisał ani nic a do nich pisze jak do przedmiotów a one sie tym chwalą + czemu nie zajmie sie swoją? jest o wiele lepsza ..

bo są głupie, nie mają godności .... ty też jesteś głupia, powinnaś zerwać z nim kontakt i zapomnieć

ja już z nim skończyłam dla mnie ten człowiek nie istnieje ale zastanawia mnie czemu one z nim utrzymują kontakt skoro widzą jaki jest? to jest chore

Gość gość
Adzia97 brałas do buzi?

Gość Spring_Heeled_Jack
Spytaj się go, a nie ludzi molestujesz. Którzy typa na oczy nie widzieli...

a co Cie obchodzi on, one i jego piękna Sandra ? Skup się na własnym życiu... Małolatki cieszą się po prostu, że ktoś traktuje je jako obiekt seksualnego pożądania (nawet jeżeli jest to małolat) bo to im imponuje i mają jeszcze nasrane w głowach. Nie oczekujmy mądrości życiowej od licealistek

bo są głupie, nei ma innego wyjaśnienia, nie usprawiedliwiaj ich postępowania i neiu zwalaj winy na owego chłopaka, one wiedzą jaki jest i świadomie w to wchodzą

shaft ma rację, dziewczynom podoba się to że ktoś okazuje zainteresowanie seksualne.