Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1234567

Nie lubie seksu

Polecane posty

Gość anna1234567

Czesc mam 20 lat moj problem to brak libido jestem z moim chlopakoem 3lata nie jest mi dobrze z nim w lozku. Raz na jakis czas mam orgazm lechtaczkowy ale.to juz sie robi nudne probowalismy tyle rzeczy i nic. Bylam u ginekolog mam zaduzo testosteronu wiec myslalam ze to przez to.Ginekolog powoedziala ze libido samo z czasem przyjdzie a tu nic prosze o pomoc

Gość gość
Kafeteria ma pomóc, gdy zawiódł ginekolog?!

Gość gość
ja tez tak mialam na poczatku. z czasem bylo coraz lepiej. moj obecny chlopak jest tez boski w lozku. to rowniez dzieki niemu polubilam seks.

Gość anna1234567
Nie mowie ze ma pomodz pytam moze jest tez taka osoba ktora ma to samo co ja np brak libido!

Gość gość
bierzesz jakies tabletki? kiedys bralam antydepresanty i nasenne i tez nie mialam libido

Gość anna1234567
mi jest wlasnie beznadziejnie w lozku raz na jakis czas mam orgazm lechtaczkowy ale tp juz jest monotomne i nudne a co kolwoek zrobi innego to mnie to drazni on sie bardzo stara ja tez ale poprostu no nie wiem... 0 podniecienia

Gość anna1234567
nie nie biore zadnych tabletek kiedys bralam Syndi 32 chyba 32 na moje hormony mam za duzo testosteronu czytalam ze niby kobiecie z powiekszonym testosteronem sie chce bardziej a ja poprostu zalamalam sie bo ginekolog stwierdzila ze to z czasem przyjdzie a tu nic tym bardziej ze ja mam 20 lat a nie 70 :((((

Gość gość
Ja tez nie. A moze sie spotkamy? :)

Też tak mam. Od jakiś 2 miesięcy w ogóle nie mam ochoty na seks. Również mam za dużo testosteronu. A dokładniej - zespół policystycznych jajników. U mnie to może wynikać z tego, że często ostatnio kłócę się z chłopakiem o pierdoły i mam dużo stresu. Generalnie to nie mam czasu, aby się w to wgłębiać. Zmuszać do seksu się nie zmuszam. Jednak jak nie było mojego chłopaka przez tydzień, bo pojechał do rodzinnego miasta i jak wrócił to miałam ogromną ochotę. Ale teraz znowu nic. Może po prostu też byście potrzebowali przerwy w widzeniu.

Gość anna1234567
jest to moj pierwszy chlopak w lozku ale nie chce go zmieniac na innego bo go kocham tez mielismy juz przerwe i nic :(

Gość gość
A czujesz coś do niego w ogóle?

Gość anna1234567
oczywiscie ze tal gdybym do niego nic nie czula tp bym z nim nie byla tym bardziej ze nie uklada nam sie w lozku :(

Gość gość
ciezka sprawa

Gość gość
Ginekolog mówiąc że to przyjdzie z czasem miał na myśli lata a nie miesiące;-) bardzo często tak jest ze libido u kobiety wzrasta z wiekiem. Szczyt osiąga w wieku lat 40 stąd te slawetne" ryczace czterdziestki". Masz jeszcze duuuuzo czasu na rozbujanie swojego libido:-)

Gość anna1234567
od wizyty minol juz rok tak mam jeszcze duzo czasu ale zeby w wieku 20 nic nie odczowac i nie miec zadnej checi :P

Gość gość
Weź coś na libido ;) Najlepiej ze sprawdzonego sex shopu np. Pokój Rozkoszy ;) Tam tanio można znaleźć dobre preparaty, jest cała zakładka "apteka erotyczna". Na pewno coś tam znajdziesz ;)

Gość gość
2 sprawy: 1. niektórym kobietom zajmuje lata, zanim osiągną orgazm pochwowy i nauczą się czerpać pełnej przyjemności z seksu. 2. może partner jednak nie do końca Ci odpowiada. też zastanawiałam się nad moim libido, dopóki nie poznałam kogoś, kto naprawdę na mnie działa. i nagle się okazało, że nie mam w łóżku oporów przed niczym i sama wszystkiego chcę ;)

Gość anna1234567
wlasnie sie tego obawiam ze tak moze byc bo nie chce go zostawic

Gość gość
ja też nie mam libido, co ciekawe po tabletkach na pco - oc35, mam 27 lat, jestem sama więc nie przeszkadza mi to. Tabsów już nie biorę z przyczyn zdrowotnych

Gość anna1234567
mi to wlasnie przeszkadza moj chlopak ciagle chce czytalam ze w wieku 20 lat nie ma sie co dziwic bo jest wtedy duze libido u faceta ale nie wiem czy to prawda a ja tez bym chciala sie kochac ale na sile.nie pojde wiec prawie zawsze mu odmawiam bo nie mam checi

Gość anna1234567
co do zeli chlopak juz kilka kupowal i nic

Gość gość
W czasie brania tabletek spadł ci testosteron? Czy nic? Z testosteronem to jest tak, że jeśli masz wysoki poziom testosteronu, ale w normie, to kobiety mają większe libido. Bardzo masz podwyższony testosteron?

Gość anna1234567
tak srednio niestety wynikow nie podam bo kartka zostala w innym mieszkaniu przed braniem tabletek bylo tak samo 0 libido

Gość gość
A jak usg jajników i macicy? Miałaś robione usg nadnerczy i badania w tym kierunku?

Gość anna1234567
nie nie mialam robione

u kobiet z wiekiem libido rośnie, szczyt osiąga po 30-tce. czy facetowi bardzo to przeszkadza?

Gość gość
To wybierz się do dobrego endokrynologa, najlepiej jakbyś miała poprzednie wyniki, bo to nieco wyjaśni sytuacje. Ewentualnie możesz udać się jeszcze do seksuologa.

Gość anna1234567
troche tak ale mowi ze to rozumie chociaz w glebi widze ze jest mu przykro i wiem ze robi sobie wyzuty z tego powodu ze nie potrafinie zadowolic mnie poprpstu nic nie podnieca jak ma mnie cos podnoecax skoro libido nie mam ?:( mowoe mu to powtarzam ze to nie jego wina. mowi ze tylko troche bo mu odmawiam a jak juz jest to nic mnie nie podnieci :(

Gość anna1234567
niestety nie ma jak narazie mowy o innych lekarzach brak funduszy :(

Gość gość
wysoki testososteron akurat powinien skutkować wiekszym libido. poza tym nie wiem jak cie orgazm moze nudzic- raczej wątpię, że go w ogole masz, pewnie tylko ci sie wydaje. no i orgazm pochwowy niczym sie nie różni- to tylko inna metoda na jego osiagnięcie, a skurcze i cały mechanizm jest taki sam. juz chyba masters i Johnson dawno temu udowodnili w swoich badaniach, że większość kobiet osiaga dłuższe i intensywniejsze orgazmy ze stymulacji łechtaczki, więc nie wiem dlaczego wydaje ci sie, że jak osiagniesz orgazm w trakcie stosunku, to ten akurat cie nie bedzie nudził.. Może po prostu facet cie nie pociaga, łączy was "braterska" miłość, a nie namietność i pożądanie- tak tez bywa..