Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna1234567

Nie lubie seksu

Polecane posty

Tak tak, najlepiej do 30-tki czekać, a wtedy też jakiś inny znachor powie że to patologia

Gość anna1234567
orgaz mnie nie nudzi poprostyu doprowadzanie do orgazmu jest wciaz takie same raz wychodzi a raz nie a jak juz jest to coraz mniejszy

Gość anna1234567
tak podoba mi sie nie wiem co jest ze mna nie tak

Gość gość
"wysoki testososteron akurat powinien skutkować wiekszym libido." Skutkuje pod warunkiem, że ma się hormony w normie, a nie ponad normę. Wiesz jak to jest mieć testosteron ponad normę, chociażby dwukrotnie? Ja akurat wiem, chociażby się chciało psychicznie, fizycznie nie dasz radę. "Może po prostu facet cie nie pociaga, łączy was "braterska" miłość, a nie namietność i pożądanie- tak tez bywa.." Przecież dziewczyna ma problemy hormonalne, co wiąże się ze spadkiem libido, co za tym idzie nie ma ochoty, może mieć wahania nastrojów, innych objawów.

Gość anna1234567
tak samo jak teraz

Gość gość
anna1234567 orgaz mnie nie nudzi poprostyu doprowadzanie do orgazmu jest wciaz takie same raz wychodzi a raz nie a jak juz jest to coraz mniejszy Mam ten sam problem co ty i podobna sytuacje, podaj maila/ czy inny kontakt, to pogadamy, powiem ci co i jak, bez wciskania kokieteryjnych mądrości.:)

Gość anna1234567
oby tak nie bylo bo ja sobie nie wyobrazam miec innego faceta

Gość gość
kafeteryjnych*

Ja miałem testosteron ponad normą, nawet 10-cio krotnie. I owszem, potęguje on libido ale układ homonalny jest zależny od wielu interakcji jak np sprzężenia zwrotne czy różne przemiany (np testosteron jako testosteron jest aktywny prawie wyłącznie w tkance mięśniowej, w pozostałych tkankach jest prohormonem przekształcanym do DHT) x Pytanie jak inne hormony się zachowują?

Gość anna1234567
u mnie z testosteronem jes problem reszta jest ok ale czy to ten testosteron az tak wszystko komplikuje?

Gość gość
No nie wiem czy tak dziewczyna ma rzeczywiście jakieś problemy hormonalne- to jej pierwszy i jedyny facet, więc nie ma zadnego porównania; najwyraźniej dobrali się wyłącznie na podstawie wspólnych zainteresowań i sympatii, nigdy pociagu seksualnego tam nie było- nawet kobieta, która seks lubi nie bedzie miała udanego zycia seksuaknego w takiej sytuacji. no i wydaje wam sie, że orgazm z członkiem w pochwie jest taki różnorodny i za każdym razem inny? Seks- nawet urozmaicony- to za kazdym razem, to samo, sęk w ty, że jak ktoś czerpie z tego radość, to za kazdym razem jest to cudowne i ekscytujace, tak samo jak dla kogoś kto lubi jeść, to nie jest nuda, bo za każdym razem tak samo pakuje się w identyczny sposób jedzenie do paszczy, a ulubione potrawy smakują tak samo..

Gość anna1234567
nie mam porownania ale nie chce miec innego partnera strasznie chcialam z nim stracic dziewictwo i stracilam tylko ze nadal nic sienie naprawilo jest bez zmian moj chlopak mowi ze jestm dla niego bardzo pociagajaca tylko ze mna jest cos nie tak

Gość gość
Pewnie masz za mało jodu w diecie, badałaś tarczyce?

Gość anna1234567
tak jest wszystko ok ;)

Gość gość
W czasie brania tabletek spadł ci testosteron? Czy nic? --> tak, spadł mi. Teraz już je odstawiłam i nie wiem szczerze mówiąc. Nie wiem czy mam bardzo wysoki.

Gość anna1234567
nie bralam ich dlugo 3 miesiace tylko

Gość gość
Cały czas masz takie niskie libido czy kiedyś było inaczej? A jak reagujesz na innych mężczyzn podniecają cię czy nic?

Gość gość
zacznijmy od tego, ze niskie libido to nie choroba- ludzie maja różne temperamenty i w zyciu nie jest jak w tv, że każdy chce się bzykać od świtu do nocy i o niczym innym nie mysli. jest mnóstwo ludzi, dla których seks jest drugorzedną czy trzeciorzędną potrzebą i to jest dla nich normalne- tacy są i nie mają zadnych chorób i zaburzeń a ty myslisz, że lekarz cię zamieni w wiecznie napalona sucz- sorry, to tak nie działa.. weź pod uwagę, że po prostu taka jesteś, seks raz na m-c ci wystarcza i nigdy nie będzie dla ciebie główna atrakcja życia i nic nie poradzisz. tak czasami zmiana w poziomie libido, to objaw zaburzen czy choroby, ale raczej wtedy gdy jest jakas ZMIANA, a nie po prostu constant i taki typ temperamentu od zawsze; szkoda czasu i pieniedzy na łazenie po lekarzach, którzy są od leczenia chorób, a nie od przemiany w kogos kim nie jesteś. jedyna szansa, ze jestes młoda, nierozbudzona i może nie spotkałaś odpowiedniego faceta

Gość anna1234567
zawsze tak bylo a inni faceci gdy niemialam partnera podobali mi sie ale checi na seks.nie odczowalam

Gość anna1234567
o seksie myslalam wkoncu znalazlam tego jedynego na poczatku nie liczylam na nic bo utrata dziewictwa boli ale milaly miesiace a ja w grze wstepnej ani troche sie nie podniecalam az do dzis

Gość gość
O kuurfa co za kloda , do zakonu idz moze Cie gromnica podnieci :D

Gość gość
"chciałam starcić z nim dziewictwo" oznacza zapewne, ze chcialas seksu jako dopełnienia waszej miłości z powodów emocjonalnych, a nie dlatego, że nie mogłaś spać po nocach, bo byłaś napalona jak kotka i miałaś głowę pełną fantazji seksualnych , ze jego bliskość doprowadzała cię do szalenstwa, drżenia nóg i mokrych majtek:D stąd rozczarowanie..

Gość anna1234567
hmm chyba jednak to bylo lepsze okreslecie wlasnie z tad moje rozczarowanie wogole strasznie sie zdziwilam zakochana po uszy seksu chcialam ale nie mialam uczucia podniecenia pierwsze nasze spotkania wielkie motyle w brzuchu oczarowana jego wygladem ale cholera dlaczego tego podniecenia nie ma moze faktycznie taka jestem chociaz wolala bym to zmienic bo mi to az przeszkadza

Gość gość
:(

Gość gość
Biedactwo, od dzieciństwa masz niskie libido. Trzeba się było wziąć za seks w niemowlęctwie, wtedy pewnie jeszcze to libido było wysokie.

Gość gość
ija tez nie mialam zadnego podniecenia nie wiedzialam co to orgazm przez wiele lat dopiero jak mialam 35 lat to mialam i ochote i przyjemnosc smutne to bo czlowiek by chcial a nie ma przyjemnosci,za to teraz mam ochote ze maz sie zadziwia i zartuje ze nie da mi rady jak tak dalej bedzie zaden lekarz mi nie pomogl samo przyszlo,dodam ze w mlodym wieku mialam wiele stresu w domu rodzinnym,mysle ze to mialo wplyw

Gość anna1234567
glupie odp sobie darujcie bo ten 2 nademna jest tak.zalosny za szkoda gadac tez sie stresuje raz czesciej raz mniej ale mysle ze to nie z tego powodu. A libido przyszlo z czasem ale byla pani wtedy ze swoim mezem?(wczesniej)kiedy tego libido nie bylo