Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meble z ikei przyszły żółte

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem, moze ktoś mi podpowie zakupiłam meble z ikei z dowozem. Regał i półki wzięłam sama bo chciałam już poskładać, resztę mebli dowieźli na następny dzień. Zabrałam sie za składanie i jeden z białych mebli (toaletka) okazał się w rzeczywistosci pożółkły. Widać to zwłaszcza w porównaniu do innych mebli, kaloryferów, białych ścian. Mebel jest zwyczajnie ciemniejszy, ma brzydki kolor który niewiele ma wspólnego z bielą, może kiedyś był biały jednak z pewnością było to dawno. Pytanie czy mogę coś z tym zrobić? Już go złozyłam ,pudełko rozerwałam. Dopiero kiedy postawiłam przy pozostałych meblach zobaczyłam jak się rózni....

Gość gość
jak złożyłaś i wyrzuciłaś pudło to mają prawo odmówić reklamacji. ale zadzwoń do nich i zapytaj.może ci się uda coś wskórać.

Wada fabryczna. Jakiś taki dziwny traf na Ciebie, ale próbuj reklamować. Wg mnie powinno się udać. Powodzenia.

Gość gość
Meble Ikea Hemnes nie są białe tylko kremowe.

Gość gość
Dziwna sytuacja, tez mam wiele mebli z Ikei i nigdy nie mialam tego typu sytuacji. Ostatnio natomiast jestem na etapie kupowania wykładzin do domu. Znalazlam sliczne w http://perfekt-wykladziny.pl/ wydaja się mieć bardzo dobra jakosc a sa tez w dobrej cenie

Gość gość
Powinnaś natychmiast skontaktować się z Ikeą, a nie pytać na forum. Czemu ludzie są tacy nierozgarnieci..

Gość gość
Kiedys kupowałam w ikei ale przerzuciłam się na http://allinside.pl/. Lepsza jakość, solidniejsze i dokładniejsze wykonanie, a cena równie niska.