Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz mnie wkurza. wycieczka na rocznice slubu

Polecane posty

Gość gość
Przy własnej, dobrze properującej firmie bezrobocie niestraszne. Poza tym od czego są pracownicy? I ciągle nie mogę zrozumieć, jaki wstyd jest mieszkać w 55m2? :D

Gość gość
On myśli racjonalnie i mądrze,w prezencie auto za 40 tys to rozumiem.Jestes rozrzutna.Uwazaj żeby cię nie zostawił dla innej atrakcyjnej z kasą co umie forsą gospodarzyć.Moj kuzyn tak zrobił.Mial niegosp.zonę i znalazł babkę z klasą,autem,forsą której tylko chłop był potrzebny i powiedział,ze wreszcie to jest to,bo , tamtą 1do niczego by nie doszedł.Duzo jest takich kobiet,uważają.

Gość gość
Tak a ty mieszkasz w wielkim mieście. Putam jeszcze raz bo nie odp czy materiały budowlane różnią się cenowo dla wsi czy miasta????

Gość gość
jaki wstyd jest mieszkać w 55m2? ŻADEN-odpowiadam , dom/mieszkanie jest po to by był dach nad głową i było gdzie spać i wracać. Jak ktoś lubi przestrzeń to jest cała natura poza " 4 ścianami" :D

Gość gość
To ze mam duzy dom nie oznacza ze nigdzie nie jezdze. Niektórych zdaniem tylko mieszkajacy w malych mieszkaniach stac na wycieczki? Taki tok myslenia ma podstawowka i tyle w temacie

Gość gość
Jakie materiały budowlane? Koleżanko, ty w ogóle masz dom? Jeśli nie pojmujesz ile kosztuje ziemia pod zabudowę w Warszawie, a ile w Pcimiu Dolnym, to chyba coś nie halo z tobą, a twój dom, to domek z kart. Spójrz ile kosztuje mieszkanie 50m2 w dobrej dzielnicy w Wa-wie, a ile twoja chatka w miasteczku, to zobaczysz kto z nas jest biedakiem.

Gość gość
albo to prowokacja albo jestes niezlym debilkiem autorko ... 40 tys na wakacje buhaha to na rok tam jedziecie? siostra byla z facetem w meksyku plywanie z delfinami darmowe zarcie i drinki w grudniu placili 6000tys zl za dwie osoby ale trzeba myslec i zamawiac wycieczke na necie z przelotem np przez anglie

Gość gość
* 2 tygodnie z przelotem noclegami i sprzetami wodnymi

Gość gość
Gosc z 55m na pewno mieszka w Warszawie ale strzal w dziesiatke a ja mieszkam w Nowym Jorku

Gość gość
Ale ona nie jedzie grzać dupska na plaży tylko,żeby przeżyć przygodę życia i niczego sobie nie odmawiać:)

Gość gość
A Richardson i zamachowski,?zona Zamachowskiego pożal się boże i jeszcze 4dzieci dala sobie zrobić,A Richardson przy tej Justa to miss polonia.Takich jak Richardson pijawek jest cała masa a faceci nielubia glupich,niegospodarnych,rozrzutnych kobiet.I wymieni cię na inna.Ta wycieczka was poróżni jak on jej nie chce,stale ci to będzie wypominał,a potem to juz scenariusz j.w.i potem ty będziesz tego żałować ale będzie za późno.W tych czasach ciężkich tyle kasy na wycieczkę wydać to głupotą.I jego rodzina za nim będzie,znajomi i będą go napuszczać jaka glupia baba cd.znasz.

Gość gość
Tu autorka. Ja patrze wlasnie poki co na ceny w katalogach biur podrozy i tyle to kosztuje. Ale juz widze ze na necie taniej. Uzbieralismy tyle myslac o Australii ale tam lot sam kosztowalby nas duzo.

Gość gość
masakra odmawiac sobie rpzez 10 lat kosmetyczki fryzjerow zeby uzbierac 40tys na wycieczke to jest takie glupie ze az niewiarygodne :D

Gość gość
Zeby ta podróż miala sens to musi byc zgoda obu stron inaczej przez cały pobyt bedzie marudzenie sprzeczki i zamiast wrocic szczesliwi wrocicie skloceni. Nie podejmuj decyzji sama. Czy tobie nie zdarza się zmienic zdania na jakiś temat? Przecież to bylo 8 lat temu teraz co innego dla niego się liczy. Uszanuj to

Gość gość
daj męzowi połowe i niech sobie kupi auto, a ty za swoją połowe jedz na wycieczkę bo ci się ona należy jak psu zupa :)

Gość gość
Lec!!! Wspaniale przezycie! Auto, moj Bosz...

Gość gość
To mialabyc wycieczka na rocznice we dwoje a nie jednoosobowa

Gość gość
w życiu nie zrezygnowałabym z wycieczki moich marzeń na rzecz jakiegoś cholernego auta, nawet jakby to miał byc hummer w promocyjnej cenie!

Gość Sindel
Współczuję ludziom, którzy musza ciułac przez 8 lat zeby miec 40 tysięcy. Masakra. Ale jedzcie, chociaż cos będziecie mieli z tego życia

Gość gość
no to musisz wspolczuc 80% spoleczenstwa debilu :D 20 dychy na wycieczke 20 dychy na auto reszta w kredyt proste

Gość gość
14.32 tobie wszystko ze spadku przypadlo najwidoczniej.

nie jestem takim życiowym popychadłem, żeby dać sie wykorzystywać za grosze.

Gość gość
jeśli oszczędzaliście na tę konkretną rzecz, to po prostu jedźcie, rzadko komuś się udaje spełnić takie marzenie

Gość gość
Skoro "od osmiu lat ciulaliscie kazdy grosz" to znaczy ze nie stac Was ani na wycieczke, ani na samochod w tej cenie :P

Gość gość
na jakiej ś wycieczce????Jasne, lepiej wydać na sztucznie doczepiane blond kłaki, solarę i pięćdziesiątą z kolei mini :D

Gość gość
glupota ... taka wycieczka nie jest dla osob ktore musza odkladac 10lat rezygnujac z fryzjera ... poleciec mozna juz za 2 tys x 2 dla 2 osob do meksyku w promocji za takie pieniadze wolalbym kupic dzialke rekreacyjna 100metrow od plazy nad baltykiem wypady z dzieciakami itd cel byl szczytny ale kto zaczyna taka rozmowe od chodz przez 10lat bedziemy zbierac 40tys na wycieczke do meksyku to bez sensu jakas smieszna prowokacja

Gość gość
Tu autorka. Ano tyle zbieralismy... nie zarabiamy wiele. Nie chodzi mi o to, by wydac wszystko tylko by wyjechac gdzies gdzie nie wyjedziemy... marze o jakiejs egzotyce. Do Portugalii, Wloch l, Hiszpanii mozemy jezdzic tak normalnie rodzinnie z dziecmi a w dwojke chcialam gdzies na kraniec swiata. Ja ten samochod juz mu proponowalam by wziac czesc w kredyt a z 10 tys wziac z tych 40 ale sie wzbrania. No coz zobavzymy. Dziekuje za rady.

Gość gość
Wybralabym MEKSYK, tez marze by pojechac. Co to wogole jest ze maz by wolal samochod i co pewnie on nim bedzie jezdzic a ty patrzec i myc go co najwyzej. WALCZ :)

Gość gość
Hehe, dokladnie ! :D Osiem lat to ja na mieszkanie odkladalam :D :D Wydac 8-letnie oszczednosci na cost tak ulotnego jak wycieczka czy samochod to skrajna glupota.