Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz mnie wkurza. wycieczka na rocznice slubu

Polecane posty

Gość gość
Heh Polska bida

Gość gość
Moim zdaniem powinnas poczekac z tą wycieczką az dzieci dorosną. Jak dzieci pozenisz, będą na swoim wtedy zabrac męża i wyjechać. Najlepiej część tych pieniędzy schowaj i odkladaj tyle ile możesz ale nie kosztem podstawowych potrzeb. Jeśli teraz pojedziesz i wydasz tyle kasy a za jakiś czas okaze się ze potrzebujecie wiekszej gotowki to bedziesz żałować. Mysle ze wydanie takich pieniedzy jest sens kiedy wiesz ze wszystko masz. Tysiące osób ma marzenia i albo są nie realizowane albo spelniane wtedy kiedy ich stac. Ciebie nie stac na ten wyjazd pomimo ze masz te pieniądze w ręku. Są w życiu wazniejsze rzeczy niz drogi wyjazd. Ja tez mam grubsza gotowke ale narazie inwestuje w dom dzieci itp. Nie zachowuj sie jak mala dziewczynka ktora tupie nóżką i krzyczy ja chce tą lalke. Po mimo ze mama ma pieniadze w kieszeni to nie kupi dziecku zabawki za kilkaset złotych bo potem nie bedzie za co obiadu ugotowac lub nie będzie na chleb. Rozsądnie będzie gdy pojedziecie na wycieczke zagraniczna ale za mniejsze pieniądze. Napewno nie bylas w Hiszpani,Francji czy Italii. Warto jechać a i mąż się ucieszy

Gość gość
Jak to dzieci pożenisz :D :D

Gość gość
Odkładanie na przyszłość nie ma sensu w dzisiejszych czasach. Ja bym pojechała . Przecież jutro moze być koniec świata

Gość gość
ja p*****le....tyle lat obiecywał, a teraz chce samochód. Chyba bym rozniosła go razem z szybkami w oknach.

Gość gość
Jedz, nie słuchaj tych starych ciotek klotek. Pieniądze zawsze można zarobić

Gość brak pomyslu na nick
samochód dziś jest jutro nie ma. Wspomnienia zostają na zawsze>>masz racje ale jak cale dwa tygodnie bedzie ci biadolil ze lepiej bylo kupic samochod to moze lepiej takich wspomnien nie miec i jechac samej a maz niech sobei za swoja czesc kupi motorower albo zestaw felg :D