Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolatka35

kobieta powinna mieć kilku partnerów

Polecane posty

Gość chocolatka35

najlepiej jednocześnie, zeby miec mozliwosc porównania, przekonania sie co lubi, a czego nie, żeby móc wybrać tego właściwego i być mu wierną. zgadzacie się ze mną ?

Gość gość
a pewnie ze powinna a nie brac pierwszego lepszego nieudacznika

Gość gość
według mnie tak powinno być dałoby się uniknąć wielu nieszczęść

Gość gość
mniej rozwodów i "uprzykrzania " sobie zycia w razie rozstania ...

Gość gość
To zależy od partnera,który jest tolerancyjny.Ja mam gdy miałam ochote na trójkąt z jeszcze jednym facetem to uszanował i był trójkąt.Mam porównanie bo kochaliśmy sie we troje.Chłopk był w tej sytuacji,że oglądając mnie z kochanikiem wchodzącym w moją cipkę mocno podniecony.Chodził i nie mógł zalezć miejsca sobie.Dopiero gdy zaczęłam robić mu loda w czasie kochania sie z kochankiem.W między czasie pojękiwałam z rozkoszy którą mi dawał kochanek.Ale nigdy bym nie zostawiła chłopaka.

Gość gość
tez tak chcę... mam faceta i mimo ze mnie wkurza czasem na maksa i mam go dosc , ale nie wyobrazam sobie zycia z innym... ale bzykanie to lubie z innymi , bo moj slabiutko sie stara.. ciagle mu musze mowic co lubie, jak ma to robic , a on ku.. zapomnia czy udaje , i bzykanko jest wrecz słabe ... dlatego musze ciagle miec kogos na boku ... a ze nie chce oszukiwac mojego to chcialabym zeby zgadzal sie na takie trojkąciki ...