Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy starszy facet bedzie wyrozumialy i delikatny dla mlodszej i niedoswiadczonej

Polecane posty

Gość gość

kobiety w lozku?

Gość gość
nie , zerżnie cie jak sukę

Gość Chiaroscuro
Wyrozumiały powinien być, czy delikatny - to już zależy od jego osobowości.

Gość
tak, jeśli mu powiesz o swoim braku doświadczenia, chyba że jest jasnowidzem, wtedy nie mów nic :P

Gość gość
ale szczesciarz

Gość gość
Ja trafiłam właśnie na takiego delikatnego, zapewnił maximum komfortu, ale jednocześnie był bardzo hmmm... Samczy. :-)

Gość gość
To jaki facet będzie dla kobiety nie jest zależne od wieku, tylko tego czy kobiety szanuje, czy nie. Starszy facet może być poturbowany przez związki z nieodpowiednimi kobietami lub po prostu będzie zwykłym *****czem i to też może zaważyć na tym jaki będzie dla kobiety, zwracaj uwagę na to jak facet cię traktuje, dotyka, jak mówi i co mówi.

Gość gość
Mój był w moim wieku i też nie był zbyt doświadczony, ale za to bardzo cierpliwy (robiliśmy 4 podejścia, podczas których rezygnowałam) i bardzo delikatny, pomimo że nie byliśmy parą, to w tym momencie czułam się bardzo kochaną kobietą, widać było że w 90% robi to dla mnie, a nie dla siebie. Także wiek raczej nie jest istotny, liczy się charakter faceta.

Gość gość
a takiemu facetowi przeszkadza, ze kobieta jest niedoswiadczona?

Gość gość
Przeczytaj to co wyżej ci napisali, jak facet jest normalnym, lubiącym i szanującym kobiety mężczyzną, to będzie wiedział jak zająć się kobietą i nie będzie miał nic przeciwko braku doświadczenia. A was coś łączy, czy chodzi tylko o seks?

Gość gość
zaczynamy tworzyc zwiazek, nie spalismy jeszcze ze soba

Gość gość
jaka roznica wieku?

Gość gość
Więc jak dopiero zaczynacie związek i masz jakieś obawy, to wstrzymaj się z seksem, albo najlepiej będzie jak na początek zdecydujecie się na pieszczoty, ja swoją dziewczynę tak oswoiłem z nagością i bliskim kontaktem, dzięki czemu nie stresowała się kiedy doszło do pierwszego razu :) a przy okazji dowiesz się czy jest delikatny, czy może zależy mu tylko na zaliczeniu i na sobie.

Gość gość
Autorko skoro masz wątpliwości co do faceta, to jasny znak że jeszcze nie znasz go na tyle, aby pójść z nim do łóżka, gdy będziesz gotowa i gdy go poznasz i zaufasz, to nie będziesz zadawać takich pytań, nie spiesz się z tym, bo nieodpowiedni facet na pierwszy raz, może cię na długo do seksu zrazić.

Gość gość
dzieli nas 16 lat. jestem go pewna, zalezy mi, ufam mu, tylko nie chcialabym, by sie ze mna meczyl, wiem, ze mial 2 doswiadczone partnerki przede mna i stad moje pytanie.

Gość gość
Dziewczyno, to aż 16 lat różnicy, jeśli liczysz na coś poważnego, to nie łudź się, to będzie dla niego tylko seks i fajna przygoda z młodą, trochę naiwną dziewczyną. Być może tego nie dostrzegasz, bo pewnie się zauroczyłaś, ale otwórz oczy i podejdź do tego racjonalnie, 16 lat to kolosalna różnica wieku, praktycznie jedno pokolenie.

Gość gość
nie przeszkadza mi wiek. nie nalega na seks, wie, ze mam swoje zasady, pytam tylko tak na przyszlosc.

Gość gość
jestem w wieku 42 lat,moja żona jest młodsza o 17 lat jesteśmy ze sobą 7 lat i jest super żadnych poważnych problemów więc nie mówione

Gość gość
Ale tego nikt nie wie, jak ktoś wyżej napisał wiek nie ma tu znaczenia, liczy się podejście do ludzi i szacunek do nich, jak facet jest dupkiem, to dupkiem pozostanie aż do śmierci. A ile on ma lat? Dziś różnica wieku ci nie przeszkadza, za kilka lat zacznie, bo faceci po 40-tce bardzo często dziadzieją, a po 50-tce to już zapomnij o zabawie, a ty wtedy będziesz w kwiecie wieku.

Gość gość
super ;-)

Gość gość
Dokladnie, ty bedziesz po 30tce, on blisko 50tki i o seksie mozesz zapomniec.

Gość gość
jest niebieska tabletka w razie co, tylko ze kobiety z wiekiem mają coraz większą ochotę na seks, a faceci coraz mniejsze możliwości. Kolejny problem, to fakt że dojrzały facet szuka młodej po to aby ją zdominować i rządzić w domu, aby niewiele miała do powiedzenia.

Gość gość
nie zawsze tak sie dzieje

Gość gość
Ale na ogół, znam dwa przypadki gdzie facet był starszy o ponad 10 lat i oba skończyły się niezbyt przyjemnie dla tych dziewczyn, a w obu przypadkach ostrzegałem, ale zakochana kobieta, to głupia i ślepa kobieta.

Gość gość
czemu zle? kazdy przypadek jest inny.

Gość gość
Owszem każdy przypadek inny, ale faceci którzy oglądają się za 16 lat młodszymi kobietami normalni jednak nie są i można gadać o uczuciach, zasadach, itd... a chodzi po prostu o młode ciało. Prawie każdy facet w okolicach 40-tki marzy o 20-letniej kobiecie, ale to tylko instynkty i nic poza tym. Młode dziewczyny też często fascynują się starszymi tylko dlatego że są dojrzalsi od rówieśników, bardziej doświadczeni życiowo, bardziej stabilni finansowo i są chętni do opieki nad dużo młodszą partnerką. Czas często to weryfikuje.