Gość Maguszkaa Napisano Styczeń 9, 2015 szukam opinii na temat kliniki Beauty Derm w Warszawie http://beauty-derm.pl/, bo mam zamiar się tam wybrać za zabieg, ale chciałam potwierdzić, czy warto. Chodzi mi konkretnie o usuwanie blizny po cięciu cesarskim, a wiem, że oni takie coś robią. Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawka009 0 Napisano Styczeń 19, 2021 Jakiś czas temu sama zdecydowałam się na botoks. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić zabieg botoksu u Pani Beaty z kliniki Beauty Derm w Warszawie. Cena odpowiednia, zabieg wykonany w sterylnych warunkach (TO TERAZ JEST BARDZO WAŻNE W CZASIE PANDEMII) z zachowaniem najwyższych standardów, bezpieczny i pomimo obaw – był zupełnie bezbolesny. Efekt końcowy – FANTASTYCZNY! Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlenacwir 0 Napisano Styczeń 19, 2021 (edytowany) Znam tę klinikę. Także podłączę się pod polecenie. Szczególnie mezoterapię igłową Edytowano Styczeń 19, 2021 przez marlenacwir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaskamoss 1 Napisano Styczeń 26, 2021 Polecam Panią Doktor Beatę Kociembę! Miałam endermologie LPG! szukałam jeszcze w lato, jestem obecnie po 1 serii i efekty są świetne. Co prawda, nie jest tak pięknie jak na obrazkach w googlach, ale to doskonale mówi Pani Doktor która Ci to robi ito było mega w porządku Efekt u mnie jest widoczny okiem przez męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nidka 3 Napisano Luty 2, 2021 polecam 2 mies temu robilam tam cristal kriolipolize idealne w zimę pierwsze efekty juz byly widoczne po 3 tygoniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach