Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam mam 20 lat i chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość
a nie wstyd wam będzie,że jesteście niewykształcone jak dziecko w przyszłości zapyta?

Gość gość
Jak ja nie lubię takiej niepewności.. Chyba jak zobaczę ta druga kreskę to będę płakać krzyczeć i wszystko co się da. A mój chłopak to Oszalaje ze szczęścia.

Gość gość
Dzięki napewno się odezwę :-* trzymaj sie

Gość gość
Miłością niestety dziecka sie nie nakarmi. Przeciez wynajmuja mieszkanie, ona pracuje na zlecenie... Bardzo fajnie,ze chce dziecka w mlodym wieku,bo wieksza szansa,ze urodzi sie zdrowe i łatwiej jest zajsc. No,ale...zeby to sie nie skomczylo comiesiecznymi wizytami w MOPS po zasilek. Poza tym gdyby autorka byla taka odpowiedzialna i dojrzala jak to podkresla to nie pytalaby o zdanie na forum.

Gość gość
Jaki wstyd? Mam wykształcenie. Jestem fryzjerka do tego studia nie są potrzebne tylko umiejętności i talent

Gość gość
Chyba mam prawo zapytać o opinie innych. A pieniędzy nam nie brakuje

Gość gość
Na razie wam nie brakuje, a nie wiadomo jak to będzie. Nie masz pewnej pracy... instynkt Ci przesłonił racjonalne myślenie

Gość gość
Przeciez to prowokacja... Ale dobra,dobra... :)) Nabralam sie,ale po tym wyznaniu o fryzjerce to mam juz pewnosc :)

Gość gość
Ale mój chłopak ma pewną prace. I inne przyszłe mamy mają pewność że ich nie zwolnia? Nikt nie może mieć pewności.

Gość gość
3000zl na dsie osoby, wynajem mieszkania i ,,pieniedzy Wam nie brakuje,,. BŁAAAAAGAAAAM

Gość gość
A stać was,żeby co najmniej 600 zł na dziecko wydawać miesiecznie? mowie co najmniej,bo wiadomo,ze czasem są większe i to sporo wydatki

Gość gość
Przy umowie zlecenie przysluguja Ci w ogole zwolnienie lekarskie i macierzynski?

Gość gość
No na co opłaty wszystkie nas wychodzą 10000 to 2 tys to jest mało jak zostaje do tego od ponad roku od 500 do tysiąca idzie na konto. Także juz coś jest

Gość gość
Na jakiej wsi zabitej dechami wynajmujecie to mieszkanie,ze ze wszystkimi oplatami miescicie sie w 1000zl?;))

Gość gość
1000 miało byc

Gość gość
Nie ważne gdzie ważne jak mam wewnątrz.

Gość gość
No jak masz?;)

Gość gość
Uwazasz ze facet w wieku 22 lat zrobi dziecko z milosci .?? :D dziadowi odejmij zawsze od wieku minus siedem lat. Nawet nie masz slubu i zostaniesza sama z bekartem, a i dzieciaka koniecznie nazwij nicola albo madzia

Gość gość
Niech nazwie Dżesika,Andżelika albo Wanessa. Ewentualnie Brajan,Kewin, Dżon.

Gość gość
Nie znasz mojego chłopaka to nie oceniaj

Gość maarta1983
Ludziom w dzisiejszych czasach sie kolejność poprzestawiała... to przykre :( dawniej najpierw sie miało dobrą prace,potem ślub i potem dziecko...a nie tak jak teraz. Nic dziwnego,że tutaj tak dużo samotnych matek siedzi :( i to przeważnie młodziutkie dziewczyny w wieku autorki

Gość gość
A moze go zna? :)

Gość gość
Polecam imie trevor , moj synek nosi to imie , ma roczek i jest bardzo zadowolony , ze go tak nazwalam

Gość gość
Ktoś tu jest inteligentny inaczej ha ha wanessa co to za imię jak juz Vanessa. Bardzo ładnie ale będzie Zuzia

Gość gość
Autorka nie chce dziecka tylko fasolke i rosnacy brzuszek. O co Wam chodzi. Autorko nie przejmuj sie!! Zjedz garnek fasolki po bretonsku to i brzuszek w kilka chwil urosnie! A wzdecie gwarantuje takie,ze bedziesz miala symulacje skurczy porodowych.

Gość gość
Zuzia? Tak przasnie? Lepiej Suzie.

Gość gość
No tak a potem są 30-40tki z niemowlakai potem dzieci nie znają ani babci ani dziadka i inne dzieci pytają czy to ich babcia a okazuje się ze mama. Można kochać tak samo w wieku 20 jak i 30 czy 40 lat

Gość gość
Susanna a na drugie Dżasmina

Gość gość
22:25 masz sto procent racji. Male k********y w wieku gimnazjalnym mysla, ze sa dorosle i tez zaciazaja. Typiara z mojej budy zaciazyla w wieku 15 lat a w weku 21 urodzila drugie