Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o przystojnym facecie, który narzeka że kobiety lecą tylko na wygląd

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego kolegę na roku, który jest bardzo atrakcyjny i bardzo podoba się innym dziewczynom, nawet moim koleżankom, ciągle umawia się na jakieś randki, widuję go z ładnymi dziewczynami, ale chodzi i narzeka, że wszystkie lecą tylko na wygląd i powtarza, że nienawidzi kobiet, pała też do nich straszną niechęcią i ciągle pogardliwie się o kobietach wyraża? Dlaczego tak jest ?:(

Gość gość
Bo ma rację, laski pod tym względem są gorsze niż faceci, od razu chcą się stukać, interesuje ich tylko ładne męskie ciało i nic poza tym, szału można dostać od takich pustaków.

Gość gość
Może jest wkurzony, bo zauważył, że kobiety interesują się nim tylko z jednego powodu, a jego osobę, charakter, zainteresowania, to co ma do powiedzenia mają gdzieś?

Gość gość
Jakby był tylko przystojny to chyba jeszcze bardziej byłoby mu na rękę, że kobiety interesują się tylko jego wyglądem. Gdzie Ty masz mózg kobieto?

Gość zlosliwebuuu
tak tak faceci bardzo nie lubią być tylko super ciałem ,chcą być mądrzy i wzbudzać zachwyt nad ich umysłem,dlatego już nigdy nie odpowiadam na pytanie dlaczego ja.. że to przez cudowną klatę bo wtedy widzę grymas :-)

Gość gość
Kobiety bardziej lecą na wygląd niż faceci. Każda potwora znajdzie amatora, a facet bez wyglądu jest niewidzialny.

Gość gość
"Kobiety bardziej lecą na wygląd niż faceci. Każda potwora znajdzie amatora, a facet bez wyglądu jest niewidzialny" x tak wlasnie jest

Gość spadla mi tubka pasty
wyglada na to ze kogos poyeebalo :)

Gość gość
bo pisze prawdę?