Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz postawił złą diagnozę i leczył mnie na coś innego

Polecane posty

Gość gość

Przez prawie 3 miesiące lekarz leczył mnie na coś na co nie byłam chora. Przez ten czas na leki wydałam ponad 1000 zł. Sugerowałam mu kilkakrotnie, że być może to jest inna choroba, nawet powiedziałam jaka ale on wiedział swoje. Nie było poprawy więc poszłam do innego lekarza i oczywiście okazało się, że ja miałam rację. Dostałam właściwe leki i jest znacząca poprawa. Czy w takim wypadku napisalibyście jakąś skargę na lekarza? Pan wykazał się olbrzymią niekompetencją

Gość gość
sa trzy rodzaje lekarzy 1. tacy ktorym sie nawet nie chce obejrzec pacjenta 2. konowaly 3. lekarze ktorzy wiedza co robia zmien lekarza

Gość gość
TAK, mógł narazić Twoje zdrowie. jeśli robił to ze słusznych podstaw (w sensie wszystko wskazywało na chorobę A, a B się ukrywała, albo baaardzo trudno je się różnicuje) itd to i tak nic mu nie zrobią ja uważam, ze wszystko tzreba zgłaszać. nie może tak być że oni sa bezkarni, nie chca kontroli itd. musza wiedzieć że mają bata to będą staranniejsi, będą aktualizować wiedzę itd

Gość gość
Prawda jest taka, że on mnie nawet porządnie nie zbadał, nie zlecił ŻADNYCH badań. Leki wypisał na oko bo uważał że to to chociaż od pierwszej wizyty sugerowałam mu co to może być. Gdy teraz poszłam do innego lekarza on od razu po obejrzeniu mnie stwierdził, że to na 100% choroba którą sugerowałam tamtemu lekarzowi. Dodatkowo zlecił badania które tą chorobę potwierdziły. Objawy jednej choroby i drugiej może są nieznacznie podobne ale jednak różne i nawet kompletny lajk może się domyślec co to jest.

Gość gość
zgłaszaj i sie nie przejmuj. niech konował wie że nie jest bezkarny, może drugi raz się zastanowi

Gość gość
a napisz jakie choroby pomylił?

Gość gość
niestety teraz to norma, najlepiej zdrowo sie odżywiac, uprawiac sport, i trzymac sie od tej mafii jak najdalej, bo to w wiekszosci konowały. A najsmieszniejsze jest to, że mimo że są nieudacznikami, coraz wiecej ludzie umiera przez nich, to i tak domagają sie coraz wiekszych pieniedzy. Leczcie sie metodami naturalnymi, polecam np. ksiazki michala tombaka, zdrowe odżywianie