Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa to nie rodzina ,a obca

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wspólczuję Ci bardzo ale też gratuluję mądrości życiowej.Chętnie bym cie adoptowała :) na synową.Kocham młodych ludzi,jestem bardzo nowoczesna ,wyrozumiała i na czasie ze wszystkim,łacznie z długimi włosami.Powiem więcej,są kochane dziewczyny ale też są synowe które nie wiedzą co mają ,w porównaniu z Tobą.Mojej synowej należy się własnie taka teściowa.Jak ktoś ma za dobrze to tego nie ceni.Żąda coraz więcej nie bacząc że innych krzywdzi. Przykre ale prawdziwe.Pozdrawiam Cię i trzymaj się cieplutko.

Gość gość
19:58 a ja mogę Twojej synowej tylko pozazdrościć takiej teściowej :).

Gość gość
gość dziś Miło mi jest to usłyszeć:),w realu chciałabym choć jedno ciepłe słowo.

Gość gość
Takie taktowne i madre teściowe to rzadkość,szacunek dla pani! synowe napwną panią lubią! Moja nadgorliwa,dziecko wyrywa nawet tesciowi! DLATEGO JEZDZIMY RZADKO!

Gość gość
Kochane a co gdy tesciowa najpierw wam mówi że pokochała was od pierwszego spotkania jak córke a potem się dowiadujecie jak was obgaduje i wyzywa od leni?

dobrze ze ja mam normalna teściowa i ze nie traktuje mnie jako konkurencje tylko rodzine i wybranke syna,współczuje dziewczyna które maja zgorzkniałe teściowe, bo nie potrafia sie pogodzic ze ich kochany syn wybrał inna kobiete.Mam przykład w rodzinie jak moja ciotka potrafi wyzywac od szmat i k***w swoja synową,z zazdrosci bo ciotka wychowywała go sama i był jej jedynym dzieckiem,ale trzeba sie pogodzic ze syn dorasta i wyfrunie,a dziewczyna fajna,wykształcona, maja córeczke i na szczescie nie mieszkaja w Polsce

Gość teściowa1212
Ale baby są głupie. Nic dziwnego, że przez całe wieki były gorszym gatunkiem człowieka pozbawionym wszelkich ludzkich praw w społeczeństwie :o same ze sobą się biją, o to która jest lepszą mamą, żoną, kurą, posługaczką, która bardziej cnotliwa do ślubu była. Matko huto! teściowe - synowe poród naturalny - cesarka pierś - butelka pracować - nie pracować ślub - konkubinat szczepić - nie szczepić imiona tradycyjne - imiona nietradycyjne Jaki jest jeszcze dobry powód do przepychanek? W prawdziwym życiu się nie spotkałam z takimi głupimi wywodami jak tu. Pobijcie się jeszcze w kwestii okulary czy soczewki kontaktowe albo ziemniaki czy kasza :o P.S W przeciwieństwie do autorki i jej podobnych pieniaczek ja jestem zdrowa na umyśle i naturalnym jest dla mnie, że syn wyszedł z domu i się ożenił. Czas wielki, że wyszedł już domu, ja też chcę mieć spokój. Nie uważam synowej za darmową du...ę dla syna. To obrzydliwe i obsceniczne. Tak myśleć może jakaś zboczona baba :o Sama też jestem synową i nie będę dla zasady jak jakaś debilka gnoić dziewczyny za nic. No widzę, że dla niektórych bab oderwanie dorosłego chłopa od pępowiny jest już wystarczającym przewinieniem, że aż musicie znienawidzić tę złą kobietę która ukradła wam waszego trzydziestoletniego dzidziusia :o no żal, śmieszne jesteście. Wy nie byłyście synowymi? Czas się udać do psychologa :)

Gość gość
teściowa1212 dziś Prawda jest jak d..a,każdy ma swoją.Ja tu czytam i oczom nie wierzę. Może byłoby sprawiedliwie ocenić sytuację gdyby wysłuchać obie strony?

Gość gość
http://facet.wp.pl/kat,1007883,title,Co-druga-kobieta-zdradza-swojego-partnera-Zdziwiony,wid,17169170,wiadomosc.html

Gość gość
Wysłuchac obie strony? przecież to synowa jest winna! nie teściowa bo teściowe są biedne,schorowane ofiary tych wrednych synowych!

Gość teściowa1212
gość dziś ja odniosłam się tylko do autorki i jej podobnych. Autorka nie powiedziała co i jak tylko stwierdziła w wulgarny sposób, że KAŻDA synowa to tylko dajka dla syna i szacunek jej się nie należy, BO NIE i że KAŻDA teściowa nienawidzi synowej :) więc o jakich obu stronach piszesz? Ona i jej podobne nie piszą o konkretnej swojej sytuacji tylko o nienawiści z urzędu, nienawiści pod tytułem: BO TAK :) wybacz ale dla mnie to tylko świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych. Tym bardziej, że każda teściowa też jest czyjąś synową. Ja jestem i teściową i synową. Nigdy żadna przykrość nie spotkała mnie od mojej teściowej i sama nie będę "umilać" życia moim dzieciom. Nawet jakbym miała wredną teściowa to czemu miałabym wyżywać się na synowej? Mój syn ja wybrał na żonę, a ja go wychowałam dobrze i ufam mu.

Gość gość
10:08 jakby syn chciał zmienić żonę proszę o znak, taka teściowa jak pani to cud natury.dystans, humor, nowoczesność :D jak widać pieniaczki nie zrozumiały przekazu, co nie jest dziwne biorąc pod uwagę przepaść intelektualną jaka WAS dzieli. pozdrawiam i dużo słońca życzę :)

Gość gość
Chciałabym mieć taką teściową :(.

Gość gość
ja tez!

Gość gość
0:46 no to masz najgorszy typ ja zyje z taka tesciowa ona nigdy nie obdarzy Cie szacunkiem wiecznie ze wszystkim sił pokazuje ze jest lepsza odemnie mnie to smieszy już dawno przestałam walczyc nigdy nie zadzwoniła nie zapytała co słychac nawet jak mialam ciezkie chwile o ktorych rodzina wiedziala to nie wsparła moj mąż a jej 40 letni dzidzius gdybym wiedziala co mnie czeka ile bólu i łez wylanych nigdy bym nie została jego żona .pozdrawiam wszystkie dziewczyny - synowa

Gość gość
Moja teściowa jest super, i jestem pewna że mnie lubi - ze wzajemnością. Jest inna niż ja, ale lubimy razem pójść na zakupy, wypić kawę, iść do kina. Mój mąż uważa że lepiej się rozumiemy niż on z mamą i pewnie ma rację ;). Z drugiej strony ja też nie jestem osobą która łatwo się obraża i np. zwrócenie mi uwagi że coś można zrobić inaczej (np w kuchni) i będzie łatwiej nie odbieram jako atak. Teściowa też za bardzo nie miesza się w nasze sprawy, nie przejmuje się pierdołami, wie, że sama nie jest perfekcyjna i nie oczekuje perfekcji od nas.

Gość gość
teściowa1212 kocham cię!

Gość gość
12:19] , ja tez bym nie wyszla za maz gdybym wiedziała jaka jest jego rodzinka. Nie raz mu to mwoie w klotni.

Gość gość
teściowa1212 dziś Dziwię ci się ze nie rozumiesz,choć jestem tylko synową z dobrym kontaktem rodzicami męża i samowystarczalna, to z obserwacji moich znajomych twierdzę że pisać można dużo.Klawiatura nie odmówi posłuszeństwa,można oczerniać,chwalić pod niebiosą tylko jaka jest prawda to nikt nie wie.Nie jesteśmy materacami.Dlatego tez są sądy,bo inaczej to ludzie sami między sobą dokonywaliby linczu.Więc do sadu trafiają dwie strony.

Gość gość
NO WŁAŚNIE MAŁPY! MĄDREGO DOBRZE POSŁUCHAĆ!

Gość gość
gość dziś Kochane a co gdy tesciowa najpierw wam mówi że pokochała was od pierwszego spotkania jak córke a potem się dowiadujecie jak was obgaduje i wyzywa od leni? To znaczy, ze miala tesciowa dobre checi, ale lenistwo uwaza za duza wade czlowieka.

Gość gość
Samotnapati dziś zazdroszcze ci,moj syn z synowa nie mieszkali ze mna bo nie zgodziłam się,co spowodowało że synowa mnie z tego powodu znienawidziła.I tylko z tego ,bo nawet nie miałyśmy możliwości się poznać,nie było wymiany zdań,żadnej rozmowy.Poznałam ją w dn.slubu cywilnego syna.Mieszkała 600km od nas ,jak zaciążyła to był natychmiast ślub cywil.Po slubie zjechała do naszego miasta.Wczesniej nie miała ochoty poznawac rodzicow narzeczonego.Dziwny przypadek ale prawdziwy.

Gość katarzyna22
Tesciowa to nie rodzina!

Gość gość
A ja nie cierpię swojej teściowej i życzę jej źle.

Gość gość
gość dziś nie zycz nikomu glupia pindo nikomu zle bo sama mozesz duupe zmoczyc i bedziesz beczec jak koza.Zobacz ile młodych bab na raka zmarło

Gość gość
katarzyna22 dziś zgadzam sie i vice versa

Gość gość
przeciez teściowej nikt kochac nie musi to jest obca kobita,zawsze znajdzie u nas wade nawet tą najmniejszą!