Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie, który woli być sam niż z brzydką kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mówi, że coś takiego nie miałoby sensu, że chciałby zaznać trochę komfortu, a nie się całe życie "napinać"... Nie jest brzydki, ale nieśmiały i przez to nie ma powodzenia, a byłam świadkiem, jak dwa razy brzydsze koleżanki z pracy się do niego uśmiechały, raz jedna zaproponowała spotkanie, a on się wykręcił:( Pytam się, bo nie wiem, czy nie zacząć go krytykować

Gość gość
Tu nie tylko o wygląd chodzi, między ludźmi musi być chemia i sympatia, a może on nie chce mieć dziewczyny na razie.

Gość gość
Mówi wprost, że nie umiałby być z kimś, kto mu się nie podoba. Kiedyś też gadał z jedną ładną, ale "konkurencja" była bardziej wygadana i sprzątnęła mu sprzed nosa... On ma już 28 lat i z tego co wiem nie miał dziewczyny

Gość gość
autor jest facetem o którym mowa w temacie :D

Gość zal m takich facetow
:o

Gość gośćskrytykujmnie
a co sądzisz o kobiecie która woli być sama niż z przystojnym facetem?

Gość gość
Nie krytykuj bo nie ma za co. Kto chce byc z osoba ktora nie kreci, wrecz odrzuca albo napawa obrzydzeniem. Z wyjatkiem panien sponsorowane przez brzydkich facetow po tym jak im nie wyjdzie z przystojniejszym

Gość gość
każdy normalny człowiek woli byc sam niż z kimś kto mu sie nie podoba

Gość gość
Ale w sumie to mógłby je w*****ać, przynajmniej brzydsze koleżanki miałyby też coś z życia a dla niego to zawsze lepsze niż ciągłe spuszczanie się do kibla. Chociaż po krótszym zastanowieniu to różnica jest nieznaczna, ale zawsze :D

Gość gość
jak nie potrzebuje kasy, one go nie sponsoruja to nie musi.

Gość gość
Sądzę, że to zupełnie normalne i uczciwe. Ja też wolę być sama, niż z brzydkim facetem. Nie jestem desperatką.

Gość Prawiczek 30 letni
Ale w sumie to mógłby je w*****ać, przynajmniej brzydsze koleżanki miałyby też coś z życia a dla niego to zawsze lepsze niż ciągłe spuszczanie się do kibla. Chociaż po krótszym zastanowieniu to różnica jest nieznaczna, ale zawsze x O zapewniam Cię, że zdecydowanie wolałbym spuszczać się do śmierci do kibla, niż uprawiać seks z jakimś pasztetem. Fuj:o nie przeszło by coś takiego. zwymiotowałbym. musiałbym być baaardzo pijany...

Gość gość
albo spragniony kasy

Gość Prawiczek 30 letni
Hehe :D Jest taka tania komedia. "Kręglogłowi". Głównego bohatera w pewnym momencie nie stać, żeby zapłacić za wynajem. Przychodzi właścicielka (z wyglądu bue:o) i wykorzystując argument eksmisji, perswaduje, żeby jej zapłacił w naturze:D W następnej scenie, ona leży w łóżku rozanielona, a on rzyga z głową spuszczoną spuszczoną do kibla. Ona mówi wtedy: "Zapomniałam ci powiedzieć, że często sram podszas seksu" :D

Gość gość
Obawia sie kompromitacji podczas spotkania ze względu na brak doświadczenia...

Gość gość
Obawia sie kompromitacji podczas spotkania ze względu na brak doświadczenia... x ten tekst mnie rozwalił:D to się nazywa naginanie rzeczywistości:D

Sądzę, że to na 100 % nieudacznik życiowy, facet biedny, niezaradny z kiepską pracą, ewentualnie brzydki. Gdyby był atrakcyjny nie miałby dylematu "albo brzydka albo sam" tylko otaczałby się atrakcyjnymi kobietami. Skoro atrakcyjne kobiety są poza jego zasięgiem, że jest skazany na samotność lub brzydką laskę to znaczy, że sam jest nieatrakcyjny (czy to pod względem finansowym czy estetycznym, lub jedno i drugie) a w dodatku ma wyolbrzymione wymagania w porównaniu do tego co sam sobą prezentuje.

Gość gość
normalny facet chcialabys brzydala? bo ja nie :D

Gość gość
już głupie brzydule muszą pociskać te swoje teksty o byciu nieudacznikiem :P shaf78 przygłupie autorka pisała, że brzydki nie jest czytaj trochę a może nie potrafisz czy to cię przerasta? A do autorki facet jest atrakcyjny i takiego też wyglądu oczekuje od partnerki kobiety mimo, że są ładne ale nieśmiałe też nie dadzą szansy nawet przeciętniakowi więc czemu atrakcyjny lecz nieśmiały mężczyzna miałby wiązać się z brzydką? miłość miłością ale ludzie powinni się dobierać jakoś by do siebie pasować.

Gość gość
Czy ładną czy taką każdą można mieć dziewczynę.

Normalny facet wolałby piękną kobietę zamiast brzydkiej a nie samotność. Skoro ma tylko te dwie opcje, sam lub brzydka to znaczy, że jest beznadziejną partią. Tyle

autorka pisała, że brzydki nie jest <><><> Ale może jest biedny, ofermą życiową itd. W przeciwnym razie mógłby sobie pozwolić na śliczną laskę, tym bardziej, że jest atrakcyjny.

Gość gość
Przynajmniej szczery i wie czego chce. I dobrze a wszystkie przydupasy co łapią baby bo po 30-tce , trzeba się ustatkować, narobić dzieci oby mamusia nie wydziedziczyła nieudacznika z majątku - teraz w barach siedzą a wieczorami żonki tłuką obwiniając ich za to że są takie jakie są. Pozdrawiam chłopaka bo dobrze robi i gada.

Gość gość
pustak jak dla mnie.

Gość gość
shaf dobrze pisze. Każdy normalny facet chce ładnej kobiety a nie samotności. Skoro jego najlepsza opcja to samotność to znaczy, że sam jest z jakiegoś powodu kiepską partią.

Gość gość
Sam lub z brzydka ? A nie lepiej mieć po prostu ładną dziewczynę ? Ani związek z brzydką ani samotność nie jest fajna. Skoro koleś ma tylko dwie opcje to sam nie jest najwidoczniej za ciekawy.

Gość Telepator
"czy to pod względem finansowym czy estetycznym, lub jedno i drugie" Niech mi ktoś wmówi, że tego nie pisała materialistka. PS Autor/ka wyraźnie pisze, że chodzi o gościa, do którego się przystawiają brzydkie kobiety, a on nie daje im przystępu

Gość Telepator
"Ani związek z brzydką ani samotność nie jest fajna. Skoro koleś ma tylko dwie opcje to sam nie jest najwidoczniej za ciekawy." Samotność ma dużo "dobrych wad", jak mawia Ferdynand Kiepski... Podstawowa jest taka, ze mogę robić, co chce, kiedy chcę i nikomu z niczego nie muszę się tłumaczyć...

Gość gość
PS Autor/ka wyraźnie pisze, że chodzi o gościa, do którego się przystawiają brzydkie kobiety, a on nie daje im przystępu xxx Tu nie chodzi o to, tylko o to, że on woli być sam...gdyby był atrakcyjną partią na partnera zamiast samotności wolałby atrakcyjną kobietę, a najwyrazniej na taką sobie pozwolić nie moze...