Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie z tymi krótkimi włosami?

Polecane posty

Gość Maiiiia
Nikt Wam kobiety ścięte na chłopaka nic nie narzuca i do niczego nie zmusza , chodzi o to, byście przestały twierdzić, że kobieta w krótkich włosach lepiej wygląda! Przyznajcie - tak, ściełam włosy, bo tak mi wygodnie, fakt wyglądam przez to mniej kobieco ale ważniejsza jest dla mnie wygoda. I już. A nie podajecie aktorki które mają krótkie włosy czy twierdzicie że akurat Wam idealnie pasują krótkie włosy itd :D Pozdrawiam :)

Gość gość
jedyna kobieta ktora mi sie podobala w krotkich wlosach jest Meg Ryan jak byla mloda. reszta to babochlopy. duzo lepiej im bylo w dlugich wlosach ( mam na mysli celebrytki)

Gość gość
Mnie taki wygląd chłopczycy zawsze pasował, może dlatego argument o kobiecości do mnie nie przemawia. Akurat cyrus lepiej wygląda w krótkich, mniej "świnkowato".

Gość gość
Maiiia - nie widzę różnicy w wygodzie...chociaż szczerze mówiąc ułożenie krótkich zajmuje więcej czasu niż uczesanie boba. I tak, mnie jest akurat ładniej i nie - nie jestem po 30tce.

Gość Maiiiia
gość dziś Nie wiem ile zajmuje ułożenie krótkich bo nigdy nie miałam. Ale wiem po sobie, że jak obetnę 5 - 10 cm włosy, to szybciej schną, łatwiej się rozczesują. Oczywiście gdyby nie połamane końcówki to bym nie podcinała. Tu każda dziewczyna oprócz jednej która po ciąży zapuściła włosy , twierdzi, że jej pasują krótkie :) A ja widzę co innego po znajomych, no każdej lepiej w długich. Wyglądały tak bardziej laskowato wtedy, a w krótkich bardziej jak matka - polka

Gość gość
to chyba naturalne, że w temat o krótkich włosach przyciąga osoby które są zadowolone z tego jak wyglądają i którym krótkie fryzury pasują. Nikt kto żałuje ścięcia czy trzyma krótkie włosy bo musi patrząc w lustro z drżącą wargą się nie wypowie. Poza tym ja nawet nie twierdze, że wyglądam w krótkich LEPIEJ (bo pewnie nie), po prostu i tak wyglądam dobrze. Skoro nic nie tracę to wolę krótkie, a nawet będąc matką nie będę wyglądała jak stereotypowa matka-polka :P Wyglądanie "laskowato" też nie musi być celem każdej kobiety

Gość gość
Halle Berry i Monika Richardson w krotkich wlosach wygladaly doskonale.

Gość Maiiiia
"Poza tym ja nawet nie twierdze, że wyglądam w krótkich LEPIEJ (bo pewnie nie)" No właśnie i to przyznanie mi chodzi. :) Może ja po ciąży też zetnę włosy bo nie będę miała czasu czy coś (nie planuję oczywiście, ale "nigdy nie mów nigdy"), ale wtedy bym przyznała, że zrobiłam to dla wygody.

Gość Maiiiia
Dobre jest to, że dziewczyny do np 25 tego r życia mają długie włosy, dbają o nie, a nawet doczepiają , a potem ścinają na krótko i twierdzą, że dlatego, że lepiej wyglądają. Dobranoc :)

Gość gość
ręce mi opadły...o co ci chodzi z tą wygodą? Długie włosy - rozszczekać i...zostawić? Spiąć? Związać? Upiąć spinką? Krótkie - włosy - siedzieć przez 10 minut układając pasemka tak, żeby leżały tak jak mają leżeć i pryskać sprejem tworząc dzieło architektury miniaturowej (które rozwali pierwszy mocny powiew wiatru). O ile ktoś nie ma grubych włosów do pasa to naprawdę krótkie nie są wcale łatwiejsze do ogarnięcia, więc nie o wygodę chodzi.

Gość gość
Maia - miałam 12 lat jak ścięłam włosy - od tego czasu nie zapuściłam dłuższych niż do ramion, a dbam o nie jak każdy inny. Poza tym co Cię dziwi w tym, że jak ktoś ma długie włosy do 25 roku życia to potem chce zmiany?

Gość gość
znajoma sciela bo zaczela chodzic na basen i stwierdzila ze za duzo zachodu z myciem, suszeniem, ukladaniem szkoda, bo w dlugich wygladala lepiej

Gość gość
poważnie? Ja krótkie traktuję tak samo jak dłuższe.

Gość gość
Akurat dla mnie Kasia Zielińska wygląda seksownie w długich włosach tu macie zdjęcie, w krótkich to ja bym jej kijem nie tknął. Zapamiętajcie sobie ze długie włosy to domena kobiet a krótkie domeną mężczyzn! erykasokolska.pl/wp-content/uploads/2014/02/IMG_2381.jpg

Gość gość
u mnie jest dokładnie odwrotnie i nie uważam długości włosów za domenę płci.

Gość gość
Krótkie włosy nie są domeną mężczyzn

Gość gość
częściej cierpią na wszawicę?