Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie z tymi krótkimi włosami?

Polecane posty

Gość gość

Co jest temat o kobiecym wyglądzie to jakaś domorosła fashionetka czepia się krótkich włosów. Czy wam ktoś na siłę głowy goił, że się tak tego czepiacie? :P

Gość gość
bo krotkie wlosy u kobiety wygladaja tak, ze az brrr.. ciary mi ida polecach babka w krotkich wlosach wyglada jak kura albo jak ges. Powaga. Mala kurza glowa oblepiona po bokach krotka szczecina. Nic ladnego w tym nie ma.

Jeśli o mnie chodzi, to wszyscy powinni mieć długie. Bez względu na płeć. :)

Gość gość
Też mi się nie podobają krótkie. Polki z reguły mają beznadziejnie ścięte włosy...takie bezkształtne hełmy ufarbowane na jakieś dziwne granatowe czernie, malinowe rudości albo blondy z 5cm odrostami.

Gość gość
I to wystarczy, żeby dosrywać jak komuś krótkie włosy się podobają? Ja uwielbiam mieć krótkie, mam takie od lat i nie przypominam kury. erestor - mnie się podobają długowłosi faceci, sama wolę krótkie :P

Gość gość
Pitolicie, pieknym kobietom pasuja. Halle Berry, Katarzyna Zielinska, Dorota Gardias wygladaja przecudnie

Gość gość
prawdaż, ale już mnie trochę irytuje...każdy temat gdzie jest mowa o wyglądzie to najazd bo "krótkie włosy noszą tylko stare baby". Jak będę stara to zapuszczę, niech odwracają uwagę od zmarszczek i maskują tracąca na jędrności skórę :P

Gość gość
halle berry o wiele lepiej wyglądała w dłuzszych

Gość gość
miała głowę jak wiadro w wyprostowanych....

Chyba coraz więcej kobiet ma bardzo długie włosy. Ale z drugiej strony widzę modę aby po 30, po ślubie lub po urodzeniu dziecka ścinać się na krótko. Ja nikogo się nie czepiam w tym względzie. Każdy może czesać się, jak ma ochotę. Co nie zmienia faktu, że UWIELBIAM długie włosy i uważam je za cholernie podniecające.

Gość gość
Ja nie znam żadnej młodej (tzn do 30stki), która miałaby krótkie włosy,dlatego myślę,ze coś w tym jest,że krótkie noszą głównie starsze kobiety takie 40+

Gość gość
wiesz, po ciążach i wariacjach hormonalnych wiele osób ścina włosy bo wypadają. Ja ścięłam z wyboru już kilka lat temu. :P

Gość gość
Rzadko której kobiecie pasują, wiekszosc wyglada jak babochłopy...no niestety :O

Gość gość
no właśnie ja tez nie lubię krótkich włosów u kobiet...mam siostrę fryzjerkę i ona już dawno by mnie scieła na krótko, gdybym jej pozwoliła. Mam faktycznie dość cienkie włosy, toteż nie zapuszczam ich do tyłka, tylko najwyżej do łopatek, chociaz ostatnio ścinam do ramion, bo końcówki już nie wyglądały najlepiej...ale nie dam sobie wmówić, że w krótkich do mojej drobnej twarzy będzie mi lepiej...nie, nie będzie. Dłuższe włosy łagodzą rysy...w krótkich przy takiej buzi jak moja wyglądałabym jak młody giermek.

Gość gość
krótkie włosy pasują do drobnych twarzy, ale to oczywiście zależy wyłącznie od Ciebie w czym lepiej się czujesz. Osobiście uwielbiam moje krótkie włosy, nie miałam długich od podstawówki.

Nie widziałem jeszcze kobiety, która wyglądałaby lepiej w krótkich, niż długich włosach - ale to oczywiście moja osobista opinia. Którą podzielają wszyscy koledzy, z którymi o tym rozmawiałem, ale nie ich żony. ;-) Inna sprawa, że sam bym nie chciał, aby ktoś mi narzucał jaką mam mieć długość włosów czy jak się ubierać.

Gość gość
Bo po prostu większości takie włosy się nie podobają, to co? Nie mogą własnego zdania wyrazić?

Gość gość
ja mam drobna twarz i dość małą głowę...mam wrażenie, ze w krótkich włosach zniknełabym zupełnie, bo ogólnie wzrostem też jestem niska...te włosy, zwłaszcza jak sa wypielęgnowane, dobrze ułożone dodają mi jednak trochę urody...takie jest moje zdanie.

Gość gość
erestor - o to chodzi, że nie zawsze to co wolimy jest tym co nam najbardziej pasuje. Ja mam taką twarz, że najlepiej mi we włosach do ramion, ale szlag mnie trafia na długości do połowy szyi. Zdanie facetów na temat mojej atrakcyjności chyba nie powinno wpływać na długość moich włosów.

Gość gość
Ale do ramion to już nie są krótkie włosy, nawet do połowy szyi to nie są krótkie tylko półdługie. Pisząc krótkie chyba wszyscy mają na myśli typowo chłopięcą fryzurę.

Gość gość
i właśnie typowo chłopięcą fryzurę preferuję ;) erestor - ale te które wymieniłeś są trochę...głupie :P

Gość gość
Okropne są takie włosy... gwiazdy wam się podobają,bo są zrobione...odpowiednia stylizacja włosów czy to ułożone na szczotce, czy guma do włosów do tego perfekcyjny makijaż i ładne ubranie. Która na ulicy tak wygląda? przeważnie krótkie włosy mają rozczochrane, takie byle co bezkształtne. Czasem tylko widziałam ładne asymetryczne boby,ale typowo krótkich ładnych włosów nigdy...

Zdaje się, że ŻADNYCH wprost nie wymieniłem. :P I wyraźnie napisałem, że mi podobają się długie, ale nikomu niczego nie narzucam.

Gość gość
ułożenie takich włosów to chwila, po...hmm...10(?) latach mam wprawę :P

Gość gość
jakie "wiadro"? o czym ty piszesz? berry w tym filmie z brusem, gdzie jeszcze miała długie włosy, wyglądała zayebiście i lepiej niż teraz i każdy facet to przyzna

Gość gość
ale ty wiesz, że to peruka? Jej włosy takie nie są.

Gość gość
ale się oburzasz kobieto;) prawda taka,że niewielu facetów woli krótkie włosy od długich.Długie włosy to jeden z atrybutów kobiecości i nie ma się co oszukiwać. Jak chcesz to popytaj znajomych albo przeprowadź ankietę to się dowiesz