Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie z tymi krótkimi włosami?

Polecane posty

Gość gość
mnie się podoba taka fryzura jak nosi Michelle Williams :)

Gość gość
wg mnie kobiety lepiej wyglądają w dłuższych mogą być krótkie na zasadzie że nie sięgają do ramion ale za ucha na pewno jakaś kobieca fryzurka ale takie całkiem krótkie jak facet są okropne i już

Gość gość
trzeba najpierw wyglądać jak facet. ;)

Gość gość
rozumiem , ale chodzi o to że fryzura męska całkiem krótka nawet pięknej kobiecie odbiera urode, lekkość, dziewczęcy wygląd ta Michelle też o wiele lepiej wygląda w dłuższych! a ma piękną buzie

Gość gość
Jako młoda dziewczyna miałam kilka lat krótkie włosy, jako "starsza pani" juz bym ich tak nie obcięła, bo dłuższe włosy dodają dziewczęcości i w pewnym wieku człowiek musi sie odmladzać za pomoca wszelkich dostepnych środków. Może i faceci wolą długie włosy, co nie zmienia faktu, ze jak sie podobasz, to wezmą cie róznież bez wlosów. Ja bez długich włosów miałam takie same powodzenie jak zawsze, czyli spore. Chodziłam tez do szkoły z dość brzydką dziewczyną- miała piekne grube czarne włosy i pies z kulawą noga nigdy na nia nie spojrzał. Do tego uwazam, że faceci się nie znają- piekne zadbane błyszczące włosy doceni predzej inna kobieta, bo dla typowego faceta spalone suche siano, to tez fajne włosy:D A w ogóle to bardzo mało kobiet obcina włosy na krótko w dzisiejszych czasach- tendencja jest spadkowa i to zdecydowanie. długie sa w modzie

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=babcia+z+rodzinka+pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JXSxVOfPDPLQ7QaN14CwBg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=671#imgdii=_&imgrc=arJZGlSb1aSzlM%253A%3BAx7a536KtEUSNM%3Bhttp%253A%252F%252Fs2.redefine.pl%252Fdcs%252Fo2%252Fredefine%252Fimages%252Fdd%252Fdd170e73ff472a30c9a85bec8f4a436f.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ipla.tv%252FRodzinka-pl-odcinek-34%252Fvod-5307719%3B435%3B276 zobaczcie ile uroku dodaja dlugie wlosy dojrzalym paniom.

Gość gość
no widzisz, mnie się bardziej podoba z krótkimi :) Poza tym nie każdy ma charakter pasujący do zwiewnej urody

Gość gość
bardzo krótkie włosy są okropne i nudne, nie idzie ich ani upiąć, ani fajnie uczesać nawet pięknej dziewczynie odbierają sporo wdzięku ja bym krótkich mieć nie mogła, lubię bawić się moimi kosmykami. dotykać, czesać :)

Gość gośćinkaaa
Ja teraz mam długie włosy prawie pasa, ale kiedyś miałam rożne krótkie fryzurki. I powiem tak, nawet mając krótką fryzurę zawsze chciałam mieć długie, ale problem był z zapuszczeniem włosów. Ciężko było przetrwać nie ścinając włosów to było jak uzależnienie. Włosy odrastały, i przestawały się układac tak jak chciałam, wtedy szukałam czegoś nowego i znowu ścinałam aby tylko zmienić kształt fryzury. Czasami udawało mi się dłużej wytrzymać ale po prostu dochodziłam do wniosku że wyglądam beznadziejnie w takiej długości włosów i znów ścinałam. Długo miałam grzywkę, której nie mogłam się pozbyć. W końcu gdy jakoś przetrwałam ten kryzysowy moment i włosy odrosły mi do ramion było już z górki. Fryzura miała swój jeden kształt a włosy sobie spokojnie rosły. Po urodzeniu dziecka ścięłam znowu na chłopaka nie wiem co mi odbiło :) ale potem żałowałam zaparłam się i hodowałam, szybko mi odrosły. I teraz tylko podcinam końcówki, mam długie proste z przedziałkiem na środku. Przestałam również farbować mam swój kolor blond i wiem i zawsze wiedziałam, że ładniej wyglądam w długich włosach. I mimo, że same fryzurki mogą być ciekawe i fajne, to jednak kobiety lepiej wyglądają w długich i to nie prawda że nie wszystkim pasują. Każdej kobiecie pasują długie włosy, w końcu to sama natura :) przecież można różne fryzury układać więc opcji jest na prawdę wiele :)

Gość gość
a ja mam dokładnie odwrotnie :D Mając nawet takie do ramion nie wiem co z nimi zrobić - krótkie zawsze potargam i mam moją ulubioną fryzurę w pięć minut

Gość gość
Może i każdej pasują długo, ale skoro dobrze wyglądam też w krótkich to takie wolę.

Gość gość
Ale skąd wiesz,że dobrze? ludzie Ci prawdy nie powiedzą,żeby Ci przykro nie było.

Gość gość
ok...inaczej: moim zdaniem wyglądam dobrze, więc noszę taką fryzurę która bardziej mi się podoba. Wiesz...innych ludzi to i tak nie interesuje :P

Gość gość
Nigdy nie usłyszałam komplementu na temat swoich krótkich włosów od faceta za to mnóstwo od koleżanek ;P

Gość gość
dziewczyny często dopingują swoje koleżanki w ścinaniu i potem chwalą bo lubią jak koleżanka zaczyna wyglądać gorzej

Gość gość
bo krótkie włosy podobają się kobietom, jakieś 99% facetów woli długie :) mój brat dziewczynę skrytykował jak się ścieła na krótko i potem dopytywał jak długo takie włosy odrastają

Gość gość
na miejscu tej dziewczyny powiedziałabym mu brzydko, żeby spadał ;) Taka drobna uwaga...skoro kobietom podobają się krótkie włosy i ja jestem kobietą...to co jest dziwnego w tym, że wolę krótkie włosy? :D

Gość FryzjerkaOd30LAT
Większość wygląda dziewczęco i kobieco w długich włosach, ale jest też część, która w długich wygląda źle A NAWET BARDZO ŹLE :O Nie zawsze jednak przekłada się to na to co kto nosi. Znam fryzjerów którzy wszystkich by oskalpowali bez względu na to czego nie widzą niestety:(

Gość gość
Ja tam stale słyszę komplementy na temat swoich bardzo długich włosów. A miałam kiedyś krótkie bo właśnie pewna fryzjerka mnie oskalpowała. Wtedy też mnie chwalili bo sama je stylizowałam Ale jak pokazuję zdjęcia w krótkich i długich to każdy mówi że w długich to jestem taka rasowa kobieta a w krótkich to taka jedna z wielu.

Gość gość
mi zawsze fryzjer zamiast 2 cm jak prosiłam zawsze obcinał 10 :o ale to chyba wiele kobiet to zauważyło że fryzjerzy obcinają zawsze wiecej niż potrzeba :o i wez tu potem zapuść włosy

Gość gość
hmm...moje najdłuższe pasemka mają z 5-6cm...

Gość gość
A moja fryzjerka uważała że jak zniszczone włosy to powinnam je ściąć i nie ważne że będzie mi brzydko! Zmieniłam fryzjerkę i zregenerowała mi włosy a tym samym ocaliła mój wygląd.

Gość gość
A ja myślę,że nie trzeba od razu ścinać na bardzo krótko, można właśnie na takiego boba jak ktoś tutaj wcześniej wstawił. Też mi się takie fryzury podobają,bo kojarzą mi się z kobietami z klasa. Rzadko która Polka ma własnie takiego boba z grzywką ;-) ale elegancka fryzura i na pewno bardziej kobieca niż takie zwyczajne strzyżenie na króciutko. :)

Gość gość
też uważam że jak zapuszczać włosy to tylko zdrowe, co po tym że długie jak spalone siano, już krótkie a zadbane wyglądaja lepiej

Gość gość
to już kwestia gustu, miałam taką fryzurę...ale znudziła mi się dość szybko.

Gość gość
ja tam uwielbiam być krótkowłosa, a wyglądać ładnie nie znaczy "wyglądać jak kobieta którą chcą przelecieć".

Gość gość
Ja nie mam nic do żadnej fryzury, każdy niech sobie nosi jak chce, co mnie do tego, ale oceniając widziałam takie "metamorfozy" gdzie kobieta ścieła włosy i nie mówię, że wygladała źle, ale tak średnio, a jak zapuściła znowu to wyglądała pięknie. Jasne, że włosy dodają urody i to nic złego. Nie każdy musi być przecież piekny, np. taka Miley, do pięknych nie należy, ale w długich włosach wyglądała całkiem atrakcyjnie, natomiast bez wygląda zwyczajnie brzydko. Są przypadki gdzie kobieta w krótszymi wygląda lepiej, ale to rzadkośc moim zdaniem.

Gość gość
kobietyz krotkimi wlosami sa dla mnie niekobiece. no niestety. I pisze to ja-kobieta. Uwazam ze piekne chocby poldlugie wlosy sa megasexy dla facetow. A w krotkich polowa kobiet wyglada od tylu jak mezczyzna....taka prawda. a jeszcze jak widze jakies wyplowiale blondy, albo odrosty na polowe dlugosci tych wlosow, albo jakies takie inne cuda to mam ochote wybucnac smiechem.