Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z iloma osobami się spotykaliście zanim stowrzyliście trwały związek?

Polecane posty

Gość gość

Na co najmniej dwa lata? jestem ciekawy bo mam 21 lat i dwa razy spotykałem się z rożnymi osobami , z pierwszą był związek a z drugą już nie mimo że znaliśmy się 4 miesiące. Czasami sie martwię że coś ze mną nie tak.

Gość gość
21 lat i i Ty chcesz tworzyć stały związek??? dziecko, Ty masz jeszcze mleko pod nosem... pogadamy za 10 lat, jak zdobędziesz wykształcenie i doświadczenie życiowe. Stały związek to odpowiedzialność, samodzielność, wielka przyjaźć i miłość do drugiego człowieka. Trudno to wszystko posiadać w wieku 21 lat :)

Gość gość
Ale mi zależy na tym żeby być z kimś , spędzać czas, opiekować się, czuć że ktoś mnie kochać.

Mój aktualny facet był pierwszym facetem z którym spotykałam się na serio. Nie liczę gówniarzerskich pocałunków z liceum.

Gość gość
pierwsza z która się spotykałem wygladała jak cnotka a po 1,5 miesiąca bycia razem zdradziła mnie, była toksyczną osobą bo za wszystko obwiniła mnie ;p

Gość gość
Serio, jestem facetem. Trzecia dziewczyna mnie totalnie olała. So bardzo negatywnie wpływa na moje poczucie własnej wartości.