Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2204

wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość gość2204

Witam, mam problem. Mam 18 lat i 30grudnia próbowałam współżyć z moim chłopakiem jednak przestalismy z powodu moich dużych boleści. Teraz powinnam dostać miesiączki jednak ona nie przychodzi. Mam bóle podbrzusza, tylnych pleców, wrażliwe na dotyk piersi.. nie wydobywam żadnego śluzu jednak jak włożę palec do pochwy jest tam wilgotno jaoby nalać tam wody ( taka konsystencja wydzieliny) czy jest możliwość ze podczas tego probowania gdyby mój chłopak pozostawił we mnie preajkulat zaszłam w ciążę. Z góry proszę o szybkie odpowiedzi i konkretne a nie pisanie że jestem małolata ;)

Gość gość
Błona dziewicza to nie antykoncepcja.Prącie w pochwie to ciąża.Popytaj mamę jak to jest z cip/ką i praciem.

Gość gość
Już przy pierwszym stosunku można zajść w ciąże, więc jeśli się nie zabezpieczyliście może być różnie. Zrób test to dobry moment jeśli miałaś dostać okres. Jeśli to nie ciąża, to następnym razem przed stosunkiem posmaruj się provag żelem, który ułatwi zbliżenie, może byłaś spięta i dlatego te dolegliwości bólowe.

Gość gość
Jest to możliwe i w twoim przypadku najprawdopodobniej tak się stało

Gość gość
Koniecznie zrób test, musisz liczyć się z konsekwencjami. Jak mam problem z nawilżeniem podczas stosunku stosuje provag żel, który świetnie nawilża. Kupisz go w aptece bez recepty, nie jest drogi, nie brudzi bielizny i ma wygodny dozownik.