Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci naprawdę marzą o dziewicy ?

Polecane posty

Gość gość

czy to tylko fetysz Polaków ?

Gość gość
Nieśmigana, nieużywana, z simlockiem :)

Gość gość
O dziewicy niekoniecznie, ale żeby nie miała zbyt wielu właścicieli. Nikt nie chciałby przechodzonego auta z 10-tej ręki.

Gość gość
nieużywany towar jest najlepszy

Gość gość
Nówka to nówka. A używka zawsze tańsza. A żeby łatwo się było rozeznać, to kobieta ma taką plombę. Jak się ją zerwie - to wiadomo że używka.

Gość gość
Z nówkami dzisiaj to różnie bywa, kupisz wadliwy towar i szybko się zepsuje, najlepiej kupować mało używane, na gwarancji, jest już przetestowane, wiadomo że bez wad fabrycznych i do tego tańsze niż nowe.

Gość tako rzecze gość
ale jak posiądziesz wadliwą nówkę, to zgodnie z przepisami kodeksu cywilnego przysługuje Ci rękojmia za wady fizyczne - Art 556 KC

Gość gość
I w takim przypadku mozesz bubla zwrocic,wymienic lub domagac sie zwrotu poniesionych kosztow!

Gość gość
To to ja wiem, ale potem bujaj się z lataniem po serwisach, a tam i tak powiedzą ci że sam zepsułeś i weź udowodnij że nie :P

Gość gość
Zerwana plomba podczas okresu gwarancyjnego = brak gwarancji

Gość tako rzecze gość
Zgonie z art 6 KC, to oni muszą Ci udowodnić, że zepsułeś, a nie Ty, że nie zepsułeś "Ciężar udowodnienia faktu spoczywa na tej osobie, która z tego faktu wywodzi skutki prawne"

Gość gość
I nie marze ,bo marzyc mozna o czyms nie osiagalnym,a dziewictwo jest czyms normalnym ,naturalnym. W dzisiejszych czasach moze trzeba i pomarzyc o dziewicy. Dobrze ze w dzisiejszych czasach Bogu nie trzeba na oltarzu skladac dziewicy w ofierze ,moglby dlugo czekac,a moze i nigdy sie nie doczekac!

Gość gość
ja ta nie wiem czego tak uwazacie . mam 19 lat kolezanka 20 i jeszcze jedna 18 wszystkie jestesmy dziewicami, jestesmy naprawde ladne, mamy isc na studia, szanujemy sie, itp a wiekszosc chlopakow uwaza ze trzeba sie modlic o dziewice. nie rozumiem was. ja mam chlopka 22 lata i jakos mu sie nie spieszy, a juz 2 lata razem ...

Gość gość
dwa lata i nic? niemożliwe :D tak sie nie da heh NAwet jak się całują ludzie, to krew buzuje, ręce wedrują tu i tam .. i potem juz leci

Gość gość
ja mam chlopka 22 lata i jakos mu sie nie spieszy, a juz 2 lata razem x Czyli okres gwarancyjny minął, można zerwać plombę i pogrzebać w środku :P

Gość gość
tak dwa lata i nic.moze macanko bylo ale dalej nic sie nie posuwalismy. nago mnie nie widzial calej. jego rekam tam wedrowala ale mowilam nie. znam duzo dziewczyn a wy faceci po prostu nie umiecie szukac.

Gość gość
*reka

Gość gość
szukać to ja umiem, ale nie umiałbym tyle czekać to jak życie w zakonie :D

Gość gość
Faceci lataja za k***iszczami

Gość gość
szukać to ja umiem, ale nie umiałbym tyle czekać to jak życie w zakonie smiech.gif xxx no to musisz sie ty szanowac ;)

Gość gość
2 lata bez seksu? Ty tak na poważnie? Przecież jak ludzie się kochają na poważnie, to chcą być ze sobą blisko, seks jeszcze bardziej zbliża do siebie ludzi i cementuje związek, bez seksu to nie związek, a zwykła przyjaźń.

Gość gość
Nie potrafi sie szanowac, podaza za ptakiem przez zycie:D

Gość gość
Cementuje zwiazek sakrament malzenstwa a nie sex ,sex jest nagroda sakramentu malzenstwa i taka kolejnosc obowiazuje od zawsze!

Gość gość
tak to przez telegonie