Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Potrzebuje dobrej dietki

Polecane posty

Gość gość
Dziś zjadłam na śniadanie jajecznice z dwóch jaj, kromka chleba i kubek herbaty w międzyczasie kilka cukierków trufli, na obiad rosół, kotlet dewolaj ( czy jak tak to sie pisze), 2 ziemniaki i surowka z selera pozniej troche chrupkow orzechowych i hamburger i szklanka soku. ;( pomocy wyglądam jak trup.

Gość gość
De volaille uwielbiam :). Moj wujek robi najlepsze hehe

Na obiad możesz zjeść ryż ciemny z warzywami np cukinią i gotowanym kurczakiem. Kasza jest dobra ale np jako zapiekanka z kurczakiem, pieczarkami i serem białym jak ktoś chce, do tego sałatka.

Zadowolony byles z efektow? :) Do czerwca mam sporo czasu, ale i sporo pokus. :P Nie jest ze mna zle bo nie widac, ze przytylam, wrecz odwrotnie slysze, ze schudlam. Ale ja widze co widze :D

Tak, zadowolony BYŁEM :) teraz przesadziłem ostro z lodami i przytyłem 15kg w ciagu roku, każdy mi teraz dogryza.

Zawsze pierwszy dzień nie musi byc taki rygorystyczny. Oj, to jutro robię zdrowe zakupy :D masz może gg?

Gość gość
To jak będziesz mogła to masz moje gg w razie co bo publicznie tak mowić o walce to nie wiem :p. 45539521

Gość mami01
ja poza odchudzam postanowilam zacząć po prostu zdrowo się odżywiać. zaczęłam kupował ekologiczną żywnośc. mam wrażenie, że to jeszcze bardziej usprawniło moje odchudzanie, a poza tym czuję się lepiej

Gość gość
mami, skąd bierzesz ekologiczną żywność? w sklepach niewiele widze w tym guście...

Gość zosia995
warzywa możecie brać z ekooi, mają tam dużo też innych rzeczy typu makaron bezglutenowy etc

Gość gość
zdrowa ekologiczna wędlina jest na podlaskich specjałach - ja tam zamawiam.

Gość Ala1692
Ja z przyjaciółką od dawna chodzimy na siłownię, biegamy – a efekty marne. Dopiero jak znajomy student farmacji powiedział nam, że w grudniu pojawi się dobra nowość – tabletki Therm Line Fast – postanowiłyśmy je kupić. Zażywamy po dwie dziennie i już mamy swe pierwsze małe sukcesy – spróbujcie, naprawdę warto http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html